Dezamagirile editiei NPM3


Majoritatea sunt dezamagiti de actuala editie Nora pentru Mama…si tu esti? Daca da, atunci vino cu sugestii de imbunatatire! Parerea ta conteaza!

Asteptam pareri despre cum ati vrea sa fie emisiunea Nora pentru Mama 3.

70 comentarii la “Dezamagirile editiei NPM3”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    elamihaela Says:

    E clar kanalistii nu ne iau in considerare postarile isi bat joc de noi.

  2. 9
    elena Says:

    de ce nu mai sunt emisiuni in direct?daca continuati asa nu o sa se mai uite nimeni la emisiunea voastra si in loc de invitatii din timpul emisiunilor ar trbui sa dati mai multe imagini cu cuplurile din casa

  3. 8
    elamihaela Says:

    De ce nu mai sunt in direct emisiunile?De ce anume le e frica,kanalistilor sau dnei gabi vrem explicatii sunteti datori sa ni le dati fara noi telespectetorii a-ti fi existat?Faceti ceva salvati emisiunea daca se mai poate..

  4. 7
    duti Says:

    dupa mine e ok npm3,e mai bine ca nu mai este in direct ca astfel dati mai multe materiale si nu mai pierdeti timpul cu telefoanele. nu vreau sa fiu inteleasa gresit si eu sunt telespectatoare si as vrea sa vb cu voi, dar de multe ori telefoanele afectau concurentii.Ii sustin pe Alina si Marian si sper sa le fie mai bine in continuare sa se apropie mai mult. as vrea totusi mai multe materiale despre cupluri. va pup dulce.

  5. 6
    cristina07 Says:

    sunt o fidela telespectatoare a kanalD, am urmarit si NPM1, si NPM2 dar acum nu mai urmaresc NPM3 si nu din lipsa de timp ci pentru ca nu-mi place, nu gasesc nimic interesant, atat fetele, mamele cat si baietii sunt sub orice critica.
    in casa nu exista un cuplu care sa ma convinga ca chiar se plac, nu au si ei discutii ca niste tineri normali, le este frica sa scoata un cuvant, nu stiu sa-si sustina un punct de vedere, cred ca Gabi nare cu cine discuta de aceea emisiunile sunt atat de plictisitoare.
    in privinta voturilor nu stiu ce se intampla dar vad ca fetele protejate sunt doar cele care nu formeaza un cuplu si nici nu cred ca vor forma prea curand numai daca mai intra baieti in casa, nu stiu ce mai cauta ele acolo daca tot nu au de gand sa formeze un cuplu, stiu din celelalte editii ca fetele care nu aveau cuplu le rugau pe mame sa le nominalizeze dar se pare ca astea nu vor sa iasa din casa.
    Vreau sa-i mai zic mamei Ioana ca nu stiu cum de iese mama sapt pt. ca ea nu a formulat o propozitie intreaga decand este in casa, oare cine o voteaza?
    Baietii sunt si ei sub oerice critica, nu stiu sa le cucereasca pe fete, cand se intalnesc cu fetele nu stiu sa le vorbeasca, si mai ales cum sa se comporte, se vede diferenta de cultura si educatie intre fete si baieti cred ca numai Andreea se apropie de ei prim comportament si cultura.
    Marian este sub orice critica, face ce face si o jigneste pe Alina, pai sa fi facut el cuplu cu Tatiana sau cu Carmen de la NPM2 ca-i ,,mergeau fulgii”, alea da fete stiau sa-si impuna punctul de vedere, astea sunt ca niste ,,mamaligi” sunt moi, nu cumva sa supere pe cineva.
    In sfasit nu mai vreau sa comentez ca as avea ceva de spus la fiecare concurent dar daca nu se intampla ceva in emisiunea asta cred ca anul viitor vor lua premiul pentru audienta 0. va salut.

  6. 5
    alexia Says:

    1ar trebui sa i lasati mai mult impreuna….. sa se cunoasca…. esecurile celorlalte editii nu v au dat de gandit?????? sau audienta la voi inseamna scandal si umilirea concurentilor … dupa ce ati intrat cu bocancii in viata lor privata si in trecutul lor……
    2.sa nu mai dezbate ti acelasi subiect o sapt intreaga …gen aia a furat mancarea …aia tigarile…aia s a ras la fofo si si a lasat parul prin baie chestii dinastea idioate….
    iar pt gabriela cristea….sa ne mai lase cu povestirile din viata ei sau a prietenelor ca nu ne intereseaza…………..pt asta sa si faca emisiune separata

  7. 4
    Otilia Says:

    Nu imi place editia aceasta.Se citeste pe fata fetelor ca nu sunt indragostite,dar nici nu vor sa incerce sa faca ceva pt a fi ceva mai frumos.favorita mea este Valentina,imi place de ea,este foarte dragita,o fata finuta,cu simtul umorului si tot ceea ce ar trebui sa aiba la varsta asta,ea are.face cuplu cu Bogdan,si de el imi place,pt ca se potrivesc.Este adevarat ca au avut cateva iesiri nu bune in casa,dar DRAGOSTEA invinge totul.Va rog din suflet as vrea sa intru si eu in legatura directa cu casa fetelor si a mamelor.Am incercat de atatea ori dar nu am reusit deloc.Va poop.

    Otilia,Drobeta Turnu Severin

  8. 3
    alina Says:

    nu vreu sa jicnesc dar ar trenui niste concurenti ma frumosi

  9. 2
    mihaela Says:

    vreau sa intre o fata si un baiat de la npm 2 respecticv andrei si irina

  10. 1
    mihaela Says:

    consider ca npm ar trebui sa fie in direct

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free