Dezamagirile editiei NPM3


Majoritatea sunt dezamagiti de actuala editie Nora pentru Mama…si tu esti? Daca da, atunci vino cu sugestii de imbunatatire! Parerea ta conteaza!

Asteptam pareri despre cum ati vrea sa fie emisiunea Nora pentru Mama 3.

70 comentarii la “Dezamagirile editiei NPM3”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    Sn00pyq Says:

    Dupa parerea mea este o idee buna sa locuiasca toti concurentii in aceeasi casa dar impartita in 3 pt mame ,nurori si baieti . Pentru ca pot sa isi petreaca timp mai mult si se vor cunoaste mai bine. Dar si ceea ce a fost pana acum a fost cat de cat bine … pentru ca vorbeau prin geam , in sufletul lor se petrecea ceva ..simteau ca se aproprie o apropiere dintre ei , intervenea curiozitatea.

  2. 69
    Sn00pyq Says:

    Ar fi bine daca voturile telespectatorilor s-ar arata la camera exact cum aratati nominalizarile dintre concurenti ( este cel mai corect asa , pentru ca noi de acasa doar auzim raspunsul .. dar mi se pare corect sa vedem). Am observat si pe forum … multi telespectatori au renuntat sa urmareasca emisiunea ” Nora pentru mama” din cauza aceasta , ei sunt de parere ca Gabriela Cristea din plicul telespectatorilor citeste ceea ce doreste.

  3. 68
    layla84 Says:

    imi pare tare rau,k s-a terminat npm3,dar a fost frumos la sfarsit.Mi-a placut k nu a castigat mihaela concursul,nici de alina nu prea ma bucur ,dar,oricum…..Sa vedem care cupluri casatorite or sa reziste mai mult,sau deloc,nu se stie,om trai si-om vedea….stefan si andreea cred k se iubesc si le doresc bafta,noroc si multa dragoste in continuare.va pup pe toti si mai vb la npm4

  4. 67
    Lavy Says:

    Sunt profund dezamagita de acest concurs,in primul rand,daca este un concurs,de ce nu este in direct?,in al doilea rand,am vrea sa vedem cat mai multe imagini cu concurentii si nu sa se vorbeasca ore-n sir pe un subiect,sa fie lasati sa doarma in aceeasi casa dar in camere separate(camera baietilor si camera fetelor)astfel le-ar fi pusa la incercare rabdarea si in cel de-al trei-lea rand aduceti si voi ce-i mai frumos nu toate aratarile si care cat de cat sa stie sa vorbeasca sa avem si noi poate ceva de invatat de la ei,asa ne uitam degeaba cum se cearta,se jignesc ba mai mult se mai si ameninta si se blesteama,ce sa luam noi telespectatorii bun din asta?Daca tot vreti sa fie un show pai macar sa fie unul bun nu de doi lei cum a fost npm2 si npm3.Sper sa vada cine trebuie sa vada acest mesaj si sa se i-a masuri!

  5. 66
    anca Says:

    mihaela si alex o sa se casatoreasca ei sunt cei mai simpatici
    ne-ai dat pe spate roxano cu logodna ta de cand esti in casa nu te-ai putut indragosti deloc si acum vii cu iubirea ne lasiii

  6. 65
    anca Says:

    alina esti o falsa si o prefacuta
    iesi afara da repede

  7. 64
    mikifela Says:

    dezamagita total!!!si de noul format fara tf in direct si de unii concurenti ce sa mai zic?pe alina daca o duceti in jungla cu “noua ei familie”sigur iese invingatoare de acolo!taie in carne vie!o fata tanara asa rautacioasa nu am maivazut in viata mea!e foame de bani baieti!ce fomista!se potriveste perfect cu frumusetea de ionut sicu antoneta…dezgustatori!acumca andreea a fost eliminata chiar nu am de ce sa mamai uit la emisiune…si asa a venit vara si maibn merg la o piscina decat sa vad fata acra a alinei!!!sorry mai aveti un telespectator fidelpierdut

  8. 63
    Marilena Says:

    npm3 a lasat de dorit in opinia mea astept npm4 poate o sa avem parte de concurenti mai frumosi si mai interesanti.Nu mi se pare corecta eliminarea andreei de catre alina si ai ei mai era foarte putin pana la sf si merita si andreea sa ramana in finala pt ca a stat acolo 9 luni.Sunt foarte curioasa cine va castiga multi zic de alina si ionut sincer eu nu prea as vrea mi-as dori sa castige roxana dar tre sa faca un cuplu deci grabeste-te

  9. 62
    paula Says:

    cei ce o critica pe Alina sa se uite in oglinda si daca nu au sa-si reproseze nimic atunci sa critice ,dar eu cred ca toti avem pacate pe care nu le recunoastem dar le vedem la altii.

  10. 61
    aly Says:

    oaana sa stii k ai dreptate alina chiar este o prefacuta dar nu cred k nici pe costin ala nu-l iubeste…cum sa-l iubeasca daca ea shi-a tras-o cu altul cand era cu costin ala…e o mare prefacuta shi o mare figuranta…nu se uita la ea k are 21 de ani shi nici macar nu stie sa deschida shi ea gura k un om normal.sa tina numai inchisa gura k dc o deschide putin sau rade deja s-a terminat are o fatza:))) saraca a venit aici sa o vada o tara intreaga sa se faca cica ea vedeta poate se mai baga shi in paturile altora k costin ala nici nu vrea sa mai auda de ea…cand iese afara din casa direct la……se duce sa-si refaca hormoni k au luat-o razna rau de tot:))))

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free