Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    mira22 Says:

    bine ca nu o mai vad pe URINELA

  2. 59
    mara Says:

    bagati mai multe imagini din casa k noi telespectatorii asta asteptam sa vedem imagini cu fetele din casa…..nu sa ascultam povestile de vitaza ale mamelor …..k nu ne intereseaza ce au facut ele in afara casei…..

  3. 58
    mara Says:

    Sincer deabea asteptam emisiunea nora pentru mama 3 credeam k o sa fie mult mai frumoasa decat nora pentru mama2 dar sunt fff dezamagita….imi place foarte mult valentina.Nu imi place Dna Stela e o mare barfitoare…..si nu o suport pe laura k o face tot timpul pe victima si se da bine pe langa mame……

  4. 57
    Chiribau Ionut Says:

    Emisiunea “Nora pentru mama 3″ este foarte diferita in comparatie cu celelalte emisiuni… Nu pot sa urmaresc tot timpul aceasta emisiune, dar cand am ocazia sa o vizionez sunt foarte atent la ce spune doamna Gabriela Cristea Toader, si nu la cei prezenti, deoarece cu siguranta poti sa “furi” unele pareri si sa tragi concluzii…de la aceaqsta doamna minunata si nu de la concurenti. Cat despre concurente si concurenti ma abtin sa comentez, deoarece nu sunt in masura sa imi dau cu parerea, necunoscand cu adevarat subiectele problemelor ce le au in casa, insa nu prea imi plac…Ar trebui sa isi de-a sfaturi si sa se ajute unul pe celalalt…doresc sa ma inscriu si eu la aceasta emisiune, doar atunci cand sunt pregatit sa fac acest pas.
    Numai bine si sa tina cat mai mult!

  5. 56
    arabu Says:

    imi place noua emisiune despre fete sunt dragute imi place de andreea felul ei dea se purtaea vrea sa demonstreze ca vrea sa fie iubita

  6. 55
    mira22 Says:

    niste copile (unele) care nici macar nu stiu bine ce inseamna o casatoie sa nu mai sppun ca nu stiu nici sa se comporte in emisiune,una meteca guma alta se …etc. nu se compara nici baieti cu ceilalti concurenti dar asta este poate ne vor incanta pe parcurs cu ceva ;) )

  7. 54
    didi Says:

    stii ceva d-soara sexxyladdy: poate esti la fel de urata ca ele sau poate la fel de proasta de le iei apararea, avem libera opinie sa exprimam ceea ce gandim, asa ca lasa-ne cu textele tale:)))))))

  8. 53
    svetlana Says:

    Emisiunea NPM3 este diferita de celelalte 2,dar totul merge inainte.Imi plc foarte mult concurentele mai ales Vlentina si Roxana.

  9. 52
    papusik3 Says:

    Bineinteles ca-s niste copile… au bagat fete de 19-20 de ani ca sa-si gaseasca un sotz in acest concurs,park se terminasera baietii si ramasesera nemaritate,hai sa fim seriosi ca toate au intrat pt faima si pt bani,dar bravo lor,nu am nimic impotriva !!! iar Alex,copilul doamnei Ildiko,tot un pusti!!!are unele gesturi de copil de 15 ani … nu-mi place,intr-adevar e cam plictisitoare emisiunea!!!

  10. 51
    mira22 Says:

    buna tuturor,si eu sunt de parere ca emisiune npm3 este diferita de 1,2 chiar pot spune ca nu prea imi place (inca)sunt prea coplie unele…nu au invatat nimic din celelelte emisiuni in schimb noul decor este mult mai frumos :)

Pages: « 213 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free