Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(


Din pacate in aceasta seara, Valentina a avut 2 nominalizari si a fost nevoita sa paraseasca casa Nora pentru Mama 3.

Din cauza faptului ca Ildiko a iesit Mama Saptamanii si nominalizarea acesteia a fost Valentina, Ioana a trebuit sa reintre in casa, urmand ca Valentina sa paraseasca competitia.

Odata cu iesirea Valentinei din casa Nora pentru Mama, s-a destramat si singurul cuplu “inchegat” din cadrul competitiei, Bogdan urmand sa mearga singur in concurs de-acum incolo.

Cei doi au decis ca se vor intalni in afara concursului, unde vor continua relatia de iubire…dar Bogdan oare va rezista?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi dupa iesirea Valentinei din casa?

57 comentarii la “Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(”

  1. 1
    ANTI steaua Says:

    CRED CA DK…BOGDAN NU VA FI ELIMINAT ….VALENTINA VA REV… IN CASA MAI TARZIU…..

  2. 2
    diana Says:

    consider ca ildiko si stela au fost nedrepte si au actionat in interese personale nomnalizand-o pe valentina. probabil se temeau ca relatia valentinei cu bogdan sa nu dureze pana la sfarsit si astfel sa casige premiul cel mare. sper ca intr-o buna zi valentina sa reintre in casa “Nora pentru mama”.

  3. 3
    pissy Says:

    si eu cred si mi ar parea bn

  4. 4
    mara Says:

    mai mult k sigur diana ele au venit in casa k “podoabele” lor sa castige premiul.Imi pare rau k a iesit valentina din casa si sincer nu merita ea sa iasa k era singura care facea un cuplu.Cum a putut sa iasa mama saptamanii…… urata femeie si e razbunatoare..

  5. 5
    irenne Says:

    Mare pacat ca a iesit Valentina, pacat si de cuplul lor chiar se potriveau. Sper din tot sufletul sa poata reveni in concurs!
    Mare diferenta intre NPN1 si NPN3, ce mame erau atunci si ce mame sunt acum, cred ca le-au cautat pana le-au gasit!
    Oricum totul e din cauza idioatei de Laura, urata fata nu stiu de ce se tot spune ca e frumoasa!

  6. 6
    andreea Says:

    nu merita sa iasa valentina…era dragutza ji era ji singura care avea cuplu…multe fete stau degeaba in ksa ji ar fi putut alege oricare alta fata(inafara de roxana,alina ji georgiana-pref mele ji cele mai de treaba cred…:)

  7. 7
    mira22 Says:

    ASTA CRED SI EU CA VALENTINA SAR PUTEA SA REVINA IN CASA DACA SE VA FACE GURA PE TEMA ASTA SA VEDEM KUM VA REAACTIONA BPOGDAN,DIN CATE SPUNE ILDIKO AR FI AMENINTATO LA FEL SI PE LAURA….

  8. 8
    tonya Says:

    Imi pare foarte rau de Valentina,nu merita sa iasa.Din cauza Laurei s-a intamlat totul,a jucat foarte bine in fata mamelor,iar cum mamele sunt vai de ele,(ciudate creaturi)nu i-a fost greu deloc sa le convinga,bineinteles indirect(cu barfe,lacrimi)incat sa nu-si dea seama niciuna de scopul ei. Cand le vad cat de penibile sunt si nu au simtul responsabilitatii cuvintelor,ma intreb cat de rele pot fi,pana unde vor merge cu ipocrizia.Pacat ca realizatorii acestei emisiuni au selectat asa caractere urate,este revoltator.Preferatele mele sunt Roxana,Georgina si Ioana.

  9. 9
    luissa Says:

    si mie imi pare rau de plecarea valentinei deoarece forma un cuplu in adevaratul sens al cuvantului putea nominaliza orice fata nu avea cuplu dar nu pe ea,chiar de revine in concurs ,Bogdan mama nu are si s-ar putea sa o scoata iar (cotoharlele)nu vedeti ce vocabular are Steluta (matracuce)asta vocabular de femeie matura ce sa mai zicem de fete ele sunt tinere si le mai dai crezare,infine.
    mie draguta mi se pare Alina si Valentina mai sunt dragute dar se mai dau dupa celelalte

  10. 10
    iully Says:

    Imi pare rau k a iesit Valentina….nu merita….doar k D-na Stela a nominalizat-o ca sa o protejeze pe Laura…..Cu siguranta laura a influentat-o si pe Indiko sa o nominalizeze tot pe Valentina..Cred k laurei i-a fost ciuda k bogdan a aleso pe Valentina si l-a ia nici nu s-a uitata….Preferata mea este Roxana!!!

