Roxana nu va locui impreuna cu Catalin


Roxana si Catalin s-au logodit de curand la Nora pentru mama 3, dar in urma deciziei Roxanei de a nu se casatori in concurs, cei doi nu au avut sanse in castigarea marelui premiu.

Pe cat de repede a acceptat cererea in casatorie, la fel de repede Roxana s-a si razgandit in privinta nuntii. Ea a fost mereu indecisa in ceea ce il priveste pe Catalin. Mai mult, aceasta a declarat ca desi cei doi sunt logoditi ei nu vor locui impreuna in afara casei Nora pentru mama 3.

Credeti ca Roxana si Catalin vor mai fi impreuna la iesirea din casa?

20 comentarii la “Roxana nu va locui impreuna cu Catalin”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    catt Says:

    mateiioane si doiina,mincati r……..cu gura plina,arat destul de bine ,,frumusete rara,,tu ce esti tanti aglaia?tot ce am spus in casa sa adeverit-voi poate nu stiti dar sunt uni care au greata cind se mai uita la emis.alti vai si amar ,vreti sa stiti adevarul,o sa-l aflatii .ca nu am ramas in relatie ar trebui sa va pueti o intrebare–noi baieti trebuie sa luam toate t…….sunt fete mai cinstite .sunteti niste papagali,a fost filmuletu frumos?voi doi ar trebui sa va luati ,mincati r…..impreuna.la revedere fraiierilor.

  2. 19
    mateiioan Says:

    kakalin UN BARFITOR ,ROXY profitoare!

  3. 18
    nicoleta Says:

    PAI DOAR NU-I NEBUNA SA SE MUTE CU LEL PENTRU CA ROXANA MERITA CEVA MAI MULT.

  4. 17
    mateiioan Says:

    Sant de acord cu cele spuse de Doina.Nici in cele mai rele visuri Katalin nu o merita pe Roxi;e un mare barfitor un muieratic convins,,,Si apoi cu asa o SOACRA ca Lucica nici o nora nu va rezista!!!!!!

  5. 16
    mateiioan Says:

    Sant de acord cu cele spuse de Doina.Nici in cele mai rele visuri Katalin nu o merita pe Roxi;e un mare barfitor un muieratic convins,,,Si apoi cu asa o SOACRA ca Lucica nici o nora nu va rezista!!!!

  6. 15
    mateiioan Says:

    Sant de acord cu cele spuse de Doina.Nici in cele mai rele visuri Kakalin nu o merita pe Roxi;e un mare barfitor un muieratic convins,,,Si apoi cu asa o SOACRA ca Lucica nici o nora nu va rezista!!!!

  7. 14
    viory Says:

    fata…scz

  8. 13
    viory Says:

    poi nu-i nebuna sa stea cu ,,fetita mami,, roxana ii o vada deosebita…pup

  9. 12
    luminita Says:

    de ce nu te muti roxana cu alina si ionut??????tu in concurs ai stat si ai protejat pe alinuta …nu era mai bine sa ti vezi de viata ta si sa ti gasesti si tu un baiat!!!!cu acest scop venisei in concurs?!!

  10. 11
    luminita Says:

    ce vrea roxana de la viata??????!!!!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free