Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3


Seara eliminarilor a fost una foarte tensionata pentru toti cei aflati in Cetatea Dragostei. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete.

Fetele nominalizate au fost: Roxana, Andreea si Mihaela, dar pentru ca Roxana si Mihaela s-au numarat printre cele 2 protejate, singura care ar fi parasit Cetatea Dragostei era Andreea.

Aflata la un pas de a parasi din nou concursul, deoarece doamna Lucica, una din cele 2 mame care au nominalizat-o a iesit Mama Saptamanii, Andreei i s-a oferit o noua sansa…aceea de a putea fi salvata de la eliminare prin plata sumei de 2500 RON de catre doamna Stela, Lucicai.

De frica destramarii cuplului Stefan si Andreea in casa NPM3, doamna Stela a acceptat sa plateasca aceasta suma in numele iubirii.

Credeti ca sansa oferita Andreei a fost corecta?

72 comentarii la “Andreea – la un pas de a parasi din nou casa Nora pentru Mama 3”

Pages: « 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    flory Says:

    ce pacat ca nu a iesit andreea din casa nora pt mama imi doream foarte mult acest lucru

  2. 39
    miha sm Says:

    draga ,,agis” ALINA nu merita sa fie suportata de cineva. Chiar mi-ar placea sa stiu daca lui ROXANA -i place tabara in care se afla.

  3. 38
    agis Says:

    e clar ca moderatoarea (sau mai bine zis provocatoarea de scandaluri) nu o suporta pe Alina

  4. 37
    agis Says:

    ceea ce se intampla la npm3 in fotbal s-ar numi BLAT. Dar in fotbal exista niste reguli… pe cand la aceasta emisiune regulile sunt facute pe loc pentru a le avantaja pe Andreea si Mihaela.Eclar ca una dintre aceste 2 TOLERATE DE CATRE ORGANIZATORI VA CASTIGA.Gabriela Cristea e vadit partinitoare.

  5. 36
    mareidiana Says:

    ESTI VULGARA NU AI BUNUL SIMT SI NICI CEI 7 ANI DE ACASA .ESTI VARZA DUTE SI INPUSCATE TOANTO

  6. 35
    lavynya Says:

    pt Ana. cine o voteaza pe doamna Stela ar trebui sa se gandeasca de 10 ori inainte

  7. 34
    lavynya Says:

    Nu mi se pare corect ca unii concurenti sa se poata salva iar altii nu. Doamna Stela(daca se poate numi ,,doamna”) a mai oferit odata o suma de bani k sa ramana in concurs. De ce a avut dreptul sa o salveze si pe Andreea? Era mult mai bine daca iesea. Se renunta la fooooooarte mult circ. Bravo Doamna Lucica!!!! poate reusiti data viitoare sa eliminati raul din acest concurs.

  8. 33
    good.angel67 Says:

    Lucifera impreuna cu feciorul ei(nu te supara) pretind k sunt niste domnii ,eu cred k ar trebui sa fi intr-un anumit fel ca sa te numesti domn:sa ai bun simt ,sa fi diplomat,sa cedez in fata unuia care chiar daca a gresit fata de tine pt a da dovada de intelepciune,rezervat de la un vocabular vulgar ,sa fi rational etc; asa k cei doi (mama si fiu)nu indeplinesc nici o insusire din cele pe care tre sa le aibe niste domni.Sunt mai rau ca cei care se cearta la usa cortului,ne.a intins nervi la maxim,femeia asta se hraneste din scandal cearta si blestemuri ,cred ca i s-ar macina oasele daca nu s-AR certa intr-o zi.Sa-i fie rusine ,este cea mai aroganta persoana pe care am vazut-o,in loc sa le dea sfaturi de viata fetelor pt k tot pretinde ca are studiile pe care le are in spate se cearta cu toate si incepe scandaluri din cea mai mica scanteie

  9. 32
    good.angel67 Says:

    Ma bucur Andreea k nu ai iesit,esti preferata mea dar ai grija ce faci k s.au dat materiale in care afirma Lucifera k tot o sa te dea afara,nu stiu ce vrea sa faca femeia asta si ce vrea sa demonstreze k feciorul ei mandru ca un bradf nu face cuplu si nici n.o sa faca in vecii vecilor doar daca o sa intre cineva de teapa lor.Amin

  10. 31
    georgiana Says:

    dna lucica este incredibil de nesimtita si de needucata ! jigneste pe toata lumea inr-un hal fara de hal ! “cap patrat, schelete, slabanog,…..” si multe altele; ca nu au creier, k n-au nimic in cap….asta in direct la em misiune, iar gabriela, intr-adevar se uita, tace ….parca ii place sa auda asa ceva. si pune niste intrebari stupide…..nu stiu ce e cu gabriela. nu stiu d e ce i s-a acordat sabnsa mihaelei sa intre dinou in casa si andreei sa ramana …. nu e corect ! se intampla ceva necurat ! emisiunea a devenit penibila si pe cat de amuzanta, pe atat de scarboasa ! pacat ! rusine !

Pages: « 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free