Doamna Lucica – Mama Saptamanii


Pe locul 1, saptamana aceasta a fost din nou doamna Lucica spre furia unora si spre fericirea altora.

Care credeti ca sunt atuu-rile cu care doamna Lucica a intrat in concurs?

137 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: « 14 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Dana Says:

    Doamna Lucica este o doamna cu bune si cu rele, ca orice om, dar spre deosebire de celelalte doamne, este mai scolita si este verticala. Desi a facut o impresie proasta la inceput, cand nu prea a stiut sa piarda in fata Mihaelei, a dovedit totusi ca poate tine piept unui intreg platou de persoane. Banuiesc ca multa lume a uitat de prima impresie, mai ales fiindca am fost ajutati in acest sens de prestatia lamentabila, ridicola si de cea mai proasta factura a doamnelor Stela si Ildiko.
    Parerea mea este ca, daca in acest concurs va castiga o persoana ca cele doua doamne mentionate mai sus, puteti sa va luati adio de la audienta (si asa ne vine foarte greu sa privim gretoseniile unora din casa). Daca veti da castig de cauza unor astfel de personaje va garantez ca multi dintre noi nu vom mai urmari canalul dumneavoastra, daramite emisiunea.Va multumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima opinia.

  2. 69
    analya Says:

    intr-adevar domnilor organizatori ma repet in afirmatiile mele dar sunt indignata de cele ce se petrec in casa , sper ca intr-o emnisiune vii toare daca va mai fi sa alegeti elemente de la care toata lumea sa aiba ceve de invatat , fara istericalele andreei , far mutra constipata a stelei , fara ticurile lui ildiko si mai ales cu baieti barbati care pot oferi fetelor ce -si asteapta fiecare din ele de la o casnicie va multumesc

  3. 68
    irina suceava Says:

    Giorgiana ,tu ai vrea sa ai linga tine un mos? ce vrei? Mihaita eun copil tare sotios si asa va ramine ,vei dori cindva sa fie asa.Tu pentru virsa ta trebuie sa fii mai dulce si nu asa ursuza ,si lasa ,,pretentiile,, astea nu sunt pentru lumea aceasta .O sa-l indepartezi pe M de tine ,si pacat.

  4. 67
    irina suceava Says:

    Violeta,tu o fata minunata,Marian un baiat super,nu te lua dupa gura lumii,traieste ceia ce simti , sa aud de bine de voi.

    D-mna Ildi, lasal pe d-mnul Mihai cu geloziea sa ,asa va fi o viata ,nu merita.

    D-mna Stela ,va place sa stati in casa , pentru ce? ptru bani si sacul cu cosmetice.

    Alinuta ,eu sa fiu in locul tau nu las scapa pe Ionut din mina ,e super de sufletist rar asa ceva ,, placerea vine mincind,,

  5. 66
    mia Says:

    NU D-NA LUCICA MERITA SA FIE MAMA SAPTAMANII CI ,CEA MAI SIMPATICA DINTE TOATE MAMELE ESTE DOAMNA ILDICO DEORECE EA SPUNE LUCRURILOR PE NUME SI RASPUNDE CLAR LA TOT CE O INTREABA NU CA ALTE MAME CARE DACA LE INTREABA CEVA GABRIELA NU ISI MAI ADUC AMINTE CUM AR FI STELA

  6. 65
    irina suceava Says:

    D-mna Lucica e sarea si piperul in casa.Are un baiat inteligent ,care s-a grabit sa dea un inel cui nu trebuia.Catalin,in casa este fata visurilortale dar, trebuie sa ai curaj . Nu fi dezamagit de refuzul Mihaelei,probabil pina va iesi Alex din casa “mai aduna citeva “.Nu cred in relatia lor.
    Andreea,tu ce parere ai de relatia ta? probabil buna.Draga te potrivesti cu Stefan precum nuca de pertete.Ai trebui sa tii cont de parerile celor de afara .

    Roxana,vrei sa faci un cuplu cu Catalin afara? veti fi o vcreche super .De ce nu vrei sa incerci?Cu asa soacra tare, te vad bine . Indrazneste,curaj.

  7. 64
    pui Says:

    Auziti?Voi kre o criticati pe d-na Lucica nu mai va dati cu parerea ptr k este prea desteapta ptr cele din casa si de aceea nu o suporta.Nu are cu cine sa comunice ,iar despre Andreea nu este fata kre sa se lase manipulata asa cum se spune .Nu cred ca vrea sa o desparta de Stefan ptr Catalin.Daca ar fi ceva asta depinde doar de Andreea.SI ar fi mult mai bine daca s-ar desparti de el se vede k el nu o iubeste iar de stela ce sa mai vorbim……………

  8. 63
    cristina Says:

    IMI PLACE DNA LUCICA SI O SA VOTAM IN CONTINUARE SI SINTEM DESTUI CARE O SUSTINEM .BRAVO MERGI TOT ASA

  9. 62
    pink Says:

    aceasta femeie este frustrata; imi pare rau pt ce i s-a intamplat in trecut ;chiar are nevoie de 1 psiholog.

  10. 61
    Bella Says:

    D-na Lucica nu dati pe Andreea afara luati-o de nora.

Pages: « 14 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free