Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    rodica Says:

    A asta e nora pt meme 3 alte mama nu ati putut alege ati aduso pe unguroaica care stie sa se razbune iar mama blonda sa nu creada ca mai are 19 ani a venit cu bluza pana la buric si se crede mare doamna iar mama stela sa sti ca a venit toamna mai ai o bruma si te duci stiu ca toate aveti o inima dar puterea e mica .Laura care joaca teatru sambata u urmezi la iesire din casa si cu andreea incercati sa va intelegeti .

  2. 29
    ale_ale Says:

    cea mai fr este alinaaaaaaaaa!!!

  3. 28
    ale_ale Says:

    alina este cea mai fr!!

  4. 27
    ale Says:

    cea mai fr pt mine este Alina!!

  5. 26
    ale Says:

    cel mai fr este Alina dupa parerea mea!!

  6. 25
    sunshine Says:

    Asta e nora pentru mama 3? Mda…. Poate se vor marita fetele cu mamele, pentru ca baieti nu prea exista….:))))) Mai intra sau nu baieti in emisiunea asta?

  7. 24
    sunshine Says:

    Asta e nora pentru mama 3? Mda…. Poate se vor marita fetele cu mamele, pentru ca baieti nu prea exista….:)))))

  8. 23
    didi Says:

    GABI sa le citesti si ce se scrie pe forum, ca poate mai realizeaza si ele ca au venit la TV nu la mare…distanta de acasa:=)))))))

  9. 22
    didi Says:

    Adelina, foarte urat din partea ta…si ma refer la felul in care ai vb in seara eliminarilor cu d-na Stela. La ce te-ai mai dus la nora pentru mama, daca nu stii sa vb cu o femeie in varsta, ce nu stiai ca acolo o sa fie si mame nu numai fete?
    Inseamna ca asa vb si acasa cu mama ta, probabil iti permite…ce educatie proasta ti-a dat…
    Nu prea ai trecut pe la scoala, asta se vede…:=)), odata ce u in fata unei doamne mai in varsta ca tine si cu o experienta de viata mult mai mare ii spui,, NU TE HALESC, SI NICI NU TE-AS VREA DE SOACRA VREODATA` Da ce u te crezi in Alexndru Lapusneanul… vezi ca n-ai nimerit citatul=))))))))))) Si nu te-ai intrebat: Ea te-a vrut vreodata?:=))))))))) Ca daca nici dansei nu i-a placut fata ta, daramite la fiul dansei.

  10. 21
    didi Says:

    De ce se dadea Marinela asa de mare, ce la ea acasa i se cuvenea totul asa cum cerea aici in casa? De ce se plangea atat de mult pentru o ciocolata? Ce era fetita mica:=))? Ciocolata aceea trebuia impartita in 14 bucati in mod egal pentru ca odata ce sunt toate fetele in aceeasi casa, toate au aceleasi drepturi.

Pages: « 213 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free