Doamna Lucica – Mama Saptamanii


Pe locul 1, saptamana aceasta a fost din nou doamna Lucica spre furia unora si spre fericirea altora.

Care credeti ca sunt atuu-rile cu care doamna Lucica a intrat in concurs?

137 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 130
    cristina Says:

    nu stiu ..dar ce stiu e ca nu merita deloc

  2. 129
    mihaela_2 Says:

    D -na lucica este o femeie cicalitoare careia ii place sa atraga atentia asupra ei.Daca ceva nu este cum vrea ataca pe toata lumea. Pacat ca in jocul ei il atrage si pe Catalin care o sa ramana vesnic alaturi de ea , necasatorit. nu am vazut-o sa stea de vorba cu o fata ,sa-i dea un sfat bun despre ceva ,doar barfa,care ce mananca care ce face.Pacat pt. ca este o femeie in varsta si ar trebui sa deie dovada de mai multa intelepciune sa aiba fetele si baietii ce invata.

  3. 128
    elena Says:

    referitor la doamna lucica o admir din punctul dew vedere cum gindeste,va rog doamna lucica nu mai luati in considerare ceea ce discuta stela cu ildico ,birfele lor nu le ajuta cu nimic ,atita rautate in aceste femei nu am intilnit pina la virsta mea, ildico se da mare doamna dar este o brfitoare la fel si stela ,sa o lase in pace pe doamna lucica singura care a venit in casa pt.a-si casatori baiatul nicidecum pentru bani.toti ceilalti concurenti au venit pe cistig, eu una nu vad nicio casatorie cu adevarat trainica au sa faca ca tatiana cu bogdan.va iubesc si admir de felul cum ginditi.doamna lucica,bafta,si sanatate.

  4. 127
    cristinutza Says:

    d-na lucica sunteti o mare tupeista si ar trebuii sa incetati cu certurile ca numai din cauza dumneavoastra si fiului d-vostra incepeti discutiile si certurile si mai si inventati mai ales akum cand ati venit de la munte in legatura cu violeta si marian si eu cred ca nu este adevarat ce afirmati.cred ca sunt tineri si lasatii sa faca ce vor ca e viata lor nu a d-voastra.va urasc din tot sufletu pentru ca aveti un comportament vulgar.

  5. 126
    danusca Says:

    pacat ca nu este si catalin la fel de docil si de destupat la minte ca mama lui! nu ar trebui sa se bage in tot felul de discutii ieftine,ci sa ia exemplul mamei sale,care este o femeie super desteapta,chiar daca lucrul acesta nu convine! nu stiu,since, ce va fi in viitor,dar,desi am apreciat-o pe mihaela, nu stiu daca intrarea din nou in casa este de bun augur!sper ca, macar ioana sa nu se lase dusa de val si sa fie alaturi de adevar si nu de prietenele sale,mihaela si andreea. cel putin,sa caute sa vada lucrurile impartial! succes,doamna lucica,tineti-va tare!!!

  6. 125
    Ana Says:

    Dna Lucica salveaza aceasta emisiune;daca n-ar fi,ar cadea,emisiunea in derizoriu cu celelalte mame!stie ce vrea,stie sa vorbeasca,dar cand este incoltita reactioneaza ca fiecare …mi-a placut Tatiana,gestul facut concurentilor,pacat ca nu a avut noroc!desi o merita!De cuplul Andreea si Stefan nu-mi place,in special de Andreea..mi se pare c-am necizelata are o atitudine nerespectuoasa fata de dna Lucica,care ii este ca o mama!Alina si Ionut sunt preferatii mei;nu inteleg atitudinea Alinei fata de Ionut;Ionut merita mai mult din partea Alinei si un sfat ,daca imi e permis:Alina ,razi mai putin si da raspunsurile mai prompt,mai hotarat!esti dulce,cuminte,dar parca dai impresia ca nu stii ce vrei..pacat!

  7. 124
    IORDACHE MARYANA Says:

    D-na Lucica sunteti super ,cred ca daca ati pleca aceasta emisiune ar fi un dezastru……sunteti de nota 10…….aveti cultura generala……imi pare rau ca altii nu o vad…sunteti cocheta asa cum ii sta bine unei doamne,,,,puteti purta un dialog… si iesiti cu brio atunci cand sunteti la stransoare… felicitari.

  8. 123
    beatrice Says:

    imi pare rau dar d-na lucia (comunista)e o nesimtita si doreste foarte mult si o desparta pe andreea de stefan.violeta si alina acum cateva luni in urma(cand s-au despartit alex de violeta si alina de arius)in aceea seara mai aveau putin si se OMORAU SI ACUM SE PUPA UNA PE ALTA IN POPONEATA:D ANDREEA SI STEFAN CONTINUATI-O TOT ASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANDREIO TACI DIN GURA SI CAND VORBESTE CEAUSEASA SI MAMUTOIUL ALA SAU MAI BINE ZIS FETITA ASISTENTA A MAMEI Lasa-I SA VORBEASCA CU PERETII.LA INCEPUT ROXANA IMI ERA DRAGUTA DAR ACUM MI-AM SCHIMBAT IMPRESIA . FOARTE FRUMOS DIN PARTE TATIANEI CA A ADUS CADOURI CONCURENTILOR DAR CEAUSEASCAI TREBUIA SA II ADUCI UN COSCIUG NOU….=))

  9. 122
    dana Says:

    Mi-a placut atitudinea doamnei Lucica de sambata. Credeti ca ceilalti care i-au felicitat pe logodnici au facut-o din toata inima? Cu siguranta unii dintre ei au fost fatarnici. Oare cine este in spatele numelui Baran Angela? Prea pune patos in ceea ce spune la adresa doamnei.Parca ar cunoaste-o si are ceva personal cu dumneaei. Oamenii care o voteaza nu sunt rai decat pentru tine, B. A.

  10. 121
    jhon Says:

    STEFAN SI DOAMNA STELA SUNT NISTE HAHALERE VENITE IN ACEST REALITI SHPW DOAR PENTU BANI

Pages: « 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free