Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3


Marea finala din 04.07.2009, a fost foarte asteptata de fanii si telespectatorii acestei emisiuni.

La finalul competitiei am putut asista la 3 nunti, la surpriza serii, la numirea invingatorilor si invinsilor, dar nu in ultimul rand si la multa distractie alaturi de nume faimoase din industria manelelor si nu numai.

Alina a iesit Mireasa competitiei Nora pentru mama 3, astfel a fost desemnata castigatoarea acestei editii Nora pentru mama (primind cei 313.000 ron din marele premiu), alaturi de partenerul ei, Ionut, care i-a devenit sot si de doamna Antoneta – Mama competitiei, soacra si in acelasi timp a doua mama a Alinei.

Cei trei au plans de fericire toata seara si au petrecut alaturi de ceilalati invitati.

Cadourile de nunta primite au fost: luna de miere in Antalya la un hotel de lux, 10.000 lei din marele premiu si un dormitor matrimonial din partea unui fan.

Credeti ca Ionut si Alina vor avea o casnicie fericita?

87 comentarii la “Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    Ana Says:

    Ma bucur mult pentru reusita celor doi:Alina si Ionut! AM avut de la inceputul concursului incredere in ei si nu m-au dezamagit!Casa de piatra si multa fericirire ,o meritati din plin!

  2. 59
    iacob Says:

    idem doina

  3. 58
    mihaela Says:

    asa*

  4. 57
    mihaela Says:

    Da!sunt de aceiasi parere cu Doina.Sper sa aiba o casnicie frumoasa Alina si Ionut caci imi place de ei:).Imi doream sa castige ei si ma bucur f mult ca asa a si fost.Si la finalul concursului s-a vazut adevarata fata a fiecaruia:)).Mihaela…in ce hal a reactionat..Lucica avea ff mari emotii sa nu iasa la sfarsit si sa piarda banii:))[dak iesea Mihaela nora sapt..] ..si cand a auzit ca Alina e nora sapt era sa de fericita..a felicitat-o..:))..si pana atunci ..:-j….aa,da…si Alina sa nu-i dai banii lui Ildiko!!!!

  5. 56
    Lavynya Says:

    FELICITARI!! Alina a fost preferata mea inca de la inceput. ma bucur mult pentru ei si chiar cred ca meritau. Eu am foarte multa incredere in cuplul lor. La intrebarea adresata de GAbrila: ce veti face cu premiul. Alina a raspuns ca isi vor cumpara o casa, ceea ce inseamna ca se gandesc sa isi formeze un viitor impreuna deci nu s-au casatorit pt bani

  6. 55
    anika Says:

    bravo alina si ionut ma bucur f mult k au iesit casigatori si sunt sigura k o sa aiba o casnicie fericita va pop

  7. 54
    janine Says:

    nu stiu daca o sa fie ei fericiti sau daca va rezista casnicia lor pana la adanci batranete,,dar bravo lor ca au stiut sa joace tare
    nu au stat degeaba in casa aia
    au iesit cu niste bani

  8. 53
    dana Says:

    Bravo, Doina! Bine punctat.

  9. 52
    Mihaela Says:

    Felicitari …casa de piatra le doresc din suflet,intelegere vb buna si bineinteles sa se iubeasca atat la bine cat si la rau..lumea tot timpul va fi invidioasa si rea,dar nu e bine.Numai bine intregii familii ..

  10. 51
    duti Says:

    ma bucur pentru ei si sunt sigura ca vor fi fericiti,ca vor avea o casnicie trainica bazata pe dragoste

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free