Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt


Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultatea de Construcţii Maşini din Iaşi

Spune că este cel mai mândru de faptul că a terminat facultatea cu brio fără vreun suport financiar. Se caracterizează ca fiind :”familist, altruist şi optimist”.

Pentru a câştiga dragostea soţiei ar face mereu surprize frumoase, i-ar declara mereu dragostea. Cel mai mult într-o relaţie spune că l-ar deranja dacă persoana iubită ar deveni distantă. Îşi doreşte ca partenera să aibă aceleaşi gusturi cu ale sale, să nu fie geloasă, să nu vorbească vulgar şi să fie drăguţă.

Spune despre căsătorie că este un lucru primordial în viaţa fiecăruia şi despre Noră pentru Mama că este un reality show educaţional, în care personajele principale nu sunt actori, ci oameni care trăiesc viaţa de zi cu zi.

39 comentarii la “Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ina Says:

    BRAVOOOOOOOOOOO DOMNISOARA TANYA,IMI PLACE CUM GANDITI:*:*:*:*:))=))))=)))

  2. 29
    Tilimpea Raluca Nicoleta Says:

    Baiete esti de cacao rau de tot impreuna cu mama ta.

  3. 28
    tanya Says:

    CEL MAI PENIBIL BAIAT,DAR NU POT SA-I ZIK K ESTE BAIAT……are un nas de te ia groaza….mai bine dute si fa-ti operatie estetik la nas mai nasosule………esti pampalau mare mareeeeeeee…crezi k zdreanta aia de alina se uita la u???????????????????gresesti………aia e o panaram* si nu vrea ea maritat de pe akuma…….u mai bn ai lua-o pe ioana…k sunteti 2urati,dar iti sta bn si ku zdeanta de alina k sunteti prosti amandoi,,,,,bravo voua……va potriviti de minune…………=)) =)) =))…….

  4. 27
    cami Says:

    mai boule(asa te vad eu in relatia cu alina)zici in prezentare ca nu vrei o fata vulgara langa tine.dar tu cum esti mai cand iti deschizi gura?si alinuta nu este deloc vulgara nu?ii o penala si o pan*rama

  5. 26
    Ana Says:

    Si Stela a avut iesiri fata de ALina,parca s-a mai potolit,de cand a iesit nora s,dar parca este mai de acceptat!Asta nu impinge totul pana la paroxism!Scuzati,expresiile,dar ar trebui,omentata mai dur,pentru cate zice si face!AStfel de oameni trebuiesc tratati!

  6. 25
    Ana Says:

    Ce face ea este strigator la cer!Dar suntem oameni si in viata de zi cu zi ne lovim si de astfel de creaturi!Mare pacat,pentru cei sau cele din casa,,,,,,,;nu au ce invata ,ce vedea frumos si demn de la o astfel de femeie care i se mai spune si mama!Asa trebuie sa arate o mama?Ca o vulpe sireata se plange ca nu este tratata cum se cuvine de aAntoaneta,dar pentru ce-i face si ce i-a spus,oare merita?Rusinos si scandalos!

  7. 24
    Ana Says:

    Va doresc tot binele din lume si sa aveti parte numai de bucurii si fericire!Dna Antoaneta,casa de piatra baiatului care are nunta sambata,iar dstra multa sanatate putere si rezistenta in casa la atacurile nesimtite si nefondate ale Lucicai!Va rog sa nu-i mai dati satisfactie si sa-i intrati in jocul perfid pe care-l face!Aceasta strategica,femeie,care era buna de parlamentar,trebuie redusa la tacere si lasata sa se zbata singura precum un peste pe uscat!Nu merita consideratia noastra dar mai ales a dstra!Este diabolica in tot ce vrea sa faca!Mintea ei nu o duce decat la actiuni de diversiune si razbunari crunte!Rar,intalniste un astfel de om,patimas,dornic,de razbunare de anihilare a adversarului!

  8. 23
    Ana Says:

    Ionut si Alina meritti sa iesiti castigatorii acestui concurs!sunteti frumosi,destepti si cu mult bun simt pe care Lucica cu orice pret vrea sa vi-l evidentieze!….tratati-o cu mare indiferenta si-i rupeti gura!Unei astfel de tortionare nu trebuie sa-i dai replici ca nu o scoti la capat!Am avut si eu in familie,prin alianta,un astfel de specimen,dar saracul a pierit pe limba lui!stiu cum este va inteleg cat de greu va este sa tineti stavila nesimtirii,jignirilor si de ce nu marsaviilor la care se preteaza!Asta-i omul care nu ajunge acolo unde si-a dorit!cand altii sunt mai merituosi decat el e in stare sa-i dea in cap!Asta face ea!Eu de mult am comentat asa la adresa ei si uite ca nu m-am inselat in asteptari!E o frustrata!Saraca e orbita de furie,gelozie,ura,incrancenare si razbunare pentru simplul fapt ca motototolul si nedescurcaretul ei nu e in stare de nicio relatie si nu-l iubeste nimeni!?Cine ar iubi un astfel de fatalau?,needucat care ranjeste tamp tot timpul!

  9. 22
    andrei Says:

    ionut tu si alina ar trebui sa castigati

  10. 21
    alex_92iunie Says:

    Imi place ionut. Cred ca este singurul de acolo care nu a venit pentru bani si isi doreste intr-adevar sa se casatoreasca. Imi plce si de partenera lui. Eu cred ca se potrivesc si vor forma o familie frumoasa. BAFTA IONUT. ESTI CEL MAI TARE

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free