Dezamagirile editiei NPM3


Majoritatea sunt dezamagiti de actuala editie Nora pentru Mama…si tu esti? Daca da, atunci vino cu sugestii de imbunatatire! Parerea ta conteaza!

Asteptam pareri despre cum ati vrea sa fie emisiunea Nora pentru Mama 3.

70 comentarii la “Dezamagirile editiei NPM3”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    deea Says:

    npm2 era mai frumos******npm3 e plictisitor*****cum a spus si mihaela de ce nu bagati 2 concurenti de la npm2?????????

  2. 29
    mirela Says:

    npm2 ne tinea lipiti de televizor aveai ce sa vezi mamele erau super aveai ce sa inveti de la ele fetele erau finute chir daca se certau putea sa isi sustina ideia pana la capat baieti erau de treaba dar npm3 este o adunatura de pensionare care nu au ce face acasa fetele sunt niste tute care au venit sa nustienici ele ce?baieti niste pampalai nu mai are nimic interesant care sa te tina cu sufletul la gura cum era lanpm2 la npm3 bogdan si valentina sant cei mai ok restu lasa mult de dorit nu stiu pe ce criterii s-au ales

  3. 28
    papusica32 Says:

    GABRIELA !ESTI O SUPER DOAMNA.DAR NORA PENTRU MAMA 3 LASA DE DORIT CEA MAI URITA EMISIUNE PACAT CA LE FACETI TOATE POFTELE,NU MERITA .CONCURENTI SUNT CEI MAI PROSTI PE CARE II VAD NU MERITA NIMIK,DAR ASTA ESTE….POATE SE TERMINA MAI REPEDE

  4. 27
    adinush Says:

    nu prea au ce cauta fetele in casa…nu stiu ce inseamna o casatorie…cele mai naturale si convingatoare sunt,dupa parerea mea:andreea si valentina

  5. 26
    adinush Says:

    nu mi se pare sincera deloc.
    sincer,pe mine nu m-a convins ca il iubeste pe marian.daca intra alt baiat in casa stiti cum il lasa pe marian,cu viteza luminii!!!!!!!
    asa e ea….degeaba incearca sa se apere…nu prea reuseste sa convinga…

  6. 25
    adinush Says:

    violeta e o fata cu doua fete

  7. 24
    mihaela Says:

    datio afra pe violeta e o c….a cu 2 fete…sa fie in direct emisunea

  8. 23
    Myhaela Says:

    De ce nu mai sunt emisiile in direct?….tel de la telespectatori sunt kt mai putine….e clar k nu se compara q npm2!si concurentii au vina lor…sunt cam lipsiti de viata….eu as mai vrea o editie cu Tatiana si Carmen….sau cel putin asemanatoare!singurul lucru kre-mi starneste interesul kt d kt,este d-na pshiholog.spune lucruri interesante!

  9. 22
    adicmr Says:

    npm2 nu am pierdut nici o zi,acum daca nu ma uit o saptamana nu conteaza , formatul emisiuni lasa de dorit , de direct nu mai vorbim , fete care nu vor sa se marite. De ce nu ati lasat emisiunea la fel ca npm2 era mult mai frumoasa , ati mai pierdut un fan al emisiuni . Ar trebui sa tine-ti cont sa terminati repede cu asta sisa incepeti una lafel ca npm2 PAAAAAA!!!!!!!!!!!!

  10. 21
    roxy Says:

    sunt dezamagita de aceasta editie NP3, in primul rand ca nu este in direct, iar in al doilea rand ca NU SE MAI IAU TELEFOANE IN DIRECT; NP1 si NP2 ne tineau lipiti de TV, erau mult mai interesante, pe cand acestea nu mai au nimic palpitant. As dori sa se ia niste masuri in aceasta privinta.

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free