  11. 11
    kamy Says:

    Valentina nu merita sa iasa din concurs!!! se potrivea cu Bogdan ff bne dar dn vina lu proasta de Laura a trebuit sa plece…mi-as dori sa se intoarca!!!!! Valentina si Roxana sunt preferatele mele!!:X:X:X

  12. 12
    SALOMEEA Says:

    VALENTINA THE BEST CEA MAI FRUMOASA DIN CASA CHIAR NU MERITA SA IASA DIN CASA

  13. 13
    niko Says:

    si eu cred ca valentina era cea mai draguta si avea mmari sanse sa mearga mai departe alaturi de bogdan care se vedea clar ca o place,probabil din cauza asta a si fost nominalizata

  14. 14
    alisss Says:

    naspa ca e plecat VALENTINA pare o fata de treaba si chia cand incerca si ea sa fak un cuplu a fost eliminata :( (:((…….dar daca hir se iubesc se vor vedea afara;)

  15. 15
    ElyD Says:

    imi pare foarte rau ca a fost eliminata VALENTINA forma un cuplu foarte frumos cu BOGDAN au gresit foarte mult mamele ca au eliminato au protejato pe LAURA care chiar nu merita!!!!! Poate exista o sansa sa intre in casa BOGDAN chiar o iubeste!!

  16. 16
    criss_mz Says:

    mai bine k a iesit valentina din casa,s-a facut destul de ras!!!mesteca guma in emisiune,statea imbracata prin casa sub orice critica,isi ridica maieul pana la sani care orikm erau plecati in vacanta si au uitat sa se intoarca si la sf a dat cu bata in balta,comportamentul si limbajul ei a aratat ink a nu st cata oara cat de taranca e!!!lipsa de educatie lipsea cu desavarsire!!!sa-i fie rusine,si mai vb si lumea de ea pe forum k e …….. mare in mizil si chiar si bogdan a aflat asta!!!

  17. 17
    criss_mz Says:

    mai bine k a iesit din casa…era sub orice critica

  18. 18
    elekes danusia Says:

    ma bucur ca iesi dar de ce a mai intrat?…….I face viata imposibila

  19. 19
    elekes danusia Says:

    e cool

  20. 20
    elekes danusia Says:

    glumeam

  21. 21
    andreea arsene Says:

    NU MERITA SA INTRE

  22. 22
    D@nyElla Says:

    Valentina este o fata foarte de treabadar insa imi parea foarte rau kand a iesit prima dat din casa ” nora pentru mama ” !!!!!!! Si Gabriela,prezentatoarea emisiunii,este o finuta (stiu asta de la matusa mea = s-a intalnit de foarte multe ori cu ea :d ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. 23
    D@nyElla Says:

    Valentina este o fata foarte de treabadar insa imi parea foarte rau kand a iesit prima data

    din casa ” nora pentru mama ” !!!!!!! Si Gabriela,prezentatoarea emisiunii,este o finuta (stiu asta de la matusa mea = s-a intalnit de foarte multe ori cu ea :d ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. 24
    D@nyElla Says:

    Am 12 ani si sunt in cls a v a-A

  25. 25
    claudia Says:

    vreau si eu hi5 lui valentina

  26. 26
    irina Says:

    valentina e o fata super bogdan e un las sta dupa fusta mamei lui o sa se insoare la 80 de ani k face cei dicteaza masa e un mincinos un prefacut

  27. 27
    alina Says:

    andreea mihaela si doamna stefana sunt niste increzute si nu le suport
    despre valentina,alina si violeta pot sa va spun k sunt fete de nota 10 imi place foarte mult de el si se vede k sunt si educate bn
    despre stefan nu am ce sa spun pt k este un las.
    As dori si eu hi5 si dak se poate si adresa de mess.valentinei a lui alina si a lui violeta

  28. 28
    madalina Says:

    andreea imi place de tn pt ca esti frumoasa si daca ia cva de spus spui in fata .Tino tot asa.Esti cea mai buna.

