Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt


Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultatea de Construcţii Maşini din Iaşi

Spune că este cel mai mândru de faptul că a terminat facultatea cu brio fără vreun suport financiar. Se caracterizează ca fiind :”familist, altruist şi optimist”.

Pentru a câştiga dragostea soţiei ar face mereu surprize frumoase, i-ar declara mereu dragostea. Cel mai mult într-o relaţie spune că l-ar deranja dacă persoana iubită ar deveni distantă. Îşi doreşte ca partenera să aibă aceleaşi gusturi cu ale sale, să nu fie geloasă, să nu vorbească vulgar şi să fie drăguţă.

Spune despre căsătorie că este un lucru primordial în viaţa fiecăruia şi despre Noră pentru Mama că este un reality show educaţional, în care personajele principale nu sunt actori, ci oameni care trăiesc viaţa de zi cu zi.

39 comentarii la “Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Iuliana Says:

    Mie una imi place Ionut.Desi este un tip retras,isi stie interesele si sunt sigura ca relatia lui va dura.Imi place si Alina,este concurenta mea preferata.relatia pe care o au ei am avut-o si eu la inceput.si acum este din ce in ce mai frumoasa.multa bafta si sunt singurii care merita sa castige!!!!!

  2. 19
    Claudia Says:

    Am avut parte de o bucurie imensa aseara.Mi am vazut dorinta implinita FAVORITI MEI PROTEJATI tot dorinta asta va fi pina la finalul concursului.

  3. 18
    geanina Says:

    Ionut-Alina va tin pumnii strinsi, voi trebuie sa cistigati.Va iubesc!

  4. 17
    Mimi Says:

    Ionut si Alina,sunteti cel mai frumos cuplu dintre toti!Nu sunteti fatarnici ca Stefan si Andreea.Minte Andreea ca nu s-a inteles cu Stefan sa faca cuplu pentru bani. Are dreptate Ioana, cand spune ca Andreea e foarte rea si perversa. A urlat mereu si la toata lumea. Tu – Ionut si Alina meritati si speram ca veti avea parte de o nunta de vis la Canal D.Bafta!

  5. 16
    Claudia Says:

    In acest concurs VA INVINGE DE FAPT SUNT DE MULT INVINGATORI CUPLUL ALINA-IONUT. RESPECT STIMA SI MULTA BAFTA PT EI.

  6. 15
    Ana Says:

    Nu incetati de a lupta cu toate fortele pentru batalia finala.Pacat de voi,vor invinge cei care sunt favorizati!

  7. 14
    Ana Says:

    Imi place felul tau de afi desi multi te critica,dar atat tu cat si Alina ati jucat cinstit in acest concurs!Sunteti singurii care meritati sa-l castigati!Dar preferatii sunt Andreea si Stefan;am vazut ca voturile ,pe ecest site au cu totul un alt procent decat ieri,alaltaieri,au trecut pe primul loc cei doi,iar procentajul vostru s-a micsorat!nu stiu cum se face?!

  8. 13
    Ana Says:

    Ionut si Alina,sunteti cel mai frumos cuplu dintre toti!Bafta!

  9. 12
    Ana Says:

    Nu inteleg cum Rozana o accepta langa ea,doar nu vrea sa faca un cuplu cu Roger;e nepotrivit pentru ea,nu stie sa se poarte cu o fata e fatarnic,sta ,precum,muma-sa ca strutul…iar cand e calcat pe coada sare parca-i asezat si asta pe arc!Periculosi,oameni!

  10. 11
    Ana Says:

    Daca dna Antoaneta ,mama ta,va iesi in continuare pe locul I,ar fi ceva sperante pentru voi,dar nu sunteti sustinuti de nimeni din casa,toti va sunt potrivnici.Cu cata rautate si cata nedreptate fac atunci cand intrebati fiind spun ca nu va iubiti ca nu cred in dragostea voastra.ma mira pocita de Ana,care si-a vazut sacii in car si se poarta urat cu voi;ii e sufletul,pocit,precum,figura;sa-i fie rusine unei mame sa nu recunoasca adevarul,doar de Andreea si Miha este sigura ca se iubesc de voi,nu:o smechera fara scrupule!

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free