Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3


Marea finala din 04.07.2009, a fost foarte asteptata de fanii si telespectatorii acestei emisiuni.

La finalul competitiei am putut asista la 3 nunti, la surpriza serii, la numirea invingatorilor si invinsilor, dar nu in ultimul rand si la multa distractie alaturi de nume faimoase din industria manelelor si nu numai.

Alina a iesit Mireasa competitiei Nora pentru mama 3, astfel a fost desemnata castigatoarea acestei editii Nora pentru mama (primind cei 313.000 ron din marele premiu), alaturi de partenerul ei, Ionut, care i-a devenit sot si de doamna Antoneta – Mama competitiei, soacra si in acelasi timp a doua mama a Alinei.

Cei trei au plans de fericire toata seara si au petrecut alaturi de ceilalati invitati.

Cadourile de nunta primite au fost: luna de miere in Antalya la un hotel de lux, 10.000 lei din marele premiu si un dormitor matrimonial din partea unui fan.

Credeti ca Ionut si Alina vor avea o casnicie fericita?

87 comentarii la “Alina si Ionut – cuplul castigator la Nora pentru mama 3”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    nelu Says:

    ce mai conteaza ….au luat banii !!! toti au fost invidiosi pe ei ,la toti le-a parut rau ptr ca a fost o suma mare de bani,mai conteaza daca se iubesc sau nu ?

  2. 69
    ioana Says:

    nu stiu dak vor fi fericiti , dar eu nu cred. nu cred k alina il iubeste pe ionut.dar oricum felicitari.

  3. 68
    oana Says:

    Alina shi Ionut sigur se iubesc shi cred k va continua relatia dintre ei 2 ma bucur k au castigat concursul

  4. 67
    anonim Says:

    sa ia dr*cu toti moldoveni si nu nu cred ca nebuna de alina va sta cu ionut au fost numai pt bani

  5. 66
    ana maria Says:

    sunt sigura ca acest cuplu nu va rezista

  6. 65
    natycarina Says:

    cine crede ca vor fi fericiti eu nu ca nu se iubesc iubesc doar baniiiiiiiiiiiiiiii

  7. 64
    marcela Says:

    apropo;alina si ionut mi-ar placea sa va cunosc personal …sa va urez casa de piatra eu cred in voi si ati meritat cu prisosinta premiul ..sa aveti grija de relatia voastra .Ionut e un baiat cu un potential uman extraordinar ..e capabil de sentimente si triri frumoase ,e loial si alina sa ai grija ca si e f sensibil ..

  8. 63
    marcela Says:

    sunteti rautaciosi toti cei care vb de rau pe alina si ionut …nici voi ca multi altii nu stiti sa pierdeti …e un concurs frate asta e…toti din casa au concurat si pentru bani …ca altfel se preocupau sa-si gaseasca jumatatea afara …
    nici eu nu i-am adorat f tare pe alina si ionut la inceput ,dar urmarind concursul de la a la zam realizat ca alina e o fata desteapta (cred ca ea si roxana au fos singurele din concurs care s-au ridicat la nivelul necesar unei aparitii pe sticla) restul varza …sunt din zona Focsani si as fi putut tine cu Catalin si Lucica dar aveai cu cine??!!! Ea o mama intriganta nici pe departe intelectuala …iar el un baiat mare care va fi subjugat toata viata de parerea mamei …nu are pic de personalitate , e stangaci in exprimare ,vocabular zero …iar mama jalnica .bine ca roxi si-a dat seama la timp ca nu e ce isi doreste..mi-ar fi parut vrau e cu trei clase deasupra lui n…Stefan un baiat fin ,andreea o mahala ,alex si mihaela stersi , ioana o desteapta si o dulcica.

  9. 62
    lica aurica Says:

    ionut si alina , ma bucur din toata inima pentru voi.sa va dea domnul multa sanatate ,fericire si casa de granit,nimic sa nu va clatine fericirea si casniciia ce ati cladito.sa fiti fericiti pina la adinci batrinete.

  10. 61
    Ana Says:

    Bravo ,Alina,stii ce trebuie sa faci in viata,ai dovedit-o in concurs!te-am admirat pentru dragalaseniia,frumusetea si istetimea ta.Cu Ionut cred ca veti fi fericiti!

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free