Dezamagirile editiei NPM3


Majoritatea sunt dezamagiti de actuala editie Nora pentru Mama…si tu esti? Daca da, atunci vino cu sugestii de imbunatatire! Parerea ta conteaza!

Asteptam pareri despre cum ati vrea sa fie emisiunea Nora pentru Mama 3.

70 comentarii la “Dezamagirile editiei NPM3”

  1. 1
    mihaela Says:

    consider ca npm ar trebui sa fie in direct

  2. 2
    mihaela Says:

    vreau sa intre o fata si un baiat de la npm 2 respecticv andrei si irina

  3. 3
    alina Says:

    nu vreu sa jicnesc dar ar trenui niste concurenti ma frumosi

  4. 4
    Otilia Says:

    Nu imi place editia aceasta.Se citeste pe fata fetelor ca nu sunt indragostite,dar nici nu vor sa incerce sa faca ceva pt a fi ceva mai frumos.favorita mea este Valentina,imi place de ea,este foarte dragita,o fata finuta,cu simtul umorului si tot ceea ce ar trebui sa aiba la varsta asta,ea are.face cuplu cu Bogdan,si de el imi place,pt ca se potrivesc.Este adevarat ca au avut cateva iesiri nu bune in casa,dar DRAGOSTEA invinge totul.Va rog din suflet as vrea sa intru si eu in legatura directa cu casa fetelor si a mamelor.Am incercat de atatea ori dar nu am reusit deloc.Va poop.

    Otilia,Drobeta Turnu Severin

  5. 5
    alexia Says:

    1ar trebui sa i lasati mai mult impreuna….. sa se cunoasca…. esecurile celorlalte editii nu v au dat de gandit?????? sau audienta la voi inseamna scandal si umilirea concurentilor … dupa ce ati intrat cu bocancii in viata lor privata si in trecutul lor……
    2.sa nu mai dezbate ti acelasi subiect o sapt intreaga …gen aia a furat mancarea …aia tigarile…aia s a ras la fofo si si a lasat parul prin baie chestii dinastea idioate….
    iar pt gabriela cristea….sa ne mai lase cu povestirile din viata ei sau a prietenelor ca nu ne intereseaza…………..pt asta sa si faca emisiune separata

  6. 6
    cristina07 Says:

    sunt o fidela telespectatoare a kanalD, am urmarit si NPM1, si NPM2 dar acum nu mai urmaresc NPM3 si nu din lipsa de timp ci pentru ca nu-mi place, nu gasesc nimic interesant, atat fetele, mamele cat si baietii sunt sub orice critica.
    in casa nu exista un cuplu care sa ma convinga ca chiar se plac, nu au si ei discutii ca niste tineri normali, le este frica sa scoata un cuvant, nu stiu sa-si sustina un punct de vedere, cred ca Gabi nare cu cine discuta de aceea emisiunile sunt atat de plictisitoare.
    in privinta voturilor nu stiu ce se intampla dar vad ca fetele protejate sunt doar cele care nu formeaza un cuplu si nici nu cred ca vor forma prea curand numai daca mai intra baieti in casa, nu stiu ce mai cauta ele acolo daca tot nu au de gand sa formeze un cuplu, stiu din celelalte editii ca fetele care nu aveau cuplu le rugau pe mame sa le nominalizeze dar se pare ca astea nu vor sa iasa din casa.
    Vreau sa-i mai zic mamei Ioana ca nu stiu cum de iese mama sapt pt. ca ea nu a formulat o propozitie intreaga decand este in casa, oare cine o voteaza?
    Baietii sunt si ei sub oerice critica, nu stiu sa le cucereasca pe fete, cand se intalnesc cu fetele nu stiu sa le vorbeasca, si mai ales cum sa se comporte, se vede diferenta de cultura si educatie intre fete si baieti cred ca numai Andreea se apropie de ei prim comportament si cultura.
    Marian este sub orice critica, face ce face si o jigneste pe Alina, pai sa fi facut el cuplu cu Tatiana sau cu Carmen de la NPM2 ca-i ,,mergeau fulgii”, alea da fete stiau sa-si impuna punctul de vedere, astea sunt ca niste ,,mamaligi” sunt moi, nu cumva sa supere pe cineva.
    In sfasit nu mai vreau sa comentez ca as avea ceva de spus la fiecare concurent dar daca nu se intampla ceva in emisiunea asta cred ca anul viitor vor lua premiul pentru audienta 0. va salut.

