Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    viorica Says:

    sper sa intre in casa la sf saptamani marinela e o fata super va pup

  2. 109
    nagyjulianna Says:

    parerea mea este ca aceea scrisoare despre fete, este trimisa de canalD ca sa aiba o tema proasta!!! in tema intotdeauna cauta scandal si dupa asta interogati pe fete!!!

  3. 108
    kris_15b Says:

    niste urate mamele

  4. 107
    ramona Says:

    Gabriela felicitari in primul rand pt. diplomatia de care dai dovada.esti o frumoasa. nu le mai permite fetelor sa te mai ia peste picior, cateodata intrec orice masura. sunt prea ridicole.felicitari Roxanei e o fata deosebita, ea nu are termeni de comparatie cu nici o fata din casa. mamele sa mai lasa si ei gaura mai mica k au intrecut masura cu criticile aduse la adresa fetelor.au fost si ele candva de varsta lor. in rest va urez succes pe mai departe si va urmaresc in continuare. va

  5. 106
    gabriela Says:

    nici o emisiune nu se va compara cu nora pt mama 1,dupa parerea mea.multe felicitari pt Roxana, se vede de la distanta ca e o fata diplomata.e manierata.stilata ,educata….nu se compara cu absolut nici una din casa.in al doilea rand ,Andreea are prea multe fitze,nu are nici un pic de bun simt, e totoal lipsita de scrupule.mamele ar mai trebuii sa nu mai fie atat de artagoase ar trebui sa fie si ele un pic mai blande cu fetele. sau au uitat ca si ele au fost odata la varsta adolescentei.dintre baieti Mihai e cel mai educat si mai rafinat baiat.dupa care urmeaza Bogdan care sper din toata inima sa ramana cu valentina.le sta ffff bine impreuna. Gabriela tu esti cea mai frumoasa prezentatoare tv.dna Ildiko nici nu am cuvinte,ati intrecut orice masura cu nesimtirea. Alina nu are ce cauta in aceasta emisiune, nu stie sa vb, sa abordeze o problema, ea tot timpul rade. SUCCES VALENTINA SI BOGDAN. va pup pe toti si va urez succes.

  6. 105
    viorica Says:

    eu as doriasa intre marinela in casa

  7. 104
    ELENASEXYY Says:

    IMI MAI PLACE SI DE GABRIELA CRISTEA TOADER E SIMPATIK SI DE CONCURENTA ANDREEA E SOOPER OK

  8. 103
    ramona Says:

    mie imi place fffffffffffffffffff mult Andreea.E foarte draguta si imi place felul ei de a vorbi si ca isi spune punctulk de vedere cand trebuie.

  9. 102
    pisycutza Says:

    super tare….

  10. 101
    Maricica Says:

    Mai imi place cuplul Marian&Alina si le urez Succes!!!

Pages: « 213 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free