Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt


Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultatea de Construcţii Maşini din Iaşi

Spune că este cel mai mândru de faptul că a terminat facultatea cu brio fără vreun suport financiar. Se caracterizează ca fiind :”familist, altruist şi optimist”.

Pentru a câştiga dragostea soţiei ar face mereu surprize frumoase, i-ar declara mereu dragostea. Cel mai mult într-o relaţie spune că l-ar deranja dacă persoana iubită ar deveni distantă. Îşi doreşte ca partenera să aibă aceleaşi gusturi cu ale sale, să nu fie geloasă, să nu vorbească vulgar şi să fie drăguţă.

Spune despre căsătorie că este un lucru primordial în viaţa fiecăruia şi despre Noră pentru Mama că este un reality show educaţional, în care personajele principale nu sunt actori, ci oameni care trăiesc viaţa de zi cu zi.

39 comentarii la “Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Ana Says:

    Mi-ar placea sa iesi impreuna cu Alina castigator al concursului.Sunteti frumosi,va iubiti si meritati din plin sa castigati.Bafta si mult succes!Aveti grija la catele din casa care isi mananca unghiile de suparare ca sunteti preferati de multi telespectatori.

  2. 9
    Claudia Says:

    Alina si Ionut vreau sa cistige concursul. VOTEZ nu glumesc, de la mine cit se poate iar de la DUMNEZEU foarte mult. As dori sa vad soacra si nora saptaminii pe d-na Antoneta si Alina.Nimeni si nimic nu imi va schimba parerea despre favoriti mei. Bafta.

  3. 8
    ema Says:

    naspha

  4. 7
    Ana Says:

    Ionut,am observat ca votandu-te pe sit-ul de la NPM3,voturile tale,adica procentul se micsoareaza,nu se mareste cum ar trebui;aceeasisituatie si la alina si mama…care o fi explicatia?cine ia in calcul aceste voturi?la sf de saptamana iese pe primul loc Andreea ,cea mai hulita dintre concurente,iar Stela a iesit de multe ori ca mama a saptamanii desi are niste comentarii de te sperii…cred ca este iubita numai de telespectatori?!In rest purtati-va tot asa,dar ignorati specimene ca Vicoria,Stela si caBafta si mult curaj!re le mai sunt adepte..nu merita ,deci nici un pic de consideratie,la cate se preteaza!

  5. 6
    cristy Says:

    esti un dragut bravo esti tare saluto pe mama ta o draguta

  6. 5
    geanina Says:

    Ionut, ce sa spun, nu am cuvinte, abia astept sa te cunosc.Esti, nu stiu, ai atata stapanire de sine, chiar distractiv….nu mai am cuvinte.Si ceilalti oameni de afara, care te cunosc au cele mai frumoase cuvinte ptr. tine. Esti tu insuti si asta conteaza. Sa fii asa in continuare. Si Alina este simpatica, dar in privinta ei ma mai abtin, totusi

  7. 4
    zeca iulica Says:

    Ionut esti ok. i-mi place foarte mult cuplul tau cu Alina , sper sa ajungeti la final si sa castigati marele premiu pentru ca sincer il meritati. Felicitari pentru logodna si sa aveti parte de multa iubire si bucurii in viata

  8. 3
    Claudia Says:

    IONUT este simpatic cu bun simt respectos si cu sentimente foarte puternice pt ALINA. Se potrivesc amindoi. FELICITARI PT LOGODNA SI TOT CE ISI DORESC.Cred ca vor fi impreuna pt toata viata. STIMA SI RESPECT PT TOTI 3. SI MULTA BAFTA IN CONCURS.

  9. 2
    Ana Says:

    Ionut ,esti un baiat bun,titrat,poate ca si asta este un motiv pentru care va ataca cei din casa,iar cu Alina faci un cuplu frumos,va sta bine impreuna,ar fi bine sa va ganditi la viitorul vostru si nu care cumva sa faceti vreo logodna de complezenta cum au procedat cei lalti baieti.Mai asteptati sa se mai sedimenteze sentimentele dintre voi sa va cunoasteti mai bine.Alina eu cred ca merita sa-i fii aproape lui Ionut pentru ca asa un baiat bun,bland si care te iubeste mult nu ai sa mai gasesti asa de usor.Imi doresc sa castigati voi concursul pentru ca sunteti singurii bine educati,corecti , iar mama ta o femeie de toata isprava!Bafta in concurs!Sper ca echipa adversa sa va recunoasca pana la urma meritele si sa nu va mai atace fara motiv si sa va mai denigreze…Sa va iubiti cu adevarat si peste cativa an,cum spui si tu,sa va vad cu copilasi…

  10. 1
    Ana Says:

    Draga,Ionut,eu cred ca te-ai inselat afirmand,crezand ca showul NPM3 este o emisiune educationala?!ca noi de cateva luni asistam la cei mai urat si nepermis in comportamentul unor fete aflate in casa!Ma refer la cele 4 care scot tot felul de perle pe gura ,iar despre purtarea lor in concurs ce sa mai vorbim numai educativa nu este!Rusine!

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free