  7. 7
    duti Says:

    dupa mine e ok npm3,e mai bine ca nu mai este in direct ca astfel dati mai multe materiale si nu mai pierdeti timpul cu telefoanele. nu vreau sa fiu inteleasa gresit si eu sunt telespectatoare si as vrea sa vb cu voi, dar de multe ori telefoanele afectau concurentii.Ii sustin pe Alina si Marian si sper sa le fie mai bine in continuare sa se apropie mai mult. as vrea totusi mai multe materiale despre cupluri. va pup dulce.

  8. 8
    elamihaela Says:

    De ce nu mai sunt in direct emisiunile?De ce anume le e frica,kanalistilor sau dnei gabi vrem explicatii sunteti datori sa ni le dati fara noi telespectetorii a-ti fi existat?Faceti ceva salvati emisiunea daca se mai poate..

  9. 9
    elena Says:

    de ce nu mai sunt emisiuni in direct?daca continuati asa nu o sa se mai uite nimeni la emisiunea voastra si in loc de invitatii din timpul emisiunilor ar trbui sa dati mai multe imagini cu cuplurile din casa

  10. 10
    elamihaela Says:

    E clar kanalistii nu ne iau in considerare postarile isi bat joc de noi.

  11. 11
    mara Says:

    Cand era npm1 si npm2 nu ma deslipeam din fata tv’ului si urmarea fiecare emisiune imi placea f mult emisiunea dar acum ce s’a intamplat?aduceti niste mame toate de la tara care nu stiu sa lege 2 propozitiiniste fete care nu sunt interesate de casatorie….toate fetele sunt frumoase si educate dar nu au venit pt casatorie acum sa fim seriosi o fata la 20 de ani e pregatita pt un pas asa important eu zic k nu…..Si sunt f dezamagita cand fetele spun k pe forum se scriu numai prostii si nu ne i*a nimeni in seama cred k ne batem capul degeaba sa ne spunem parerile despre emisiune…

  12. 12
    maria Says:

    NPM3 este o emisiune matrimoniala dar acolo numai dragoste si cupluri indragostite nu vazi!!!!Toate cuplurile cred ca nu se iubesc cu adevarat ,,totul e numai de dragul concursului si banilor..degeaba ne spunem parerile ca nu ne ia nimeni in seama de ce oare???

  13. 13
    petrododo Says:

    NPM1 am urmarit-o intai din curiozitate dupa care mi-a trezit interes , nu pierdeam nimik. De NPM2, nu mai zic, eram innebunita…. dati-va seama cu cata nerebdare asteptam NPM3 si…………….. DEZAMAGIREEEEE, JALNICA…..incepand cu prezentatoarea care vb numai despre ea si prietenii ei. Totusi poate am ramas eu in urma ?????, am pierdut ziua in care s-a schimbat tema emisiunii?????? dar au uitat sa schimbe numele.. SCOALA DE NURORI (Gabriela ,profesor, la cate povesti spune, va rog sa-i face-ti loc in grila de programe la o em noua POVESTEA DE SEARA) poate a obosit, NICI EMISIUNI NU MAI FACE IN DIRECT, !!!!!!!!!!!!!!
    IN privinta concurentilor au gresit cei care i-au selectat, mai bine mai amanau decat sa aduca ce au adus…. iar noua casa ,personal , nu imi place era mult mai bine inainte chiar si intalnirile dintre baieti si fete.
    Era ceva , ceva care lipseste cu desavarsire in NPM3 . Mare pacat,la cat de nerabdatoare am fost sa vad noua editia dezamagirea a fost mult mai mare, acum nu stiu daca ma mai uit o data la doua sapt. INcepeti sa calcati pe urmele lui TEO, presimt ca NP3 va lua sf cat de curand iar NPM4 nici nu se mai pune la socoteala. Inca mai este tp sa salvati ceva,dar………………………..

