Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3


Seara eliminarilor a fost una foarte tensionata pentru toti cei aflati in Cetatea Dragostei. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Fetele nominalizate au fost: Roxana, Andreea si Mihaela, dar pentru ca Roxana si Mihaela s-au numarat printre cele 2 protejate, singura care ar fi parasit Cetatea Dragostei era Andreea.

Aflata la un pas de a parasi din nou concursul, deoarece doamna Lucica, una din cele 2 mame care au nominalizat-o a iesit Mama Saptamanii, Andreei i s-a oferit o noua sansa…aceea de a putea fi salvata de la eliminare prin plata sumei de 2500 RON de catre doamna Stela, Lucicai.

De frica destramarii cuplului Stefan si Andreea in casa NPM3, doamna Stela a acceptat sa plateasca aceasta suma in numele iubirii.

Credeti ca sansa oferita Andreei a fost corecta?

72 comentarii la “Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    iordana Says:

    Buna ziua ,
    ceea ce se petrece in casa este o rusine .Sa-i fie rusine d-nei Lucica ,o persoana cu scaun la cap cum spune dumneaei nu ar face circul acesta .Se face responsabila de tot ce se petrece in casa incitind numai la discutii scandaloase Este foarte adevarat ce spun telespectatorii referitor la d-na Lucica ,nu-si recunoaste niciodata jignirile adresate lui Stefan si mamei sale . Asta face de cind a intrat in casa ,,jigneste “Chiar nu-si vede gunoiul din ograda ?Impreuna cu fiu-su asta face in sala de sport,,birfeste”"Chiar pe dinsa si Catalin nu se vad ca au intrat in concurs numai pt. bani O familie de intelectuali cum se cred nu ar fi venit la acest concurs matrimonial Catalin la virsta lui ar fi trebuit sa gaseasca o alta modalitate de a se casatori ,nu de a veni aici sa mai capete niste bani Sa lase tinerii mai neajutorati sa participe pt a-si face un viitor Ii macina URA si INVIDIA Dumnezeu de aceea a pedepsit-o pe d-na Lucica pt. ca este o femeie f.f. f.rea Cei care o cunosc spun ca a colaborat cu securitatea in trecut si de aceea nu-si poate schimba caracterul. Nu de putine ori a fost surprinsa de camere cind se stimba la Stefan si d-na Stela .Ce vrea sa arate cu aceste gesturi de tata de mahala .Poate organizatorii or lua pozitie vizavi de dinsa ,pt. ca pe tpti din casa ii incita la discutii. Mama lui Ionut ,

    sa fie cu bagare de seama sa nu se lase dusa de val ,caci d-na Lucica are in singe lucrul asta de a atrage pe cineva de partea sa si dupa aceea il improsca cu noroi vorbele ei
    Noi telespectatorii nu mai suportam acest scandal.RUGAM organizatorii sa i-a masuri Astazi a ajuns la apogeu .
    V-ati facut de ris D-na Lucica cu atitudidea si comportamentul de MAHALA As fi tare satisfacuta sa i se transmita acest mesaj
    .Multumesc!

  2. 49
    Natallia Says:

    Buna ziua ! D-na Lucica face-ti ordine acolo, scoatetii pe d-na Stela , Andreea , Mihaela si pe Stefan din casa , nu au ce cauta acolo . Sustinetii pe Alina si Ionut, ei intradevar dupa concurs vor ramane impreuna si vor forma o familie frumoasa si reusita . Catalin sa fii obtimist pe viitor ca sigur iti vei gasi si tu jumatatea ta . Baietii bucurativa de excursia din turcia si purtativa dupa cum va este felul, nu va luati dupe fete , fetelor nu fiti geloase de pe acum ca nu este bine, aveti incredere in ei, intr-o casatorie se pleaca pe incredere , sinceritate , intelegere, respect si multa iubire .Si incercati sa fi-ti mai buni unul cu celalalt si nu va mai certati ptr toti concurenti din casa este valabil . La revedere !

