Doamna Lucica – Mama Saptamanii


Pe locul 1, saptamana aceasta a fost din nou doamna Lucica spre furia unora si spre fericirea altora.

Care credeti ca sunt atuu-rile cu care doamna Lucica a intrat in concurs?

137 comentarii la “Doamna Lucica – Mama Saptamanii”

Pages: [14] 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 137
    marcu maya Says:

    preferata mea e dn lucica e o femeie de nota 10 nu sa lasat calcata an piceoare de cei ce o urasc ea este o doamna an varsta sa fie desenata pe pereti e o rusine cine se crede andreia si logonicul ei de parca ei sunt asa de frumosi si totusi se vede ca nu au nimika an cap sunt varza de buni ce sunt sunt asa votati nu mai pot de ciuda pe dn lucica ca e mama saptamani….tineo tot asa dn lucica si nu va faceti griji de fiul dum ca ce-i al lui e pus deoparte suces…………

  2. 136
    danusca Says:

    Se reiau,din pacate,vechile conflicte si discutii aprinse cu Andreea. Mi-a placut de la inceput de Andreea, nu-i canta nimeni in struna, dar am inceput sa ma plictisesc de gura si de comentariile ei. Nu o vad,sincer,pe Andreea, fiind nora Stelei,ci le vad doar paruindu-se,Stefan,saracu’, ce sa mai zicem! D-na Ioana… vai de ea, nu leaga doua vorbe coerente si corecte din punct de vedere gramatical,iar “iubitu”…LA SCOALA CU EL!!! Felicitari Mihaelei pentru faptul ca a ascultat sfaturile mamei sale si nu se mai lasa dusa de valul care o poarta si pe Andreea in pragul scandalurilor!

  3. 135
    education Says:

    HUOO VIOLETA!!!

  4. 134
    education Says:

    Doamna Lucica este singura persoana care mai are un pic de creier dintre toti concurentii de la aceasta editie.Restul sunt pleava – de o prostie fenomenala . “BOLOVANCA” -de Ioana si cu fata aia care e “IUBITA”
    lui fiusu sunt cele mai antipatice fiinte.

    Oricum aceasta editie e oribila : PREA MULTA PROSTIE, MESCHINARIE SI RAUTATE EMANA MAJORITATEA CONCURENTILOR!!!!!!!!!!!

  5. 133
    `ana Says:

    DOAMNA FELICITARI PENTRU TINUTA COMPORTAMENT SI FELULUI CUM TINETI PIEPT TUTUROR INDIVIZILOR ATAT DE LIMITATI , dece nu parasiti aceasta adunatura de lihniti carora le sticlesc ochii si ar da in cap pentru o anumita suma de bani pusa in joc , pentru o ciocolata sau pentru un deodorant pe care cred ca nu le-u vazut decat aici pentru prima data

  6. 132
    EDEN SI CONSTANTA Says:

    DOAMNA LUCICA DUMNEAVOASTRA SI FIUL DUMNEAVOASTRA SUNTETI SINGURII CARE REPREZENTATI CU CINSTE CONCURSUL NPM3.SINCER<NU AVEATI CE CAUTA IN AMALGANUL ACESTA DE ZDRENTE!!:-?SPERAM SA IESITI TEFERI SI NEVATAMATI!!

  7. 131
    panzaru sorina Says:

    d-na lucica nu merita sa iasa mama saptamanii

Pages: [14] 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free