NPM2: Dragos a ramas singur


Dragos, fostul concurent de la Nora pentru mama 2, este in prezent singur. Se pare ca acesta s-a despartit de iubita sa, cu care nu a stat mai mult de cateva luni.

Credeti ca Dragos inca se gandeste la Tatiana ?
Ati dori ca cei doi sa se impace si sa formeze din nou un cuplu ?

18 comentarii la “NPM2: Dragos a ramas singur”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    andaD Says:

    Din cioburi de iubire este mult prea greu sa mai refaci o relatie. Este clar ca cel vinovat este Dragos. Este un baiat bun la suflet, destul de istet insa marea lui greseala este ca face confuzie intre “a fi smecher” “cu a fi destept”. Intr-o relatie nu se porneste cu minciuni. A fost clar ca atat el cat si mama lui si-au dorit banii. Pacat ca au folosit-o pe d-na Elena in jocul lor necinstit.Nu o merita pe Tatiana si nici pe o alta fata atat timp cat nu invata sa se poarte civilizat si sa se desprinda din anturajul pe care-l are, nu-i este de nici un folos.

  2. 9
    janine Says:

    ce sa faca mai astia 2 impreuna?
    doamne …iar mahalaua si tiganeala la care am asitat in emisune atunci
    sa te scuipi mai ceva ca la usa cortului

  3. 8
    darsim Says:

    DAR SUNTETI FFFFFFFFFFF ORGOLIOSI AMANDOI,OARE CINE AR FACE PRIMUL PASUL SPRE IMPACARE?????????????

  4. 7
    darsim Says:

    daca ati comunica si ati lasa pe ceilalti deoparte ar fi bine!!!!!!!

  5. 6
    darsim Says:

    Cu siguranta va potriviti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Intre voi se vedea clar iubirea!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 5
    maria Says:

    sper sa se impace cu tatiana se potrivesc foarte bine
    :D

  7. 4
    doina Says:

    Dragos si Tatiana ati fost cuplul meu preferat.V-am iubit ca pe copiii mei.V-am urmarit tot concursul si am plans alaturi de voi de fiecare data cand va certati si va impacati.Am plans de fericire la nunta voastra si mi-a parut ingrozitor de rau ca v-ati despartit.Eu cred ca motivul despartirii voastre a fost NUMAI SI NUMAI MAMA TA, iar tu esti vinovat pentru ca i-ai facut jocul si nu ai stiut sa o pui pe locul ei in inima ta.Mama isi are locul ei in inima baiatului LANGA sotie si nu PE ACELASI loc cu sotia.Aici ai gresit tu, cum o fac dealtfel toti barbatii.Daca mai ai ceva pentru Tatiana te sfatuiesc sa o cauti si sa va impacati.M-as bucura sa va vad din nou impreuna.Sunt sigura ca siea te mai iubeste.Esti BERBEC ca si mine si stiu ca esti f.impulsiv dar si f.sensibil.As vrea sa mai aud lucruri despre voi.

  8. 3
    neli Says:

    da cred ca mai tine la tatiana
    eu cred ca e mai bine sa se intoarca la ea

  9. 2
    andreea Says:

    mi-as dori fff mult sa te impaci cu tatiana…….va potriveatii ffff bn!!!!!!!!!!!!mi-a placut de voi mereu!!!!!!!!!!!!va pooop

  10. 1
    any Says:

    Draga DRAGOS ,viata merge mai departe si nimic nu este intamplator in viata, daca relatia nu a mers asta e treci peste, dar daca mai simti ceva acolo in inimioara ta pentru Tatiana cred ca merita sa lupti inca pentru ea .Este o fata buna si sensibila si cred ca si ea mai are ceva pentru tine. LUPTA , LUPTA ,LUPTA

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free