  14. 14
    varga eli Says:

    MI SE PARE CA NU SUNT ATAT DE INTERESANTI CONCURENTI CA LA NPM2 SI DE MULTE ORI MA PLICTISESC UITANDUMA LA EI SI NU STIU DELOC CE VOR SE JOACA INTRE EI ATAT MIAR PLACEA SA FIE MAI HOTARATI IN RELATI SI SA COMUNICE

  15. 15
    adriana Says:

    eu am o singura rugaminte

  16. 16
    adriana Says:

    sa fie emisiunile in direct

  17. 17
    mihaela Says:

    dc numai sunt emisiunile in direct

  18. 18
    antheea Says:

    st dezamagitat total de emisiune…macar in direct sa se faca emisiunile, putin respect pt telespectaori….

  19. 19
    madida Says:

    si pe mn ma deranjaza ca emis nu sunt in direct.ar parea totul mai real…asa,parca sunt toate programate… eu zic ca dc vreti sa salvati emisiunea,ar trebui sa schimbati p rand concurentii.incepand cu mihaela…,apoi roxana,ca oricum nu o sa-si gaseasca perechea in casa,la ce hal de concurenti aduceti…o cred si eu(fara suparare).si aduceti fete mai mature,ce stiu ele de casatorie la 19 ani!!!!!!!!!!!!!!! nu-mi vine sa cred…la 19 ani abia iesi din bancile liceului… ce casatorie?! si alina mi se pare cam pretentioasa… dar ma rog..daca ati mai aduce baieti…s-ar rezolva.nu vedeti ca din cei ramasi in casa nu se mai formeaza nici un cuplu?? ce mai asteptati?

  20. 20
    aneta Says:

    Nici nu se compara cu celelalte editii. Puteti spune orice casa nu e mai frumoasa acum. Simbata le chemati pe mame si pe fete pe rind stau in picioare in fata Gabrielei ca la judecata,uitati-va ce figuri fac cind le cheama gabi pe alee.Eu am 50 de ani si sint dezamagita de ce vad. Mame care nu stiu sa vorbeasca .dar au ce invata fetele de la ele….tote fumeaza…si birfesc.Baietii sint niste mameluci.Se uita unul la altu rid si birfesc. Fetele : citeva parca-s aduse cu forta : Lavinia, Roxana,Alina {care mi-a mincat o saptamina cu

    m

  21. 21
    roxy Says:

    sunt dezamagita de aceasta editie NP3, in primul rand ca nu este in direct, iar in al doilea rand ca NU SE MAI IAU TELEFOANE IN DIRECT; NP1 si NP2 ne tineau lipiti de TV, erau mult mai interesante, pe cand acestea nu mai au nimic palpitant. As dori sa se ia niste masuri in aceasta privinta.

  22. 22
    adicmr Says:

    npm2 nu am pierdut nici o zi,acum daca nu ma uit o saptamana nu conteaza , formatul emisiuni lasa de dorit , de direct nu mai vorbim , fete care nu vor sa se marite. De ce nu ati lasat emisiunea la fel ca npm2 era mult mai frumoasa , ati mai pierdut un fan al emisiuni . Ar trebui sa tine-ti cont sa terminati repede cu asta sisa incepeti una lafel ca npm2 PAAAAAA!!!!!!!!!!!!

  23. 23
    Myhaela Says:

    De ce nu mai sunt emisiile in direct?….tel de la telespectatori sunt kt mai putine….e clar k nu se compara q npm2!si concurentii au vina lor…sunt cam lipsiti de viata….eu as mai vrea o editie cu Tatiana si Carmen….sau cel putin asemanatoare!singurul lucru kre-mi starneste interesul kt d kt,este d-na pshiholog.spune lucruri interesante!

