Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    deea Says:

    vfdv

  2. 39
    elamihaela Says:

    sincer plictisitoare emisiuni de ce numai intra si alti baieti ar trebui swa intre si telespectatorii in direct am avea atatea de spus sa ne arate imagini mai multe din casa cel mai mult mi-a placut np1 de la npm3 doar 2 fete sint ma rasarite since cum credeti ca a iesit nora saptamanii urata de mihaela care e f invidioasa si ofticoasa ….

  3. 38
    So Says:

    M-am uitat la toate emisiunile de pana acum. Am ratat vreo 2 sau 3…inca nu vreau sa ma exprim in legatura cu noile concurente,, e normal sa mai treaca putina vreme! Asemenea celor de la NPM2 odata cu trecerea timpului incep sa isi dezvaluie adevaratul caracter…si daca stai sa te gandesti e firesc ca la inceput totul sa fie putin fortat..o mica regie pe care ti-o impui datorita camerelor de luat vederi, a lavalierelor, a conceptului de emisiune in sine!
    Gabriela Cristea ar trebui pe langa indemnizatia propriu-zisa sa primeasca si spor de “suportare”: a inculturii, a indolentei si a nesimtirii…este o eroina si incearca sa cosmetizeze pe cat este posibil acest crampei care reprezinta “tinerimea Romaniei din ziua de azi”…din nefericire astia ne reprezinta…cu siguranta exista “modele” mult mai ok dar deocamdata cu astia delifam!
    Pana la urma eu am gasit si un alt beneficiu al acestei emisiuni…le-as propune celor de la KanalD sa o numeasca pe Gabriela C “MODELATOAREA” … la sfarsitul oricarei editii ar trebui sa se faca un colaj cu fiecare concurent in parte sa se observe cum emisiunea mai putin si Gabriela mai mult au reusit sa ii preschimbe (de fiecare data in bine) atat mental cat si fizic…daca la inceputul fiecarei emisiuni vin fetele carora le ies porumbeii din gura, au cete de pitici pe creieri si se machiaza ori deloc ori prea strident..se ajunge la un happy end cu fete cizelate si cat de cat mai responsabile, chiar daca nu se marita macar isi stiu prioritatile..se reapuca de studiat, vor un loc de munca decent, le vin idei de afaceri samd….
    Imi exprim umila parere in ideea in care se mai tine cont de pareri dezinteresate!
    Cu respect
    So

  4. 37
    Alexxutza Says:

    iar despre rel Alexandrei cu Cristian. mie sincer imi pare rau, imi placea mult d ei, dar ei stiu mai bn…

  5. 36
    Alexxutza Says:

    aaaaaaaa………si ink cva, n v mai lagati atat d prezentatoare, e o dragutza…

  6. 35
    Alexxutza Says:

    ce mai…super emisiunea…eu o ador p georgiana, mi s pare cea my finuta si cea mai q capul p umeri din casa….este extrem d calma, iar fata ei exprima multa bunatate….Mie imi place mult d ea. Si ink cva, dupa parerea me, baietii snt prea smecherasi, in frunte q baiatul d-nei Gabriela, in rest mie-mi place d bogdan, doar e muscelean de-al meu…

  7. 34
    mada Says:

    dupa parerea mea Bogdan Gabriel este o persoana care isi da prea multe aere,de accea nu s-a insurat pana la aceasta varsta nu si-a gasit fraiera care sa-l accepte,daca nu a copilarit destul atunci pentru ce a mai venit la nora pentru mama 3,mai steie la mama lui acasa daca nu a stat destul 31 de ani,dupa cum vad mama lui ii coordoneaza viata dupa cum a spus ” sa nu te insori”atunci pentru ce a venit la emisiune,numai sa-si faca publicitate

  8. 33
    roby Says:

    vrem imagini din casa mai multe

  9. 32
    mishy Says:

    sooper tare emisiunea…….. leam vaz p toate 3 nora pt mama 1 2 si aqm 3 mai putin pt k snt la sc dimineata si mai pierd din emisiuni…….sooper tare

  10. 31
    papusik3 Says:

    Intr-adevar e razbunatoare cotoroantza de Ildiko si cat de urata e…monstru!!!O comunista!!! Iar pe Gabriela(mama)knd am auzit-o spunand ca Laura ramane singura ei nora orice ar alege fiu-su…mi s-a intors… niste arogante amandoua,insuportabile!!!E simpatic fiu-su dar smecheras ca toti gaborii,bineinteles!Ce incantata a fost Oana knd a auzit ca Bogdan e subofiter:))si ce dezamagita era knd a ales-o pe Roxana:))

Pages: « 213 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free