Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3


Seara eliminarilor a fost una foarte tensionata pentru toti cei aflati in Cetatea Dragostei. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Fetele nominalizate au fost: Roxana, Andreea si Mihaela, dar pentru ca Roxana si Mihaela s-au numarat printre cele 2 protejate, singura care ar fi parasit Cetatea Dragostei era Andreea.

Aflata la un pas de a parasi din nou concursul, deoarece doamna Lucica, una din cele 2 mame care au nominalizat-o a iesit Mama Saptamanii, Andreei i s-a oferit o noua sansa…aceea de a putea fi salvata de la eliminare prin plata sumei de 2500 RON de catre doamna Stela, Lucicai.

De frica destramarii cuplului Stefan si Andreea in casa NPM3, doamna Stela a acceptat sa plateasca aceasta suma in numele iubirii.

Credeti ca sansa oferita Andreei a fost corecta?

72 comentarii la “Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    geta Says:

    Adevarat ca se trag sfori.De ce nu i-au propus si Violetei sa dea bani si sa ramana in casa?Gabi cu ai sai colegi au aranjamente pentru urata de Andreea si F.urata de Mihaela

  2. 9
    Francisc Says:

    Faptul ca nu a iesit Andreea imi confirma faptul ca acolo se trag sfori si se cam vrea sa castige Andreea si Stefan. Cand organizatorii nu vor sa iasa cineva, ii dau acelei persoane posibilitatea de a ramane in casa. Totul e dupa cum vor ei, organizatorii. Este o mare porcarie emisiunea asta.
    Cand aud cum oamenilor le place de Andreea, raman uimit. Se indobitoceste poporul asta pe zi ce trece. Andreea este o afurisita, o mahalagioaica si are un caracter mizerabil. Cui poata sa-i placa de ea ? Cred ca celor care sunt asa ca si ea: prosti, badarani, mahalagii, cu caractere la fel de mizerabile. Numai lor le poate place de Andreea. Ca parintilor ei li se pare ca Andreea este nemaipomenita, este de inteles, dar celorlalti, nu. Ce o fi de placut la Andreea? Cand se aprinde ca o isterica si incepe sa tipe ca o nebuna ? Cand pronunta ca o handicapata cuvintele ? Cand vomita pe gura numai porcarii invatate in mahala ? Cand este obraznica cu persoanele in varsta? Doar celor care sunt la fel ca ea le pot place toate acestea.

  3. 8
    ioana Says:

    pacat ca nu a iesit tarancuta, dar asta este. poate data viitoare…sigur.

  4. 7
    Sandra Says:

    Cine o voteaza pe Lucica mama saptamanii ?Canal D , cred , altcineva?Ce cauta ea acolo in casa daca o deranjeaza concurentii , spune ca nu a venit pentru bani , dar pentru ce fratilor, ca obraznicul ala de fii-su nu are partenera si ar trebui sa plece.Cand o vad pe femeia asta , imi aduc aminte de toate necazurile.REA MAI ESTE !

  5. 6
    Cici Says:

    Andreea e o scumpa,dna Lucik e o scorpie,bv lu dna Stela k a dem k nu-i pasa d bn.

  6. 5
    miha sm Says:

    ma bucur ca a ramas ANDREEA in casa asa pt k se oftika multi SUCCES ANDREEA

  7. 4
    Ana Says:

    nu trebuia sa i se acorde nicio sanasa acestei fete,deoarece,asa s-a procedat cu Violeta!este prea certareata,vulgara,dominatoare,s i e interesata de dorinta de a castiga banii din concurs.Nu se poate vorbi de dragoste intre ea si Stefan,aici sunt doar interese meschine.Stela este manipulatoare ,rea,mincinoasa;in concurs aseara a mintit cu nerusinare,penibil si a distorsionat adevarul cu privire la cearta dintre ea si Alina.Alina este cinstita,corecta si nu merita tratamentul la care este supusa de clanul Andreei!Atunci cand Lucica a fost in aceeasi situatie au comentat,ironizat tot timpul plata ramanerii in casa,acum ei ce au facut?….acelasi lucru!este o cata care trebuia sa plece din concurs!nu-l merita!poate se mai linisteau spiritele!

  8. 3
    Ghutza Says:

    Ke i-ai facut doamnei lucica [cruela :) ))] … all atzi vazut ce fatza a facut doamna Lucica cand a auzit k nu iese Andreea :) ) …. Bv Andreea t :*

  9. 2
    alexandra Says:

    sincer andreea merita ceva mai bun…nu prea imi place stefan pt ca el mereu are ceva de comentat si mereu el trebuie sa isi dea cu parerea ceea ce nu mi se pare ceva logic si normal.daca spune cineva ceva de el sare ca un cocos beat si se crede prea destept.

  10. 1
    alexandra Says:

    daca actualele cupluri nu au intrat in concurs pt bani,atunci de ce se supara cand sunt eliminate???????daca iti iubesti perechea asa cum sustine fiecare de ce atata cearta cand ii seara eliminarilor?nu mai bine pleci ca un om civilizat si fara cearta si vorbe aiurea?!uneori sunteti penibili…..si toti stati pt bani da nu vreti sa recunoasteti,eu una nici pt bani nu m-as duce la tv sa ma fac de rusine:))violeta ii penibila rau si lucica are dreptate dupa 6-7partide de amor o sa SE SATURE sau poate mai repede si ii va da cu sutu in fun la marian:D,culmea ii ca ii al 3-lea sezon NPM si sigur nici cuplu care castiga de data asta nu va ramane mult timp impreuna.imi place lucica mult ca spune adevaru si´´adevaru doare`´

Pages: « 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free