  24. 24
    mihaela Says:

    datio afra pe violeta e o c….a cu 2 fete…sa fie in direct emisunea

  25. 25
    adinush Says:

    violeta e o fata cu doua fete

  26. 26
    adinush Says:

    nu mi se pare sincera deloc.
    sincer,pe mine nu m-a convins ca il iubeste pe marian.daca intra alt baiat in casa stiti cum il lasa pe marian,cu viteza luminii!!!!!!!
    asa e ea….degeaba incearca sa se apere…nu prea reuseste sa convinga…

  27. 27
    adinush Says:

    nu prea au ce cauta fetele in casa…nu stiu ce inseamna o casatorie…cele mai naturale si convingatoare sunt,dupa parerea mea:andreea si valentina

  28. 28
    papusica32 Says:

    GABRIELA !ESTI O SUPER DOAMNA.DAR NORA PENTRU MAMA 3 LASA DE DORIT CEA MAI URITA EMISIUNE PACAT CA LE FACETI TOATE POFTELE,NU MERITA .CONCURENTI SUNT CEI MAI PROSTI PE CARE II VAD NU MERITA NIMIK,DAR ASTA ESTE….POATE SE TERMINA MAI REPEDE

  29. 29
    mirela Says:

    npm2 ne tinea lipiti de televizor aveai ce sa vezi mamele erau super aveai ce sa inveti de la ele fetele erau finute chir daca se certau putea sa isi sustina ideia pana la capat baieti erau de treaba dar npm3 este o adunatura de pensionare care nu au ce face acasa fetele sunt niste tute care au venit sa nustienici ele ce?baieti niste pampalai nu mai are nimic interesant care sa te tina cu sufletul la gura cum era lanpm2 la npm3 bogdan si valentina sant cei mai ok restu lasa mult de dorit nu stiu pe ce criterii s-au ales

  30. 30
    deea Says:

    npm2 era mai frumos******npm3 e plictisitor*****cum a spus si mihaela de ce nu bagati 2 concurenti de la npm2?????????

  31. 31
    CERASELA Says:

    SUGESTI HAI SA TI LE SPUN;;FETELE NU SUNT INDRAGOSTITE DELOC MAMELE ARATA SUB ORCE CRITCA BAIETI LA FEL .
    ADU IN CASA PE ANDREI NPM2 SI PE EMILIA.
    ADO PE TATIANA S-AU VREI CIRC ADO PE ELENA MAMA LU BOGDAN DE NPM2 BIRFITOAREA CA SE POTRIVESTE CU STELA .

  32. 32
    Maria Says:

    Ar fi interesant npm, cu conditia sa fie o selectie mai reusita a concurentilor. Asa nici macar nu sunteti originali. Zici ca urmaresc acelasi scenariu al clasei politice. Cat mai mult scandal…
    Cu tot respectul va spun, ca daca va continua asa, va trebui sa schimbati in curand denumirea emisiunii in “Cine rezista castiga”.

  33. 33
    ynaeg Says:

    de cand nu mai este in direct, emisiunea NPM nu mai are niciun farmec….concurentii nici macar nu stiu ce materiale se dau pe post…nici nu mai stiu despre ce e vorba concret…toti suntem complet dezamagiti…ar fi o idee buna sa il aduceti in casa p adnrei de la NPM2…si pe Tatiana si Carmen:)….joke..ma rog! faceti ceva! dar va spun sincer eu nu ma uit pentru ca e monoton:| niki macar nu e in direct:| si nu cred in telespectatorii care suna:| e daor un scenariu? de unde sa stie telespectatorul la ce ora au loc filmarile? referitor la filmari: kred ca este destul de obositor:| cea mai prasta editie de pana acum! nu mai zic nimic de concurenti:| toti o apa si un pamant:| faceti ceva! vrem sa scrie DIRECT!