  29. 29
    bogdan Says:

    andrea este cam tare in gura si asta nu imi place rade de toata lumea in fata dar la ea nu se uita ca este insuportabila impreuna cu soacrasa si stefan ar face bine sa asi mai tina gura ca nu as chiar asa de destepti

  30. 30
    DANI Says:

    BAI

  31. 31
    DANI Says:

    CE AVETI MAI

  32. 32
    cineva Says:

    ma enerveaza violeta este o prefacuta…la fel ca si lucica si ioana care au venit pt bani

  33. 33
    palastea maria Says:

    Andreea ai mare grija sa nu cazi in capcana lucicai,vrea cu tot dinadinsul sa te desparta de Stefan,de aia tea ales sa mergi la munte spera sa te lipesti de ursul de catalin .mare greseala faci daca ai sa cazi in plasa lorai mare grije dale cu flit nu face muiercea ala de tineai vazut cum sta dupa fusta masii.

  34. 34
    ioana Says:

    D-na Lucica e cea mai tare dintre mame, e o doamna de nota 10. Nici nu ar trebui sa vb cu mumia aia de Stela. Andreea e inculta, taranca si proasta. Nu stie sa se comporte, sa vb, sa relationeze. E singura care s-a certat cu toata lumea din casa. Alina e super dragutza si sitie foarte bine ce vrea, Violeta la fel, Roxana e cam mimoza ea tace si le face.

  35. 35
    cristina Says:

    valentina este o fata dragutza dar mai bn nu iesea din casa…………………..andreea si mihaela sunt preferatele mele………….violeta este o proasta ….la fel ca si marius. sunt amandoi 2 urati si proasti si se potrivesk de minune./…………………..stefan este un baiat de treaba la fel ca si mihai………………georgiana si doama stela si doamna stefana sunt niste persoane de treaba………………alina este o proasta si o monorosita ca are un tupeu pe ia parca ar fi dumnezeu …………ionut este o persoana de treaba/……………roxana este la fel ca alina o mironosita…………..si doamna lucica este o persoana foarte rea si nesimtita

  36. 36
    deny Says:

    dc bogdan a plecat chiar nu mai vedeam rostul valentinei n concurs

  37. 37
    deny Says:

    k pana la urma e show matrimonial si valentina nu vroia sa auda de o alta incercare de relatie

  38. 38
    ana Says:

    parerea mea este ca valentina este o fata foarte frumoasa si nu mia placut de bogdan ca a esit si a lasato pe valentina sa sufere

  39. 39
    mark Says:

    ha ha ha

  40. 40
    d - na kati Says:

    In sfarsit , d-na Lucica a recunoscut cat de MOCOFAN este libidinosul de Catalin ( odrasla ei ) !!!! Ea spera sa – l insoare cu orice pret anul asta , pentru ca bag seama ca vrea sa se … marite !!!! Deci toata tevatura cu insuratoarea lui fi-su este de a scapa de obligatia de a-l mai cocolosi ( altfel spus de a-l intarca !!! ) , sansa de a lua si ea ceva CASCAVAL de la Kanal D , sa poata sa se marite cu ceva zestre…
    Eu vad ca a tinut coada sus pana acum in legatura cu baietelul ei de 33 de ani , dar incepe sa confirme ceea ce noi cei de acasa am vazut de la bun inceput : CATALIN este un instrument in mainile ma-si , neavand o opinie proprie niciodata , repetand ca un papagal expresiile mamei lui la nesfarsit …

  41. 41
    mihai0202 Says:

    spunetimi si mie cum intru sa vb si eu cu concurentii npm3

  42. 42
    mihai0202 Says:

    plz va rog plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  43. 43
    mihai0202 Says:

    mie imi place de alina si roxana si de andrea un pic ca sa nu se supere

  44. 44
    ioana Says:

    valentina te potrivesti de minune cu bogdan.cauta-l pentru ca e mare pacat pentru voi va sta minunat impreuna sunteti un cuplu reusit.

