Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(


Din pacate in aceasta seara, Valentina a avut 2 nominalizari si a fost nevoita sa paraseasca casa Nora pentru Mama 3.

Din cauza faptului ca Ildiko a iesit Mama Saptamanii si nominalizarea acesteia a fost Valentina, Ioana a trebuit sa reintre in casa, urmand ca Valentina sa paraseasca competitia.

Odata cu iesirea Valentinei din casa Nora pentru Mama, s-a destramat si singurul cuplu “inchegat” din cadrul competitiei, Bogdan urmand sa mearga singur in concurs de-acum incolo.

Cei doi au decis ca se vor intalni in afara concursului, unde vor continua relatia de iubire…dar Bogdan oare va rezista?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi dupa iesirea Valentinei din casa?

57 comentarii la “Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 57
    ani Says:

    frumos nora pt mama

  2. 56
    alina molea tg-jiu Says:

    buna sunt alina din tg-jiu si vreau sa va spun k andreea este preferata mea.sper sa iasa nora saptamanii la finalul concursului si sa castige banii impreuna cu dna. stela si stefan k sa-i oftice pe toti.alina este o prefacuta,,nu o suport deloc.ar fi super sa iasa joi din casa.nici pe mihaela nu o mai suport pt k a gresit fata de andreea,iar de ioana nu mai spun nimic pt k s-a dovedit o profitoare.

  3. 55
    roxana Says:

    imi pare rau de Valentina ca a plecat a fost preferata mea!!!!!!!

  4. 54
    ramonaiovescu Says:

    sunteti niste prosti

  5. 53
    ramonaiovescu Says:

    buna sunt ramona si am vrut sa intru in direct cu voi dar nu am putut, cind a fost discutia cu alina in legatura cu costin fostul iubit al alinei,si actualul meu iubit si logodnic ,as vrea sai spun la alina ca sa nusi bata joc de ionut pt ca ,costin nu o sa se mai inpaca cu ea, alina renunta la ideea ca o sa mai fi cu costin . cind o sa iesi din casa si vrei sa iei legatura cu mine iti las nr 0744160992.eu o sa mai incerc sa sun la emisiune .

  6. 52
    lavinia Says:

    frumos din partea lui Catalin Cretinica care in emisiunea din 24.03 seara a injurat ca la usa cortului si babornita de masa desi a vazut cu ochii ei nici acu nu recunoaste. baba naibii cu grasu ei cu dot care am crezut ca este doctor dar este un biet asistent. parca e gay. eu as vrea sa i se dea o lectie sa se invete minte dar mai mult Lucifera sa fie un pic zguduita sa-i sara bigudiurile din cap. ordinara imbalsamata o cauta mortea si ea pe la emisiune mananca, barfeste, injura da ordine. ar trebui ca toti din casa sa-i faca viata amara ca nimeni nu o are la suflet si nu o inteleg de ce Antoneta vorbeste cu ea ca daca nu ar vorbi nimeni cu ea cred ca ar cere sa iasa din casa. afara cu ea.

  7. 51
    yonela Says:

    prerea mea mea ieste ca celmai frumos cuplu sunt mihaiela si alexandru

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free