  34. 34
    FLORENTINA Says:

    ANDREIA ESTE O NESPALATA LA GURA

  35. 35
    CRISTI Says:

    ANDREEA,STEFAN,DNA STELA,DNA ILDIKO,ALEX,GEORGIANA SI MIHAI SUNT OK IN SCHIMB LUCIFERICA SI CATALIN SUNT NESIMTITI SI MINCINOSI VIOLETA ,MARIAN SI IOANA SUNT VARZA ALINA ESTE O PREFACUTA, ISI BATE JOC DE IONUT ROXANA ESTE O SCUMPA VA ROG EMISIUNI IN DIRECT GABRIELA ESTI SUPER TARE

  36. 36
    elena -londra Says:

    vreau sa stiu si eu de ce este doamna stele atata de nesimtita,dar vreau sa va mai spun ca nu ami place de nimeni din casa aceea si ce bataie si mai luat steleeeeeeeeeeee

  37. 37
    francesca Says:

    de ce nu mai este in direct nu mai are nici un farmec emisiunea

  38. 38
    roxi_stef Says:

    DE CE?

  39. 39
    roxi_stef Says:

    azi nu e nimeni prezent ?

  40. 40
    mariana Says:

    exista o mare diferente intre concurentii intre npm2 si npm 3.sunt dezamagita de con de la npm3

  41. 41
    adriana nicoleta Says:

    pana acum majoritatea emisiunilor erau in direct dar acum nu stiu daca am vazut 5 in direct.cat despre concurenti sunt mai toti fara carte si vorbesc foarte urat,lucica cu fisu sunt cei mai penibili nu stiu cum sa minta.as vrea sa mai intre concurenti in casa dar sa fie mai educati si sa fie mai multe emisiuni in direct

  42. 42
    virtopeanu catalina Says:

    salutare pt toti santeti prea ambitiosi sa ramaneti atat timp in casa eu n as fi rezistat

  43. 43
    virtopeanu catalina Says:

    imi place de d na lucica e deschisa si le cam spune pe fata in schimb catalin cred ca ii lipseste alcolul din casasi daca tot nu are palnie pt o sticla de vin isi face urechile pilnie si profita de tot ce capteaza cu pilniile

  44. 44
    virtopeanu catalina Says:

    as fi de parere sa ne da ti imagine in direct din casa la anumite ore fara stirea lor asa putem sa ne dam seama mai bine de caracterele lor si voturile ar fi pe merit

  45. 45
    larysa Says:

    andreea esti super tare in acel concurs in schimb stefan este o catasrofa totala stelika si ea saraca ii lipsesc mule la troca….idiko mda aproape perfecta alex simpatic luci-proasta este dementa rau ai catelul care il tine daupa ea este la fal(catalin) alina o prefacuta roxana la fel ioana o muta si dujmanuasa rau marian aratare ca si violeta :) ) deasemenea

  46. 46
    oaana Says:

    alina e o prefacuta..il iubeste pe costin se vede pe fata ei.e o ipocrita.preferata mea este andreea s’ar potrivi q marian.stefan sa se duca la munk pe camp

  47. 47
    alina Says:

    aina este o prefacuta

  48. 48
    KARANTINA Says:

    …Interesanta emisiune aceasta reality drama…parca e o poveste care are personaje pozitive:ANDREEA si prietenii ei si personaje negative:d-na Lucica si amicii dansei.Ar trebui sa se numeasca “nora pt.banii emisiunii”in”cetatea prefacutilor”.Uneori ma gandesc ca e un film si ca ar trebui sa aiba un final fericit,dar pentru aceasta ar trebui ca persoanele care o voteaza pe Roxana si pe d-na Lucica sa se reorienteze catre cei care merita cu adevarat.Deocamdata aceasta este parerea mea,insa este posibil sa mi-o schimb pentru ca este “trendy”.multumesc

  49. 49
    mihaela Says:

    si eu cred la fel despre alina ca este o prefacuta

  50. 50
    mihaela Says:

    la cat intra in seara asta pe forum concurentii?