  3. 48
    MAKO Says:

    PTIU! Cine-i mai intelege?
    Cred ca ei, doar ei concurentii, sunt de vina ca nu stiu sa-si cenzureze apucaturile, mai ales de ochii tarii, cum se spune. Ca vor regreta amarnic afara, asta cu certitudine; se vede foarte clar din atitudinile Ioanei si Mihaelei. Ele au invatat ceea ce inseamna sa fii drastic analizat de afara. Si aici nu ma refer la analizele fara cap ale unora, ci la cele foarte bine argumentate de multi.
    Insa, ce este si mai uluitor, ca doua persoane foarte adulte ca Lucica si Catalin nu pot sa-si inabuse pornirile cotidiane; anume, de a totca tot, de a barfi fara ratiune, de a fi razbunatori, amenintatori etc.
    Crede oare Catalin ca reuseste, daca ii da in judecata pe cei care crede el de cuviinta, sa si aibe castig de cauza? Cred ca se va afunda in propriile atitudini. Si marlanii. Si chiar minciuni.
    Si sa detaliez:
    1. I-am inteles dezamagirea ca a fost refuzat de Mihaela. Am inteles ca nu i-a fost usor sa fie centrul ironiilor unor tineri. Dar, daca el si Lucica, ar fi stiut cu amabilitate si stoicism sa se faca expliciti, nu s-ar fi ajuns acolo si nici nu s-ar fi mers mai departe cu certurile, acuzele, discutiile de ambele parti.
    2. Daca, la intoarcerea de la munte (indiferent ce ar fi facut Violeta cu Marian), trebuia sa aibe demnitatea barbatilor sa nu barfeasca. Insa el provocat special acest lucru, in primul rand ca-l caracterizeaza, si pe urma chiar ii face placere sa arunce cuvinte mizerabile. Barfeste cot la cot cu o muiere. (ierati-mi malitiozitatea, dar Lucina in astfel de situatii numai doamna nu este)
    S-a vazut clar ca cei doi nu au facut nimic, altfel staff-ul ar fi ripostat imediat. Insa, este usor sa dai cu pietre. Si mai ales nedemn.
    3. S-a vazut foarte clar ce vocabular are Catalin si ce gesturi obscene a facut cu toata naturaletea. Cum se explica astfel de exhibitionisme? Ceva normal?; sau natural? Mai ales la varsta lui; el care dorea sa se insoare. Pai, dragi fete, care va doriti asa familie?
    4. In certurile cu Marian si Violeta, folosea cele mai urate expresii, insa el se simtea deranjat de ripostele tanarului. Daca avea intelepciunea varstei, punea el punct cu eleganta si nu se mai escalada atmosfera din casa.
    5. Poate explica telespectatorilor, de ce isi batea fesele la adresa Violetei sau isi strangea zonele pubiene cu atata naturalete in fata celortalti baieti cand se certa cu Marian? Ce varsta are unul si ce varsta are celalalt? Eu nu am vazut niciun baiat sa aibe astfel de gesturi.
    Si mai vrea respect.
    6. L-a atacat pe Stefan desfiintandu-l , ca ar fi de alta orientare (si asta doar ca a fost analizat ca este gras si are sani si dos ca de femeie). Dar de la aceste mistocareli barbatesti pana la acuze dure, este doar un pas si inca unul urat. Acum Stefan ce ar trebui sa faca, sa-l dea in judecata asa cum ameninta el mereu??!! Si uite unde s-a ajuns: la atacul mamelor, jigniri interminabile.
    Stiti cum se spune, intr-o cearta este imposibil ca numai unul sa fie vinovat.
    Nici Lucica, cu toata smecheria ei de a incerca sa atace si sa se scoata totodata, nu stie sa puna punct. Si se spune ca varsta este apanajul intelepciuni. Atunci, ce sa mai spuna tinerii? Cum sa le ceri lor, daca tu nu le dai ceea ce trebuie sa fie corect?
    Dezaprov desenele Andreei, dar si atitudinile celor doi maturi, care au continuat sa puna gaz pe foc.
    Pacat ca s-a ajuns atat de departe.
    Cum pot sa fie unii stupizi si irationali.

