Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt


Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultatea de Construcţii Maşini din Iaşi

Spune că este cel mai mândru de faptul că a terminat facultatea cu brio fără vreun suport financiar. Se caracterizează ca fiind :”familist, altruist şi optimist”.

Pentru a câştiga dragostea soţiei ar face mereu surprize frumoase, i-ar declara mereu dragostea. Cel mai mult într-o relaţie spune că l-ar deranja dacă persoana iubită ar deveni distantă. Îşi doreşte ca partenera să aibă aceleaşi gusturi cu ale sale, să nu fie geloasă, să nu vorbească vulgar şi să fie drăguţă.

Spune despre căsătorie că este un lucru primordial în viaţa fiecăruia şi despre Noră pentru Mama că este un reality show educaţional, în care personajele principale nu sunt actori, ci oameni care trăiesc viaţa de zi cu zi.

39 comentarii la “Ionut, 26 ani Bicaz, judetul Neamt”

  1. 1
    Ana Says:

    Draga,Ionut,eu cred ca te-ai inselat afirmand,crezand ca showul NPM3 este o emisiune educationala?!ca noi de cateva luni asistam la cei mai urat si nepermis in comportamentul unor fete aflate in casa!Ma refer la cele 4 care scot tot felul de perle pe gura ,iar despre purtarea lor in concurs ce sa mai vorbim numai educativa nu este!Rusine!

  2. 2
    Ana Says:

    Ionut ,esti un baiat bun,titrat,poate ca si asta este un motiv pentru care va ataca cei din casa,iar cu Alina faci un cuplu frumos,va sta bine impreuna,ar fi bine sa va ganditi la viitorul vostru si nu care cumva sa faceti vreo logodna de complezenta cum au procedat cei lalti baieti.Mai asteptati sa se mai sedimenteze sentimentele dintre voi sa va cunoasteti mai bine.Alina eu cred ca merita sa-i fii aproape lui Ionut pentru ca asa un baiat bun,bland si care te iubeste mult nu ai sa mai gasesti asa de usor.Imi doresc sa castigati voi concursul pentru ca sunteti singurii bine educati,corecti , iar mama ta o femeie de toata isprava!Bafta in concurs!Sper ca echipa adversa sa va recunoasca pana la urma meritele si sa nu va mai atace fara motiv si sa va mai denigreze…Sa va iubiti cu adevarat si peste cativa an,cum spui si tu,sa va vad cu copilasi…

  3. 3
    Claudia Says:

    IONUT este simpatic cu bun simt respectos si cu sentimente foarte puternice pt ALINA. Se potrivesc amindoi. FELICITARI PT LOGODNA SI TOT CE ISI DORESC.Cred ca vor fi impreuna pt toata viata. STIMA SI RESPECT PT TOTI 3. SI MULTA BAFTA IN CONCURS.

  4. 4
    zeca iulica Says:

    Ionut esti ok. i-mi place foarte mult cuplul tau cu Alina , sper sa ajungeti la final si sa castigati marele premiu pentru ca sincer il meritati. Felicitari pentru logodna si sa aveti parte de multa iubire si bucurii in viata

  5. 5
    geanina Says:

    Ionut, ce sa spun, nu am cuvinte, abia astept sa te cunosc.Esti, nu stiu, ai atata stapanire de sine, chiar distractiv….nu mai am cuvinte.Si ceilalti oameni de afara, care te cunosc au cele mai frumoase cuvinte ptr. tine. Esti tu insuti si asta conteaza. Sa fii asa in continuare. Si Alina este simpatica, dar in privinta ei ma mai abtin, totusi

  6. 6
    cristy Says:

    esti un dragut bravo esti tare saluto pe mama ta o draguta

  7. 7
    Ana Says:

    Ionut,am observat ca votandu-te pe sit-ul de la NPM3,voturile tale,adica procentul se micsoareaza,nu se mareste cum ar trebui;aceeasisituatie si la alina si mama…care o fi explicatia?cine ia in calcul aceste voturi?la sf de saptamana iese pe primul loc Andreea ,cea mai hulita dintre concurente,iar Stela a iesit de multe ori ca mama a saptamanii desi are niste comentarii de te sperii…cred ca este iubita numai de telespectatori?!In rest purtati-va tot asa,dar ignorati specimene ca Vicoria,Stela si caBafta si mult curaj!re le mai sunt adepte..nu merita ,deci nici un pic de consideratie,la cate se preteaza!