  51. 51
    adelina Says:

    Sunt o mare fana a emisiuni NPM am urmarit toate editile si nu mia scapat nici macar o emisiune.I-mi place foarte mult Alina,Roxana,doamna Lucica si fiul dansei.In schimb nu i-mi place doamna Stela este o barfitoara,ar trebui sa se uite mai intai in gradina dansei si dupa aceia sa vb despre ceilalti,sa nu o mai critice atata pe Alina pentru k nu are dreptul.Vreau sa le felicit pe Roxana si pe doamna Lucica.Andreea ar trebui sa lasa clanta pt ca se vede prost pe sticla si nu are tot timpul dreptare,nu i-mi place ca formeaza cuplu cu Stefan este prea urat pentru ea,s-ar potrivi cu Catalin.Ionut sa o tina tot asa este un dragut si un finut.

  52. 52
    danutza Says:

    buna ma bucur enorm ca a plecat violeta erau doi monstri in casa daca el acum ia distonocalm sa poata vb ce va face peste cativa ani marian e u om de nimic si violeta sa dat dupa el drept dovada ceea ce au facut andreea te plac ffffffffffff mult dar nu stiu daca te potrivesti cu stefan tu meriti sa fii iubita il ador pe alexandru este un baiat super sper ca miha sa nu isi bata joc de el

  53. 53
    Emilia Says:

    Salut tuturor din Casa…!

  54. 54
    mary Says:

    andrea e o dulce alina o prefacuta roxi cam pe nicaieri doar pt bani ma bucur ca in sfirsit a recunoscut d-na lucica nu am cuvinte nu se vede ca a fost cadru didactic catalin e oaia neagra cauta scandal si apoi se eschiveaza ionut e cam tontut nu vede ca alina e doar pe interes alex si stefan ok daca nu i calci pe coada

  55. 55
    cerasela Says:

    nu deoarece se cearta tot timpul

  56. 56
    cerasela Says:

    aceasta editie nu se compara cu celelalte editii…. sunt fana npm

  57. 57
    klaudia_klaudia2007 Says:

    nu pt k ati adus concurenti nepotriviti cum ar fi andreea ji violeta care este o ratata

  58. 58
    ioana Says:

    andreea e jalnica

  59. 59
    ciubotariu laura Says:

    mihaela nu trebuie sa mai stea in casa nora pentru mama3. alina sa fii puternica si sa nu crezi in nimeni.

  60. 60
    ciubotariu laura Says:

    lucica nu te mai certa cu cei din casa. si dai drumul lui catalin pt ca nu o sa ajunga nimeni daca il tii din scurt

  61. 61
    aly Says:

    oaana sa stii k ai dreptate alina chiar este o prefacuta dar nu cred k nici pe costin ala nu-l iubeste…cum sa-l iubeasca daca ea shi-a tras-o cu altul cand era cu costin ala…e o mare prefacuta shi o mare figuranta…nu se uita la ea k are 21 de ani shi nici macar nu stie sa deschida shi ea gura k un om normal.sa tina numai inchisa gura k dc o deschide putin sau rade deja s-a terminat are o fatza:))) saraca a venit aici sa o vada o tara intreaga sa se faca cica ea vedeta poate se mai baga shi in paturile altora k costin ala nici nu vrea sa mai auda de ea…cand iese afara din casa direct la……se duce sa-si refaca hormoni k au luat-o razna rau de tot:))))

  62. 62
    paula Says:

    cei ce o critica pe Alina sa se uite in oglinda si daca nu au sa-si reproseze nimic atunci sa critice ,dar eu cred ca toti avem pacate pe care nu le recunoastem dar le vedem la altii.

