Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(


Din pacate in aceasta seara, Valentina a avut 2 nominalizari si a fost nevoita sa paraseasca casa Nora pentru Mama 3.

Din cauza faptului ca Ildiko a iesit Mama Saptamanii si nominalizarea acesteia a fost Valentina, Ioana a trebuit sa reintre in casa, urmand ca Valentina sa paraseasca competitia.

Odata cu iesirea Valentinei din casa Nora pentru Mama, s-a destramat si singurul cuplu “inchegat” din cadrul competitiei, Bogdan urmand sa mearga singur in concurs de-acum incolo.

Cei doi au decis ca se vor intalni in afara concursului, unde vor continua relatia de iubire…dar Bogdan oare va rezista?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi dupa iesirea Valentinei din casa?

57 comentarii la “Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    elekes danusia Says:

    glumeam

  2. 19
    elekes danusia Says:

    e cool

  3. 18
    elekes danusia Says:

    ma bucur ca iesi dar de ce a mai intrat?…….I face viata imposibila

  4. 17
    criss_mz Says:

    mai bine k a iesit din casa…era sub orice critica

  5. 16
    criss_mz Says:

    mai bine k a iesit valentina din casa,s-a facut destul de ras!!!mesteca guma in emisiune,statea imbracata prin casa sub orice critica,isi ridica maieul pana la sani care orikm erau plecati in vacanta si au uitat sa se intoarca si la sf a dat cu bata in balta,comportamentul si limbajul ei a aratat ink a nu st cata oara cat de taranca e!!!lipsa de educatie lipsea cu desavarsire!!!sa-i fie rusine,si mai vb si lumea de ea pe forum k e …….. mare in mizil si chiar si bogdan a aflat asta!!!

  6. 15
    ElyD Says:

    imi pare foarte rau ca a fost eliminata VALENTINA forma un cuplu foarte frumos cu BOGDAN au gresit foarte mult mamele ca au eliminato au protejato pe LAURA care chiar nu merita!!!!! Poate exista o sansa sa intre in casa BOGDAN chiar o iubeste!!

  7. 14
    alisss Says:

    naspa ca e plecat VALENTINA pare o fata de treaba si chia cand incerca si ea sa fak un cuplu a fost eliminata :( (:((…….dar daca hir se iubesc se vor vedea afara;)

  8. 13
    niko Says:

    si eu cred ca valentina era cea mai draguta si avea mmari sanse sa mearga mai departe alaturi de bogdan care se vedea clar ca o place,probabil din cauza asta a si fost nominalizata

  9. 12
    SALOMEEA Says:

    VALENTINA THE BEST CEA MAI FRUMOASA DIN CASA CHIAR NU MERITA SA IASA DIN CASA

  10. 11
    kamy Says:

    Valentina nu merita sa iasa din concurs!!! se potrivea cu Bogdan ff bne dar dn vina lu proasta de Laura a trebuit sa plece…mi-as dori sa se intoarca!!!!! Valentina si Roxana sunt preferatele mele!!:X:X:X

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free