Doamna Lucica – Mama Saptamanii


Pe locul 1, saptamana aceasta a fost din nou doamna Lucica spre furia unora si spre fericirea altora.

Care credeti ca sunt atuu-rile cu care doamna Lucica a intrat in concurs?

137 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 100
    maria Says:

    Premiul cel mare se imparte Lucicai ,Catalin . Ioana ( BOLNAVA INCHIPUITA), Violeta si Marian .Domnisorica Violeta nu simte nimic pentru Marian , doar banii o Incanta rau …. Asta e!!!

  2. 99
    katy Says:

    ,,D-na Lucica”-doamna?!-poate doamna de mahala.Unde o vedeti asa desteapta? Inseamna ca nu vedeti materialele in care sta rastignita in fata lui fiu-sau si birfeste mai abitir decit Stela care o credeti inculta. Stela e de 1000 de ori mai sincera decit ei.Au atita rautate in ei ca acum despart toate cuplurile de ciuda ca puiul mamei a fost refuzat. Cine o voteaza inseamna ca se revad pe ei in comportamentul lor. Sint GROAZNICI!
    Cine o aseamana cu Ceauseasca areperfecta dreptate.Tot ca ea se lauda cu diplomele si studiile ei inalte dar vedem si noi din materiale ce studii are.Amintiti-va de istoricul CODOI al raposatei si ascultati-o si pe actuala in discursurile ei in care nu spune nimic in multe cuvinte.
    o detest pentru eliminarile pe care le-a facut si pentru planul pe care l-a ticluit ca s-o desparta si pe Andreea de Stefan.Sper ca Andreea sa nu-i cada in plasa.

  3. 98
    pui Says:

    D-na Lucica sunteti super tare bafta in continuare si sper k nu o vreti pe andreea ca nora nu face de catalin ea se potriveste de minune cu stefan. roxi ar face un cuplu frumos cu cata.

  4. 97
    bianka Says:

    lucica are 4 clase degeaba se lauda ca are liceu

  5. 96
    mariana Says:

    imi place lucica si o sustinem si o votam merita

  6. 95
    daniela Says:

    doamna lucica..o femeie pe cinste…desteapta…si f mult bun simt..felicitari!

  7. 94
    viorica-alexandra Says:

    roxana esti super cupleazate cu catalin sa se oftice trio fantastic care isi primi cea ce merita in seara astao sa cistigati concursul te pup

  8. 93
    viorica-alexandra Says:

    d lucica merita sa cistige e o d deosebita,eldico a facut in seara asta exact cum ii este firea
    o femeie josnica,mihaela isi merita soacrasint de aceasi speta

  9. 92
    erikarenate Says:

    imi pare bine pentru dansa dar nu-mi place ca dansei ii place sa desparta cupluri,deja este al doile cuplu,fie ca o face din razbunare,fie doar asa…..nu stiu…..si fiind prietena buna cu doamna ioana normal ca nu o putea nominaliza pe violeta…..dar trebuia sa se gandeasca ca georgiana si mihai sunt cel mai vechi cuplu sau a fost …..pe cand violeta nu este demult impreuna cu marian….dar asta este…….dumnezeu e sus si vede ca se razbuna degeaba si pe cine nu trebuie…..bravo ei sa fie votata pana la sfarsit…..:(

  10. 91
    francesca Says:

    dna lucica se descurca stie sa raspunda la tot ce se spune miar pl sa faca catalin cuplu cu andreea

Pages: « 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free