  63. 63
    Marilena Says:

    npm3 a lasat de dorit in opinia mea astept npm4 poate o sa avem parte de concurenti mai frumosi si mai interesanti.Nu mi se pare corecta eliminarea andreei de catre alina si ai ei mai era foarte putin pana la sf si merita si andreea sa ramana in finala pt ca a stat acolo 9 luni.Sunt foarte curioasa cine va castiga multi zic de alina si ionut sincer eu nu prea as vrea mi-as dori sa castige roxana dar tre sa faca un cuplu deci grabeste-te

  64. 64
    mikifela Says:

    dezamagita total!!!si de noul format fara tf in direct si de unii concurenti ce sa mai zic?pe alina daca o duceti in jungla cu “noua ei familie”sigur iese invingatoare de acolo!taie in carne vie!o fata tanara asa rautacioasa nu am maivazut in viata mea!e foame de bani baieti!ce fomista!se potriveste perfect cu frumusetea de ionut sicu antoneta…dezgustatori!acumca andreea a fost eliminata chiar nu am de ce sa mamai uit la emisiune…si asa a venit vara si maibn merg la o piscina decat sa vad fata acra a alinei!!!sorry mai aveti un telespectator fidelpierdut

  65. 65
    anca Says:

    alina esti o falsa si o prefacuta
    iesi afara da repede

  66. 66
    anca Says:

    mihaela si alex o sa se casatoreasca ei sunt cei mai simpatici
    ne-ai dat pe spate roxano cu logodna ta de cand esti in casa nu te-ai putut indragosti deloc si acum vii cu iubirea ne lasiii

  67. 67
    Lavy Says:

    Sunt profund dezamagita de acest concurs,in primul rand,daca este un concurs,de ce nu este in direct?,in al doilea rand,am vrea sa vedem cat mai multe imagini cu concurentii si nu sa se vorbeasca ore-n sir pe un subiect,sa fie lasati sa doarma in aceeasi casa dar in camere separate(camera baietilor si camera fetelor)astfel le-ar fi pusa la incercare rabdarea si in cel de-al trei-lea rand aduceti si voi ce-i mai frumos nu toate aratarile si care cat de cat sa stie sa vorbeasca sa avem si noi poate ceva de invatat de la ei,asa ne uitam degeaba cum se cearta,se jignesc ba mai mult se mai si ameninta si se blesteama,ce sa luam noi telespectatorii bun din asta?Daca tot vreti sa fie un show pai macar sa fie unul bun nu de doi lei cum a fost npm2 si npm3.Sper sa vada cine trebuie sa vada acest mesaj si sa se i-a masuri!

  68. 68
    layla84 Says:

    imi pare tare rau,k s-a terminat npm3,dar a fost frumos la sfarsit.Mi-a placut k nu a castigat mihaela concursul,nici de alina nu prea ma bucur ,dar,oricum…..Sa vedem care cupluri casatorite or sa reziste mai mult,sau deloc,nu se stie,om trai si-om vedea….stefan si andreea cred k se iubesc si le doresc bafta,noroc si multa dragoste in continuare.va pup pe toti si mai vb la npm4

  69. 69
    Sn00pyq Says:

    Ar fi bine daca voturile telespectatorilor s-ar arata la camera exact cum aratati nominalizarile dintre concurenti ( este cel mai corect asa , pentru ca noi de acasa doar auzim raspunsul .. dar mi se pare corect sa vedem). Am observat si pe forum … multi telespectatori au renuntat sa urmareasca emisiunea ” Nora pentru mama” din cauza aceasta , ei sunt de parere ca Gabriela Cristea din plicul telespectatorilor citeste ceea ce doreste.

  70. 70
    Sn00pyq Says:

    Dupa parerea mea este o idee buna sa locuiasca toti concurentii in aceeasi casa dar impartita in 3 pt mame ,nurori si baieti . Pentru ca pot sa isi petreaca timp mai mult si se vor cunoaste mai bine. Dar si ceea ce a fost pana acum a fost cat de cat bine … pentru ca vorbeau prin geam , in sufletul lor se petrecea ceva ..simteau ca se aproprie o apropiere dintre ei , intervenea curiozitatea.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free