Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3


Seara eliminarilor a fost una foarte tensionata pentru toti cei aflati in Cetatea Dragostei. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Fetele nominalizate au fost: Roxana, Andreea si Mihaela, dar pentru ca Roxana si Mihaela s-au numarat printre cele 2 protejate, singura care ar fi parasit Cetatea Dragostei era Andreea.

Aflata la un pas de a parasi din nou concursul, deoarece doamna Lucica, una din cele 2 mame care au nominalizat-o a iesit Mama Saptamanii, Andreei i s-a oferit o noua sansa…aceea de a putea fi salvata de la eliminare prin plata sumei de 2500 RON de catre doamna Stela, Lucicai.

De frica destramarii cuplului Stefan si Andreea in casa NPM3, doamna Stela a acceptat sa plateasca aceasta suma in numele iubirii.

Credeti ca sansa oferita Andreei a fost corecta?

72 comentarii la “Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Ana Says:

    Daca nu ar fi dna Lucica s-ar alege praful de emisiune;este singura care stie sa discute cu moderatoarea.Andreea trebuia sa nu fie favorizata si sa fi plecat precum a facut-o Violeta.Daca ar fi votata Alina sa iasa din casa,cred ca ar zbura imediat;de fapt Ionut si mama lui,nu au bani sa o poata rascumpara!ce mai reguli ciudate;pentru unii muma pentru altii ciuma!

  2. 19
    Ana Says:

    Cine o voteaza pe mahalagioaica de Andreea;nu-mi pot inchipui cui ii place o astfel de fata!o isterica,cu o gura cum rar mi-a fost dat sa intalnesc in viata mea.Decat sa traiesti cu un astfel de om in casa mai bine lipsa.Il compatimesc pe Stefan desi merita un astfel de specimen,apropo,se potriveste cu scorpia si intriganta de Stela.

  3. 18
    maria Says:

    degeaba a fost nervoasa andreea cind a fost eliminata,merita asa ceva,este prost crescuta,are un limbaj urit, nu merita sa i se dea o a doua sansa,cred ca este favorizata de cineva.Daca erau eliminari de baieti si andreea il elimina pe catalin,ca s-a vazut clar ca o interesa pusculita lu luci, atunci oare tot asa era un scandal monstruos? de ce se supara cind sunt eliminati doar este un concurs,ar trebui sa intre in casa alte fete si alti baieti poate sunt mai bine crescute

  4. 17
    dana Says:

    Imi pare rau de Andreea dar ar trebui sa invete sa se poarte civilizat si sa-si stapaneasca furiile, sa nu se bage in conflicte care nu o privesc.Ca sa-l apere pe Stefan si mama lui aduce critici nejustificate celorlalti. Pana la urma mamele nominalizeaza pe cine vor si nu ar trebui judecate.Singurul fapt ca unii formeaza un cuplu nu este singura conditie de a ramane in casa, este un concurs si orice comportament care lezeaza integritatea altora este sanctionat la un moment dat.

  5. 16
    Nykole Says:

    Nu-i corect!aceleasi sanse trebuiau acordate la toate fetele,deci pare vrajeala..la fel si protejarea Mihaelei!e clar k se stie cine castiga…nici finalele nu sunt in direct!!pakat k promoveaza nesimtirea si vulgaritatea!

  6. 15
    roxana Says:

    nu mi se pare corect violetei de ce nu i sa dat sansa aceasta?mi sincer nu imi place de nici una ca si caracter decat de roxy dar asa era corect

  7. 14
    IOANA Says:

    ai mare dreptate francisc,vedem si noi cum e favorizata andreea si mihaela dar pe banii nostrii le favorizeaza din voturile noastre ..

  8. 13
    Laura Says:

    ANDREA SAU MIHAELA VA CASTIGA MARELE PREMIU; UNA N-A FOST ELIMINATA , IAR CEALALTA A FOST READUSA IN CASA , LI S-A ACORDAT A DOUA SANSA, TOCMAI PENTRU ACEST MOTIV; IAR BANII II VOR IMPARTI , INDIFERENT CARE VA CASTIGA, PENTRUCA SE SUSTIN RECIPROC. DUPA ELIMINARI , ANDREA S-A TRADAT SPUNANDU-I D-NEI LUCICA ,,ACUM V-A DAT SOACRA-MEA, IN FINALA AM SA VI-I IAU PE TOTI.,(BANII). AM MAI SCRIS SI-MI SUSTIN PAREREA CA FETELE RELE,(ANDREA SI MIHAELA) VOR AVEA CE VOR ELE, ADICA BANII, IAR FETELE BUNE,(ROXANA SI ALINA) VOR AVEA CE LE RAMANE,ADICA NIMIC. NU E CORECT,SA N-O ELIMINATI PE ANDREA…CATA NEDREPTATE SI MINCIUNA….

  9. 12
    monys Says:

    Foarte bine ca nu a iesit Andreea ca doar baba luciferica trebuie pusa de cineva la punct. Mie i se par cam ciudate voturile pentru Lucica si parerea mea este ca Lucica este favorizata de organizatorii de la emisiunea NPM3. oricum intrega emisiune a devenit penibila, se certa in continui iar gabrielei parca ii plac certurile acestea in loc sa intervina atunci cand concirenti se cearta si isi adreseaza cuvinte urate si jignitoare ea parca ii intarata, ce sa faci doar asta le aduce audienta nu?

  10. 11
    mihai Says:

    ESTI O CICIUBATA CARE LOCUL TAU ERA ACASA FATO INTRUN CUVINT ESTI O MAHALAGIOAICA FATO RECALCITANTA SI MINCATOARE DE BANI SA SP LOCUL TAU E IN TIGANIE NU IN RINDUL SOCIETATII

Pages: « 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free