  8. 8
    ema Says:

    naspha

  9. 9
    Claudia Says:

    Alina si Ionut vreau sa cistige concursul. VOTEZ nu glumesc, de la mine cit se poate iar de la DUMNEZEU foarte mult. As dori sa vad soacra si nora saptaminii pe d-na Antoneta si Alina.Nimeni si nimic nu imi va schimba parerea despre favoriti mei. Bafta.

  10. 10
    Ana Says:

    Mi-ar placea sa iesi impreuna cu Alina castigator al concursului.Sunteti frumosi,va iubiti si meritati din plin sa castigati.Bafta si mult succes!Aveti grija la catele din casa care isi mananca unghiile de suparare ca sunteti preferati de multi telespectatori.

  11. 11
    Ana Says:

    Daca dna Antoaneta ,mama ta,va iesi in continuare pe locul I,ar fi ceva sperante pentru voi,dar nu sunteti sustinuti de nimeni din casa,toti va sunt potrivnici.Cu cata rautate si cata nedreptate fac atunci cand intrebati fiind spun ca nu va iubiti ca nu cred in dragostea voastra.ma mira pocita de Ana,care si-a vazut sacii in car si se poarta urat cu voi;ii e sufletul,pocit,precum,figura;sa-i fie rusine unei mame sa nu recunoasca adevarul,doar de Andreea si Miha este sigura ca se iubesc de voi,nu:o smechera fara scrupule!

  12. 12
    Ana Says:

    Nu inteleg cum Rozana o accepta langa ea,doar nu vrea sa faca un cuplu cu Roger;e nepotrivit pentru ea,nu stie sa se poarte cu o fata e fatarnic,sta ,precum,muma-sa ca strutul…iar cand e calcat pe coada sare parca-i asezat si asta pe arc!Periculosi,oameni!

  13. 13
    Ana Says:

    Ionut si Alina,sunteti cel mai frumos cuplu dintre toti!Bafta!

  14. 14
    Ana Says:

    Imi place felul tau de afi desi multi te critica,dar atat tu cat si Alina ati jucat cinstit in acest concurs!Sunteti singurii care meritati sa-l castigati!Dar preferatii sunt Andreea si Stefan;am vazut ca voturile ,pe ecest site au cu totul un alt procent decat ieri,alaltaieri,au trecut pe primul loc cei doi,iar procentajul vostru s-a micsorat!nu stiu cum se face?!

  15. 15
    Ana Says:

    Nu incetati de a lupta cu toate fortele pentru batalia finala.Pacat de voi,vor invinge cei care sunt favorizati!

  16. 16
    Claudia Says:

    In acest concurs VA INVINGE DE FAPT SUNT DE MULT INVINGATORI CUPLUL ALINA-IONUT. RESPECT STIMA SI MULTA BAFTA PT EI.

  17. 17
    Mimi Says:

    Ionut si Alina,sunteti cel mai frumos cuplu dintre toti!Nu sunteti fatarnici ca Stefan si Andreea.Minte Andreea ca nu s-a inteles cu Stefan sa faca cuplu pentru bani. Are dreptate Ioana, cand spune ca Andreea e foarte rea si perversa. A urlat mereu si la toata lumea. Tu – Ionut si Alina meritati si speram ca veti avea parte de o nunta de vis la Canal D.Bafta!

  18. 18
    geanina Says:

    Ionut-Alina va tin pumnii strinsi, voi trebuie sa cistigati.Va iubesc!

  19. 19
    Claudia Says:

    Am avut parte de o bucurie imensa aseara.Mi am vazut dorinta implinita FAVORITI MEI PROTEJATI tot dorinta asta va fi pina la finalul concursului.

