Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(


Din pacate in aceasta seara, Valentina a avut 2 nominalizari si a fost nevoita sa paraseasca casa Nora pentru Mama 3.

Din cauza faptului ca Ildiko a iesit Mama Saptamanii si nominalizarea acesteia a fost Valentina, Ioana a trebuit sa reintre in casa, urmand ca Valentina sa paraseasca competitia.

Odata cu iesirea Valentinei din casa Nora pentru Mama, s-a destramat si singurul cuplu “inchegat” din cadrul competitiei, Bogdan urmand sa mearga singur in concurs de-acum incolo.

Cei doi au decis ca se vor intalni in afara concursului, unde vor continua relatia de iubire…dar Bogdan oare va rezista?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi dupa iesirea Valentinei din casa?

57 comentarii la “Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    yonela Says:

    buna ma numesc ionela si o nua forumista

  2. 49
    alexandra Says:

    in aceasta seara a eliminarilor adica 22.03.2009 sper ca andreea sa paraseasca casa Nora pentru mama 3!este o ipocrita si sper ca dna lucica,tot preferata mea lafel ca dna stela sa o nominalizeze!

  3. 48
    alexandra Says:

    Dna stela sunteti preferata mea!!!Tinetio tot sa si veti ajunge mama saptamani , insa, mai am un sfat pt dumneavoastra:fiti un pic mai tupeista!!!

  4. 47
    corina Says:

    Dna ioana sunteti o ipocrita si sa stiti ca nici un concurent nu se lasa influentat de falsele dumneavoastra lacrimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 46
    anemary Says:

    as vrea sa intru in casa pentru alexandru :x

  6. 45
    alexandra nicoleta Says:

    Buna ma numesc alexandra si am intrat pe forumul nora pentru mama sa imi spun parerea despre concurenti!Concurentele si concurenti mei preferati sun:Roxana,dna Lucica,Alyna, Alexandru,Ildiko.Despre fiecare am cate o parere si pozitiva dar si negativa.Ca de exemplu dna Lucica este o femeia nemaipomenita dar Catalin este insuportabil deoarece se baga mereu in treburi care nu ar trebui sa il intereseze si isi strica imaginea.Violete se vede ca teai suparat pe dna Lucica deoarece tea eliminat iar tu care iti doreai sa castigi premiul!Nu aveai sanse!Iar marian,e un baiat simpatic enervant uneori,dar fara bun simt!SI despre dna Ioana…. nu vorbeste decat atunci cand spune minciuni. Restul timpului este muta in toata regula!!!CAt despre ceilalti concurenti , Andreea parerea mea este sa spui adevarul pentru ca saracul Stefan isi face prea multe ganduri!Spunei in fata ca ai intrat pentru a castiga premiul nu cu intentii stabile!!!!!!!!! REstul concurentilor sun extraordinar mai ales ca spun tot ce trebuie in fata!!!!!!!!!!!!Va pwp pe toti in special pe dna Lucica!!

  7. 44
    ioana Says:

    valentina te potrivesti de minune cu bogdan.cauta-l pentru ca e mare pacat pentru voi va sta minunat impreuna sunteti un cuplu reusit.

  8. 43
    mihai0202 Says:

    mie imi place de alina si roxana si de andrea un pic ca sa nu se supere

  9. 42
    mihai0202 Says:

    plz va rog plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  10. 41
    mihai0202 Says:

    spunetimi si mie cum intru sa vb si eu cu concurentii npm3

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free