NPM2: Dragos a ramas singur


Dragos, fostul concurent de la Nora pentru mama 2, este in prezent singur. Se pare ca acesta s-a despartit de iubita sa, cu care nu a stat mai mult de cateva luni.

Credeti ca Dragos inca se gandeste la Tatiana ?
Ati dori ca cei doi sa se impace si sa formeze din nou un cuplu ?

18 comentarii la “NPM2: Dragos a ramas singur”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    dragos Says:

    papa esti tareee

  2. 17
    dragos Says:

    eu tias zice sa te inpaci cu tatiana ca am vazut ca va mai certati dar nu conteaza eu cred ca tu o mai iubesti inca in inima ta te felicit ca ai gasitigat nora pentru mama3 sau doi nu mai stiu asa si eu tiais zice daca teai despartit de tatiana poate mai poti sa fi cu alta fata roxana ca e si ea cam dragutza in plus te felicit mult mult mult asa ca hai papapa sa asculti de ce am zis ok?

  3. 16
    corina Says:

    cel mai prostanac si necioplit concurent.

  4. 15
    ell@ Says:

    Bafta Dragos! Fa pasul decisiv, acum, cand inca se poate! Ar fi pacat s-o pierzi pe Tatiana, dupa cate s-au intamplat in concurs.Nu cred ,ca acolo, in inima voastra s-a stins IUBIREA.Astept vesti despre voi !

  5. 14
    bella Says:

    Dragos nu v a reusi sa poata avea o relatie seriasa mult timp de acum inainte deoarece este total imatur, orgolios, plin de el si care scoate din gura doar prostii crezandu se destept. Nu inteleg cum a putut Alexandra sa se cupleze cu el.

  6. 13
    adina Says:

    buna
    mi-ar placea sa se impace dar tatiana nu-l merita pe dragos .

  7. 12
    nicoleta Says:

    DA AR FACE FOARTE BINE SA SE IMPACE CU TATIANA CA SE POTRIVESC DE MINUNE AMANDOI CA LE STA FOARTE BINE IMPREUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. 11
    ani Says:

    sper sa se impace cu tatiana se potrivesc foarte bine

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free