Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(


Din pacate in aceasta seara, Valentina a avut 2 nominalizari si a fost nevoita sa paraseasca casa Nora pentru Mama 3.

Din cauza faptului ca Ildiko a iesit Mama Saptamanii si nominalizarea acesteia a fost Valentina, Ioana a trebuit sa reintre in casa, urmand ca Valentina sa paraseasca competitia.

Odata cu iesirea Valentinei din casa Nora pentru Mama, s-a destramat si singurul cuplu “inchegat” din cadrul competitiei, Bogdan urmand sa mearga singur in concurs de-acum incolo.

Cei doi au decis ca se vor intalni in afara concursului, unde vor continua relatia de iubire…dar Bogdan oare va rezista?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi dupa iesirea Valentinei din casa?

57 comentarii la “Plecarea Valentinei din casa Nora pentru Mama 3 :(”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    iully Says:

    Imi pare rau k a iesit Valentina….nu merita….doar k D-na Stela a nominalizat-o ca sa o protejeze pe Laura…..Cu siguranta laura a influentat-o si pe Indiko sa o nominalizeze tot pe Valentina..Cred k laurei i-a fost ciuda k bogdan a aleso pe Valentina si l-a ia nici nu s-a uitata….Preferata mea este Roxana!!!

  2. 9
    luissa Says:

    si mie imi pare rau de plecarea valentinei deoarece forma un cuplu in adevaratul sens al cuvantului putea nominaliza orice fata nu avea cuplu dar nu pe ea,chiar de revine in concurs ,Bogdan mama nu are si s-ar putea sa o scoata iar (cotoharlele)nu vedeti ce vocabular are Steluta (matracuce)asta vocabular de femeie matura ce sa mai zicem de fete ele sunt tinere si le mai dai crezare,infine.
    mie draguta mi se pare Alina si Valentina mai sunt dragute dar se mai dau dupa celelalte

  3. 8
    tonya Says:

    Imi pare foarte rau de Valentina,nu merita sa iasa.Din cauza Laurei s-a intamlat totul,a jucat foarte bine in fata mamelor,iar cum mamele sunt vai de ele,(ciudate creaturi)nu i-a fost greu deloc sa le convinga,bineinteles indirect(cu barfe,lacrimi)incat sa nu-si dea seama niciuna de scopul ei. Cand le vad cat de penibile sunt si nu au simtul responsabilitatii cuvintelor,ma intreb cat de rele pot fi,pana unde vor merge cu ipocrizia.Pacat ca realizatorii acestei emisiuni au selectat asa caractere urate,este revoltator.Preferatele mele sunt Roxana,Georgina si Ioana.

  4. 7
    mira22 Says:

    ASTA CRED SI EU CA VALENTINA SAR PUTEA SA REVINA IN CASA DACA SE VA FACE GURA PE TEMA ASTA SA VEDEM KUM VA REAACTIONA BPOGDAN,DIN CATE SPUNE ILDIKO AR FI AMENINTATO LA FEL SI PE LAURA….

  5. 6
    andreea Says:

    nu merita sa iasa valentina…era dragutza ji era ji singura care avea cuplu…multe fete stau degeaba in ksa ji ar fi putut alege oricare alta fata(inafara de roxana,alina ji georgiana-pref mele ji cele mai de treaba cred…:)

  6. 5
    irenne Says:

    Mare pacat ca a iesit Valentina, pacat si de cuplul lor chiar se potriveau. Sper din tot sufletul sa poata reveni in concurs!
    Mare diferenta intre NPN1 si NPN3, ce mame erau atunci si ce mame sunt acum, cred ca le-au cautat pana le-au gasit!
    Oricum totul e din cauza idioatei de Laura, urata fata nu stiu de ce se tot spune ca e frumoasa!

  7. 4
    mara Says:

    mai mult k sigur diana ele au venit in casa k “podoabele” lor sa castige premiul.Imi pare rau k a iesit valentina din casa si sincer nu merita ea sa iasa k era singura care facea un cuplu.Cum a putut sa iasa mama saptamanii…… urata femeie si e razbunatoare..

  8. 3
    pissy Says:

    si eu cred si mi ar parea bn

  9. 2
    diana Says:

    consider ca ildiko si stela au fost nedrepte si au actionat in interese personale nomnalizand-o pe valentina. probabil se temeau ca relatia valentinei cu bogdan sa nu dureze pana la sfarsit si astfel sa casige premiul cel mare. sper ca intr-o buna zi valentina sa reintre in casa “Nora pentru mama”.

  10. 1
    ANTI steaua Says:

    CRED CA DK…BOGDAN NU VA FI ELIMINAT ….VALENTINA VA REV… IN CASA MAI TARZIU…..

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free