  20. 20
    Iuliana Says:

    Mie una imi place Ionut.Desi este un tip retras,isi stie interesele si sunt sigura ca relatia lui va dura.Imi place si Alina,este concurenta mea preferata.relatia pe care o au ei am avut-o si eu la inceput.si acum este din ce in ce mai frumoasa.multa bafta si sunt singurii care merita sa castige!!!!!

  21. 21
    alex_92iunie Says:

    Imi place ionut. Cred ca este singurul de acolo care nu a venit pentru bani si isi doreste intr-adevar sa se casatoreasca. Imi plce si de partenera lui. Eu cred ca se potrivesc si vor forma o familie frumoasa. BAFTA IONUT. ESTI CEL MAI TARE

  22. 22
    andrei Says:

    ionut tu si alina ar trebui sa castigati

  23. 23
    Ana Says:

    Ionut si Alina meritti sa iesiti castigatorii acestui concurs!sunteti frumosi,destepti si cu mult bun simt pe care Lucica cu orice pret vrea sa vi-l evidentieze!….tratati-o cu mare indiferenta si-i rupeti gura!Unei astfel de tortionare nu trebuie sa-i dai replici ca nu o scoti la capat!Am avut si eu in familie,prin alianta,un astfel de specimen,dar saracul a pierit pe limba lui!stiu cum este va inteleg cat de greu va este sa tineti stavila nesimtirii,jignirilor si de ce nu marsaviilor la care se preteaza!Asta-i omul care nu ajunge acolo unde si-a dorit!cand altii sunt mai merituosi decat el e in stare sa-i dea in cap!Asta face ea!Eu de mult am comentat asa la adresa ei si uite ca nu m-am inselat in asteptari!E o frustrata!Saraca e orbita de furie,gelozie,ura,incrancenare si razbunare pentru simplul fapt ca motototolul si nedescurcaretul ei nu e in stare de nicio relatie si nu-l iubeste nimeni!?Cine ar iubi un astfel de fatalau?,needucat care ranjeste tamp tot timpul!

  24. 24
    Ana Says:

    Va doresc tot binele din lume si sa aveti parte numai de bucurii si fericire!Dna Antoaneta,casa de piatra baiatului care are nunta sambata,iar dstra multa sanatate putere si rezistenta in casa la atacurile nesimtite si nefondate ale Lucicai!Va rog sa nu-i mai dati satisfactie si sa-i intrati in jocul perfid pe care-l face!Aceasta strategica,femeie,care era buna de parlamentar,trebuie redusa la tacere si lasata sa se zbata singura precum un peste pe uscat!Nu merita consideratia noastra dar mai ales a dstra!Este diabolica in tot ce vrea sa faca!Mintea ei nu o duce decat la actiuni de diversiune si razbunari crunte!Rar,intalniste un astfel de om,patimas,dornic,de razbunare de anihilare a adversarului!

  25. 25
    Ana Says:

    Ce face ea este strigator la cer!Dar suntem oameni si in viata de zi cu zi ne lovim si de astfel de creaturi!Mare pacat,pentru cei sau cele din casa,,,,,,,;nu au ce invata ,ce vedea frumos si demn de la o astfel de femeie care i se mai spune si mama!Asa trebuie sa arate o mama?Ca o vulpe sireata se plange ca nu este tratata cum se cuvine de aAntoaneta,dar pentru ce-i face si ce i-a spus,oare merita?Rusinos si scandalos!

  26. 26
    Ana Says:

    Si Stela a avut iesiri fata de ALina,parca s-a mai potolit,de cand a iesit nora s,dar parca este mai de acceptat!Asta nu impinge totul pana la paroxism!Scuzati,expresiile,dar ar trebui,omentata mai dur,pentru cate zice si face!AStfel de oameni trebuiesc tratati!