  45. 45
    alexandra nicoleta Says:

    Buna ma numesc alexandra si am intrat pe forumul nora pentru mama sa imi spun parerea despre concurenti!Concurentele si concurenti mei preferati sun:Roxana,dna Lucica,Alyna, Alexandru,Ildiko.Despre fiecare am cate o parere si pozitiva dar si negativa.Ca de exemplu dna Lucica este o femeia nemaipomenita dar Catalin este insuportabil deoarece se baga mereu in treburi care nu ar trebui sa il intereseze si isi strica imaginea.Violete se vede ca teai suparat pe dna Lucica deoarece tea eliminat iar tu care iti doreai sa castigi premiul!Nu aveai sanse!Iar marian,e un baiat simpatic enervant uneori,dar fara bun simt!SI despre dna Ioana…. nu vorbeste decat atunci cand spune minciuni. Restul timpului este muta in toata regula!!!CAt despre ceilalti concurenti , Andreea parerea mea este sa spui adevarul pentru ca saracul Stefan isi face prea multe ganduri!Spunei in fata ca ai intrat pentru a castiga premiul nu cu intentii stabile!!!!!!!!! REstul concurentilor sun extraordinar mai ales ca spun tot ce trebuie in fata!!!!!!!!!!!!Va pwp pe toti in special pe dna Lucica!!

  46. 46
    anemary Says:

    as vrea sa intru in casa pentru alexandru :x

  47. 47
    corina Says:

    Dna ioana sunteti o ipocrita si sa stiti ca nici un concurent nu se lasa influentat de falsele dumneavoastra lacrimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  48. 48
    alexandra Says:

    Dna stela sunteti preferata mea!!!Tinetio tot sa si veti ajunge mama saptamani , insa, mai am un sfat pt dumneavoastra:fiti un pic mai tupeista!!!

  49. 49
    alexandra Says:

    in aceasta seara a eliminarilor adica 22.03.2009 sper ca andreea sa paraseasca casa Nora pentru mama 3!este o ipocrita si sper ca dna lucica,tot preferata mea lafel ca dna stela sa o nominalizeze!

  50. 50
    yonela Says:

    buna ma numesc ionela si o nua forumista

  51. 51
    yonela Says:

    prerea mea mea ieste ca celmai frumos cuplu sunt mihaiela si alexandru

  52. 52
    lavinia Says:

    frumos din partea lui Catalin Cretinica care in emisiunea din 24.03 seara a injurat ca la usa cortului si babornita de masa desi a vazut cu ochii ei nici acu nu recunoaste. baba naibii cu grasu ei cu dot care am crezut ca este doctor dar este un biet asistent. parca e gay. eu as vrea sa i se dea o lectie sa se invete minte dar mai mult Lucifera sa fie un pic zguduita sa-i sara bigudiurile din cap. ordinara imbalsamata o cauta mortea si ea pe la emisiune mananca, barfeste, injura da ordine. ar trebui ca toti din casa sa-i faca viata amara ca nimeni nu o are la suflet si nu o inteleg de ce Antoneta vorbeste cu ea ca daca nu ar vorbi nimeni cu ea cred ca ar cere sa iasa din casa. afara cu ea.

  53. 53
    ramonaiovescu Says:

    buna sunt ramona si am vrut sa intru in direct cu voi dar nu am putut, cind a fost discutia cu alina in legatura cu costin fostul iubit al alinei,si actualul meu iubit si logodnic ,as vrea sai spun la alina ca sa nusi bata joc de ionut pt ca ,costin nu o sa se mai inpaca cu ea, alina renunta la ideea ca o sa mai fi cu costin . cind o sa iesi din casa si vrei sa iei legatura cu mine iti las nr 0744160992.eu o sa mai incerc sa sun la emisiune .

  54. 54
    ramonaiovescu Says:

    sunteti niste prosti

  55. 55
    roxana Says:

    imi pare rau de Valentina ca a plecat a fost preferata mea!!!!!!!

  56. 56
    alina molea tg-jiu Says:

    buna sunt alina din tg-jiu si vreau sa va spun k andreea este preferata mea.sper sa iasa nora saptamanii la finalul concursului si sa castige banii impreuna cu dna. stela si stefan k sa-i oftice pe toti.alina este o prefacuta,,nu o suport deloc.ar fi super sa iasa joi din casa.nici pe mihaela nu o mai suport pt k a gresit fata de andreea,iar de ioana nu mai spun nimic pt k s-a dovedit o profitoare.

  57. 57
    ani Says:

    frumos nora pt mama

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free