  4. 47
    miha sm Says:

    daca vor pleca ANDREEA si STEFAN din emisiune cred k GABRIELA o sa vorbeasca singura sau o sa le povesteasca celorlalti cate un film pe care o sa-l dezbata pe urma.iar d-na LUCICA poate ne spune pana la final cum se ocupa ea de ,,vrajitorie” [mosmoage,cum le spun ei] caci numai cu lucruri curate nu se ocupa ea si bebelusul ei CATALIN [DESPRE CARE A UITAT D-NA CE VARSTA ARE] ,,PACAT” SI RUSINE

  5. 46
    ramona Says:

    Ce aveti cu Andreea ,tontilor? Sa fie protejata.,doar este nepoata Gabrielei Cristea

  6. 45
    Raul Says:

    pacat de aceasta emisiune ca consumati o groaza de bani cu asemenea persoane ca mahalagioaica de andreia.Stefan .stela .ar trebui sa o mai dati lecti cum sa se imbrace .cum sa se piptene ca pare ca o closca richita la seara eliminarilor apare ca o sorcova
    nici stefan nici stela nu stie sa lege doua vorbe stefan apare ezact numai bun de pus sperietoare atit pentru ei doamna ioana se vede ca nu a baut apa din clopot e muta..
    marian multa rautate si dusmanie in el pentru dom..ildico nam cuvinte au facutun circ f.frumos care nu simteam nevoia sa vedem asa ceva catalin oare tu nu ai mai vazut fete afara de teai incurcatcu asemenea poveste paparude gaseai si afara si mult mai frumoase credema ca cum arati tu nu te merita nici pe picioare sa te spele ..pentru dom..lucica sa nu va lasati calcata in picioare de niste ……..toate steu pentru bani asa cum a facut tatiiana cu dragos.VA ROG RETRAGETI BANI DIN CONCURS .

  7. 44
    Raul Says:

    buna

  8. 43
    d - na kati Says:

    Daca Lucica isi va musca limba , din greseala , sigur va muri subit , datorita veninului de vipera care ii curge prin vene !!! N – am vazut in viata mea o asa doza de rautate fatisa , o asa aroganta diavoleasca … De ce o ” arde ” atat de tare faptul ca acesti copii ( pana la urma sunt niste copii ) care au venit in concurs pentru un scop sau altul , reprosandu – le ca au venit ” doar pentru bani ” ???!!! Totdeauna TESTEAZA concurentii cu ” inteligenta ” ei , care zice ea , isi doreste sa nu mai fie votata mama saptamanii , pentru a putea pleca acasa . Ati vazut cu ce satisfactie diabolica ranjea facand semne disperate de ” chemare ” a banilor , atunci cand Stela a renuntat la suma ceruta , pt. a ramane Andreea ??? Sau reactia retardatului de fiu – sau , in dialog cu mamica lui , spunand ca : saptamana viitoare inca 2500 , ailalta inca 2500 si asa mai departe ??!! Pai ei pt. ce sunt aici , nu pentru bani ? Nu le este nici un pic de rusine…. Sunt niste AVARI amandoi … Si despre ” buna crestere si educatie ” a tolomacului de Catalin …

  9. 42
    lacramioara Says:

    foarte bine ca a iesit anndreea,sa ra mana in casa acriturile alea de lucica cu fiisu,si ofticata de alina?

  10. 41
    Francisc Says:

    Vad ca multi sunt atat de scandalizati de dna. Lucica. Ma intreb cam ce ar vrea ei. Ca dna. Lucica sa taca din gura si sa stea sa fie jignita de o mucoasa care este mult mai mica decat dansa. As vrea sa-i vad pe ei cand vor ajunge la o varsta mai inaintata cum vor reactiona cand vor fi balacariti si jigniti ca la usa cortului de niste pustani mucosi. De fapt chiar la varsta pe care o au acum, cum reactioneaza ei cand sunt jigniti de oricine ? Nu raspund ? Stau si tac din gura ? Nu cred. Parerea mea este ca dna. Lucica reactioneaza inca foarte civilizat. Mie imi place foarte mult ca are mereu replica pregatita pentru mahalagii.
    Mai spun unii ca le place de Andreea pentru faptul ca spune adevarul. Ar trebui sa se faca distinctie intre a fi sincer si a spune adevarul in mod civilizat si a spune adevarul ca un badaran, in mod salbatic, impreuna cu foarte multe porcarii. Si mai e ceva: nu tot ce vomita pe gura Andreea este adevar.

Pages: « 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free