Dezamagirile editiei NPM3


Majoritatea sunt dezamagiti de actuala editie Nora pentru Mama…si tu esti? Daca da, atunci vino cu sugestii de imbunatatire! Parerea ta conteaza!

Asteptam pareri despre cum ati vrea sa fie emisiunea Nora pentru Mama 3.

70 comentarii la “Dezamagirile editiei NPM3”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    aneta Says:

    Nici nu se compara cu celelalte editii. Puteti spune orice casa nu e mai frumoasa acum. Simbata le chemati pe mame si pe fete pe rind stau in picioare in fata Gabrielei ca la judecata,uitati-va ce figuri fac cind le cheama gabi pe alee.Eu am 50 de ani si sint dezamagita de ce vad. Mame care nu stiu sa vorbeasca .dar au ce invata fetele de la ele….tote fumeaza…si birfesc.Baietii sint niste mameluci.Se uita unul la altu rid si birfesc. Fetele : citeva parca-s aduse cu forta : Lavinia, Roxana,Alina {care mi-a mincat o saptamina cu

    m

  2. 19
    madida Says:

    si pe mn ma deranjaza ca emis nu sunt in direct.ar parea totul mai real…asa,parca sunt toate programate… eu zic ca dc vreti sa salvati emisiunea,ar trebui sa schimbati p rand concurentii.incepand cu mihaela…,apoi roxana,ca oricum nu o sa-si gaseasca perechea in casa,la ce hal de concurenti aduceti…o cred si eu(fara suparare).si aduceti fete mai mature,ce stiu ele de casatorie la 19 ani!!!!!!!!!!!!!!! nu-mi vine sa cred…la 19 ani abia iesi din bancile liceului… ce casatorie?! si alina mi se pare cam pretentioasa… dar ma rog..daca ati mai aduce baieti…s-ar rezolva.nu vedeti ca din cei ramasi in casa nu se mai formeaza nici un cuplu?? ce mai asteptati?

  3. 18
    antheea Says:

    st dezamagitat total de emisiune…macar in direct sa se faca emisiunile, putin respect pt telespectaori….

  4. 17
    mihaela Says:

    dc numai sunt emisiunile in direct

  5. 16
    adriana Says:

    sa fie emisiunile in direct

  6. 15
    adriana Says:

    eu am o singura rugaminte

  7. 14
    varga eli Says:

    MI SE PARE CA NU SUNT ATAT DE INTERESANTI CONCURENTI CA LA NPM2 SI DE MULTE ORI MA PLICTISESC UITANDUMA LA EI SI NU STIU DELOC CE VOR SE JOACA INTRE EI ATAT MIAR PLACEA SA FIE MAI HOTARATI IN RELATI SI SA COMUNICE

  8. 13
    petrododo Says:

    NPM1 am urmarit-o intai din curiozitate dupa care mi-a trezit interes , nu pierdeam nimik. De NPM2, nu mai zic, eram innebunita…. dati-va seama cu cata nerebdare asteptam NPM3 si…………….. DEZAMAGIREEEEE, JALNICA…..incepand cu prezentatoarea care vb numai despre ea si prietenii ei. Totusi poate am ramas eu in urma ?????, am pierdut ziua in care s-a schimbat tema emisiunii?????? dar au uitat sa schimbe numele.. SCOALA DE NURORI (Gabriela ,profesor, la cate povesti spune, va rog sa-i face-ti loc in grila de programe la o em noua POVESTEA DE SEARA) poate a obosit, NICI EMISIUNI NU MAI FACE IN DIRECT, !!!!!!!!!!!!!!
    IN privinta concurentilor au gresit cei care i-au selectat, mai bine mai amanau decat sa aduca ce au adus…. iar noua casa ,personal , nu imi place era mult mai bine inainte chiar si intalnirile dintre baieti si fete.
    Era ceva , ceva care lipseste cu desavarsire in NPM3 . Mare pacat,la cat de nerabdatoare am fost sa vad noua editia dezamagirea a fost mult mai mare, acum nu stiu daca ma mai uit o data la doua sapt. INcepeti sa calcati pe urmele lui TEO, presimt ca NP3 va lua sf cat de curand iar NPM4 nici nu se mai pune la socoteala. Inca mai este tp sa salvati ceva,dar………………………..

  9. 12
    maria Says:

    NPM3 este o emisiune matrimoniala dar acolo numai dragoste si cupluri indragostite nu vazi!!!!Toate cuplurile cred ca nu se iubesc cu adevarat ,,totul e numai de dragul concursului si banilor..degeaba ne spunem parerile ca nu ne ia nimeni in seama de ce oare???

  10. 11
    mara Says:

    Cand era npm1 si npm2 nu ma deslipeam din fata tv’ului si urmarea fiecare emisiune imi placea f mult emisiunea dar acum ce s’a intamplat?aduceti niste mame toate de la tara care nu stiu sa lege 2 propozitiiniste fete care nu sunt interesate de casatorie….toate fetele sunt frumoase si educate dar nu au venit pt casatorie acum sa fim seriosi o fata la 20 de ani e pregatita pt un pas asa important eu zic k nu…..Si sunt f dezamagita cand fetele spun k pe forum se scriu numai prostii si nu ne i*a nimeni in seama cred k ne batem capul degeaba sa ne spunem parerile despre emisiune…

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free