Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3


Seara eliminarilor a fost una foarte tensionata pentru toti cei aflati in Cetatea Dragostei. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Fetele nominalizate au fost: Roxana, Andreea si Mihaela, dar pentru ca Roxana si Mihaela s-au numarat printre cele 2 protejate, singura care ar fi parasit Cetatea Dragostei era Andreea.

Aflata la un pas de a parasi din nou concursul, deoarece doamna Lucica, una din cele 2 mame care au nominalizat-o a iesit Mama Saptamanii, Andreei i s-a oferit o noua sansa…aceea de a putea fi salvata de la eliminare prin plata sumei de 2500 RON de catre doamna Stela, Lucicai.

De frica destramarii cuplului Stefan si Andreea in casa NPM3, doamna Stela a acceptat sa plateasca aceasta suma in numele iubirii.

Credeti ca sansa oferita Andreei a fost corecta?

72 comentarii la “Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    d - na kati Says:

    As dori sa fac un apel la toate fetele din casa : Dragelor daca nu va uniti la prima finala cand se vor face eliminari de baieti , votandu -l pe Catalin , nu va vad bine pe nici una dintre voi !!!!! Atata timp cat Lucica va fi in casa , nu veti avea norocul unei finale … Va ramane in finala ea , in cuplu cu fiul ei …. ( este o aberatie ceea ce scriu dar … ) . Alina si Roxana se pacalesc singure daca o considera o aliata pe Lucica . Asta este in stare sa-si suprime si cea mai buna prietena , de dragul BANILOR . Degeaba incearca sa spuna ca ea si maine ar pleca acasa , ca nu-i trebuie banii , dar nu este asa . Mai sunt concurenti in casa ( de fapt toti ) care trag nadejde la un castig bunicel , dar astia doi spun fatis ca nu le trebuie castigul, dar realitatea s-a vazut in mai multe randuri . Tolomacul de Catalin ce naiba fata sa cucereasca ??? Uitati – va la el ce se umfla in pene , ce expresii verbale foloseste , ce gesturi obscene face ( chipurile il strang chilotii ) , ce GURA CASCA este atunci cand se discuta despre fete , cum isi scoate limba rasucind – o si lingandu – se pe bot … Este DEZAGREABIL !!!! Apropo , trebuie sa ma uit in DEX , madam Lucica ???!!!SUCCES FETELOR SI FITI VIGILENTE !

  2. 59
    lavynya Says:

    Doamna Lucica merita mai mult k oricine sa fie votata

  3. 58
    good.angel67 Says:

    Andreea las.o mai moale k e spre binele tau si ai mare grija cu Lucifera ,sa nu ai incredere in ea;sa nu crezi ca daca sa putut sa ai un dialog cu ea civilizat se poate schimba,femeaia asta nu o sa.si schimbe naravul niciodata.

  4. 57
    Elena Says:

    Andreea imi place de tine ca spui lucrurilor pe nume…tine-o tot asa ;) …Sincer Stefan nu de tine sau cel putin asa se vede din afara…gandestete mai bine inainte sa iei o decizie in legatura cu Stefan sa nu regreti mai tarziu cum a facut Tatiana cu Dragosi…cam atat am avut de spus… :P Pa Pa

  5. 56
    Valy Says:

    Andreea tata…Ce sa zic pe Sticla sa zicem ..dai bine numai ca…Lasa`l pe Stefan Fafan ala ca..nu e de u…shi mai ales ca ..1.Te trage in jos shi mai mult se foloseste de tine ..ca sa puna mana pe niste banutzi zic eu Nustu…Sau poate ca va`ti vb shi ..hai domne sa stam impreuna sa formam un Cuplu doar ptr acesti bani…
    Fata tati acum vezi sa nu patesti cum a patit`o Tatiana shi Dragosh..
    Ce sa`ti mai zic..Cu asemenea viitoare soacra daca va fi…ai dat de naiba…serial vb
    Vedetzi cum facetzi …shi luatzi o decizie..Iar cu papusa shi cu ….fazele astea mai moale ca i`ti patezi..numele Andreea din cauza lu..Stefanel :)
    Pa..

  6. 55
    ana Says:

    PENTRU MARIA, AM CITIT PE UN ALT BLOG CUM CA CINEVA O CUNOASTE PE D-NA LUCICA SI CA INAINTE DE 89 AR FI FOST SECURISTA.NU ARE STUDII SUPERIOARE CI A FACUT STEFAN FGEORGHIU INAINTE DE REVOLUTIE,SI CA ACEASTA AR FI ADEVARATA EI PREGATIRE.nU CRED CA TIE ITI PLAC FOSTII SECURISTI ,NU STIU CE VIRSTA AI DAR EU AM TRAIT PE ACEA VFEME SI NU A FOST BINE , CIND TOTUL ERA FILAT DE SECURISTI.EU CIND VAD SAU AUD DE SECURISTI NU VREAU SA STIU DE EI NIMIC.

  7. 54
    maria Says:

    PACAT CA NU CREZI SANT FOARTE MULTE PERSOANE CARE O VOTEAZA PE LUCICA SI NU EA ESTE MAHALAGIOAICA ANDREEA ESTE LUCICA DOAR SE APARA SAU NU TI SE PARE CORECT??? TREBUIE EA O DOAMNA MAI IN VARSTRA SA TACA IN FATA UNEI CUFURITE CA ANDREEA. PE ANDREEA POATE SA O PLACA CEI CARE SANT LA FEL CA EA

  8. 53
    IOANA Says:

    si daca iesea ce??/ mare tragedie,o tine gabi acolo cu orce pret

  9. 52
    daria Says:

    NU CRED DELOC CA EXISTA ATAT DE MULTE PERSOANE CARE O VOTEAZA PE LUCICA
    CANAL D O TINE ACOLO CA E MAHALAGIOAICA SI NE INTINDE NOUA NERVII LA MAXIM
    SUNT CURIOASA DC EXISTA VREO INSTITUTIE CARE SA VERIFICE DC TELEVIZIUNEA ASTA NU ISI BATE JOC DE NOI
    SUNTEM NOI PROSTI SI BOLNAVI CA NE UITAM

  10. 51
    bubulina1993 Says:

    bah fata..tu n-ai fata de acest concurs..asa ca pah….

Pages: « 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free