  27. 27
    cami Says:

    mai boule(asa te vad eu in relatia cu alina)zici in prezentare ca nu vrei o fata vulgara langa tine.dar tu cum esti mai cand iti deschizi gura?si alinuta nu este deloc vulgara nu?ii o penala si o pan*rama

  28. 28
    tanya Says:

    CEL MAI PENIBIL BAIAT,DAR NU POT SA-I ZIK K ESTE BAIAT……are un nas de te ia groaza….mai bine dute si fa-ti operatie estetik la nas mai nasosule………esti pampalau mare mareeeeeeee…crezi k zdreanta aia de alina se uita la u???????????????????gresesti………aia e o panaram* si nu vrea ea maritat de pe akuma…….u mai bn ai lua-o pe ioana…k sunteti 2urati,dar iti sta bn si ku zdeanta de alina k sunteti prosti amandoi,,,,,bravo voua……va potriviti de minune…………=)) =)) =))…….

  29. 29
    Tilimpea Raluca Nicoleta Says:

    Baiete esti de cacao rau de tot impreuna cu mama ta.

  30. 30
    ina Says:

    BRAVOOOOOOOOOOO DOMNISOARA TANYA,IMI PLACE CUM GANDITI:*:*:*:*:))=))))=)))

  31. 31
    ina Says:

    IONUT ESTI URAT CA UN DR*C:))))SI ANTONETA LA FEL DAR,DE ALINA CE SA MAI ZIC CA SE CREDE IMPORTANTA RAU DE TOT:))))DUTE SI SPANZURATE FETITO:-j

  32. 32
    geanina Says:

    Voi sunteti frumoase foc, uitati-va mai intai la voi si apoi vb de altii. Cata rautate poate exista in lumea asta, sunt unii care vad paiul din ochii altora, dar nu vad BARNA din ochii lor! Ionut esti cel mai tare si o sa castigi, presimm eu spre ciuda celor care nu va agreiaza. Mult noroc!

  33. 33
    andreea_petro Says:

    ionut si alina cei mai tari. mi-ar place si cred ca voi sunteti castigatorii. foarte multa lume crede in relatia voastra si nu va mai uitati in gura celor care va vrea raul. si domnisoara aia tanara din public care vine zilnic sa nu dea sfaturi ca nu e ea in masura pt a da sfaturi mai bine sa invete ea. va pup si bafta andreea botosani

  34. 34
    geanina Says:

    Bafta multa, veti iesi castigatori!

  35. 35
    ramona Says:

    nu mi-ati placut deloc,alina face ce vrea din tine

  36. 36
    Ana Says:

    Ionut si Alina,sfarsitul concursului a fost ca un balsam pentru mine!Am fost fericita,bucuroasa,trista si nemultumita,impreuna cu voi!AM trait aceleasi stari sufletesti odata cu voi…nu stiu de ce,ce m-a indemnat sa va sustin,sa cred in voi,in dragostea voastra,in sinceritatea a doi copii,pentru mine,practic necunoscuti!?Sper,ca viata,neprevazutul…sa faca in asa fel,incat sa va cunosc si personal..cine stie?Va admir si va doresc,cum de altfel,am mai spus …mult noroc,fericire si impliniri pentru ca meritati!

  37. 37
    Ana Says:

    Acum,dupa finalul concursului,imi dau seama,ca nu am depus atat suflet si speranta in voi,in relatia voastra,degeaba!Va multumesc ca nu mi-ati dezamagit asteptarile si increderea pe care am avut-o in voi,inca de cand v-am vazut la televizor!Am plans de fericire la aflarea vestii ca voi sunteti cei ce ati castigat concursul!Ce m-a dzamagit?faptul ca Andreea a fost tratata preferential de cei de la canald,nu merita!Se vorbeste ca esti prietena cu ea?Este oare adevarat sau sunt simple supozitii?Merita sa-i acorzi incredere un astfel de om?Ai mare grija!

  38. 38
    ionut si alina Says:

    Multumim celor care ne sustin . Iar pentru cei care nu stiu frumusetea fizica e trecatoare SI GUSTURILE NU SE DISCUTA !

  39. 39
    lidia Says:

    aveti dreptate ionut si alina.va doresc fericire,sa fiti sanatosi sa va iubiti an ciuda unora.sunteti niste copii minunati ,felicitari familiilor ce v au educat.salutari d nei antoaneta

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free