Doamna Lucica – Mama Saptamanii


Pe locul 1, saptamana aceasta a fost din nou doamna Lucica spre furia unora si spre fericirea altora.

Care credeti ca sunt atuu-rile cu care doamna Lucica a intrat in concurs?

137 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    rakhel Says:

    doamna LUCICA este o femeie care a trecut prin viata si cu bune si cu greutati!,Nu avem dreptul sa o judecam. Si nu avem pentru ce sa o judecam ,ca se apara asta da. Dar de ce sa se lase dupa steluta care ar vrea ca toata lumea sa faca cum dicteaza ea.Nu ,nu ,nu se poate !..in familia ei acasa a facut cum a vrut si sa vede rezultatul…si in momentul asta a lasat parintii acasa bolnavi !..Asa ca doamna LUCICA toata stima si va votam !!!!!!!!!!!

  2. 39
    Roxana Says:

    doamna lucica pur si simplu se apara si raspunde cu aceeasi moneda! nu se lasa calcata in picioare de nimeni si bine face. oricum nici celelalte mame nu sunt “mai bune”.

  3. 38
    Ella Says:

    MERITA E DE TREABA BRAVO O SA VA VOTEZ IN CONINUAREE

  4. 37
    rakuca Says:

    sincer…la doamna Lucica doar rautate,falsitate si minciuni se poate vedea(la fel ca si la fiul ei)…poate,intradevar,nu este asa ea….dar cu pierderile foarte frecvente de memorie si cu comportamentul ei…..doar imaginea asta ne-o putem forma despre ea(si fiul ei la fel).

  5. 36
    laura Says:

    Chiar nu inteleg cine o voteaza pe zgripturoaica asta?Oameni buni,treziti-va la realitate,nu vedeti ce ”vierme de matase” e?

  6. 35
    leoleo Says:

    Doamna Lucica zice ca nu barfeste dar ce face in sala de sport cand sta cu Catalin discuta despre ei

  7. 34
    gina Says:

    esti o femeie desteapta si culta

  8. 33
    madaboss Says:

    alina nu il place p ionel ea nu are p nimeni apropiat in casa si sa gandit s fak CLUPLU cu el

  9. 32
    madaboss Says:

    cn e tatal andreei sai judece p catalin si lucik?stela vrea banii ………….lucika de la sven(jocul cu oi)o place pe andreea .asa k stefan nu va castiga premiul cel mare

  10. 31
    vio Says:

    Doamna Lucica este mama saptamanii pentru ca este o adevarata doamna.Este o femeie cu initiativa,isi spune intotdeauna parerile, se ve de ca este trecuta prin viata,unsa cu toate alifiile,iar pentru varsta dumneaei arata foarte bine.A trecut prin multe greutati dar nu se plange ca stela,care nu a avut altceva de facut decat sa-si educe unicul fiu.Se vede clar ca nu a reusit,este o mahalagioaica.Desi nu-mi place andreea, o sa-i deplang soarta daca va fi obligata sa locuiasca in casa cu aceasta femeie.Poate tatal sau v-a avea ceva de spus.Imi pare rau de Valentina care a dat dovada de putere si s-a sacrificat pentru celelate.Mai bine iesea Andreea,dar a fost protejata,astfel se termina cu certurile din casa.

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free