Te vreau langa mine cu Gabriela Cristea


gabriela-cristea-te-vreau-langa-mine

Am creat aceasta rubrica pentru toti cei care urmaresc si emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea. Va invit sa comentati si sa va spuneti parerea despre povestile prezentate in emisiune, dar si pareri despre format!

33 comentarii la “Te vreau langa mine cu Gabriela Cristea”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Adriana Says:

    Eva, tu ai perfecta dreptate ! Sporadic am mai vazut aceasta emisiune iar Gabriela care este frumoasa, precum spune Nicusor, a devenit rece, distanta fata de “concurenti” desi la incepu promitea cu totul altceva;
    a urmat apoi acel incident mediatizat cu moartea Relei Lucan, o cantareata frumoasa si nefericita…

  2. 29
    EVA Says:

    Gabriela draga urmaresc programul tau …. “Te vreau langa mine” Sunt o pensionara de 60 de ani si chiar imi place emisiunea, dar prefer sa vad si sa urmaresc subiectul emisiunii tale, nu faptul ca tu te maimutaresti in platou cu iubitul tau… nu e normal sa te comporti asa. Viata personala este viata personala. Nu se deruleaza pe un platou de filmare. Viata ta personala sa o faci cu usile inchise, nu la TV sau in public.

  3. 28
    Nicuşor Says:

    Gabriela este o frumoasa si are succes asa cum a avut 5 sezoane cu nora pentru mama.

  4. 27
    merry Says:

    Eu zic sa fie mai mult respect si bunatate fata de cei care vin sa gasesca pe cineva nu se vede din partea moderatorilor , oamenii se simt jigniti daca nu stiu sa se exprime nu sunt ajutati, o rog pe Gabriela sa se uite la emisiunea lui Theo cum primeste invitatii cu dragoste cum ii ajuta sa uite ca sunt la tv. Gabriela este rece, da vorba ca nuca in perete, imi pare rau dar nu se schimba deloc se vede ca ii pasa doar de ea.

  5. 26
    nicusor Says:

    Gabriela este o frumoasa!

  6. 25
    nicusor Says:

    Frumoasa emisiunea! Gabi este o regina!

  7. 24
    aiana Says:

    Adriana si tie multi,multi pupici si toate cele bune ! sper sa “ne mai auzim” !

  8. 23
    Adriana Says:

    Aseara la emisiunea lui Madalin ionescu, Wow.. Gabriela Cristea a vorbit despre relatia ei cu Tavi Clonda.
    Formeaza un cuplu iar pe chipul Gabrielei se citeste fericirea.
    Fostul sot o regreta.
    Aiana, pupici !

  9. 22
    aiana Says:

    Eu nu reusesc sa urmaresc zilnic dar azi ma bucur enorm ca am daschis tv-ul ! ce frumos,ce impresionant ,asa momente frumoase as vrea sa vad zilnic !!!nu am vazut inceputul,nu stiu cine a pregatit totul dar important este ca au pus-o pe Gabriela si pe Tavi la paravan si am auzit acea magica expresie “te vreau langa mine” !!!ce frumosi sunt !ce emotionati au fost ,se vede ca se iubesc ! sa fiti fericiti, meritati sa rasara soarele si pe strada voastra, sunteti doi frumosi !

  10. 21
    Adriana_Ag Says:

    Pupici Aiana !
    Dac-ai citit postarile mele legate de aceasta emisiune, si eu am subliniat printre motivele pentru care am ales s-o vad, s-o comentez,
    ceea ce expui tu !
    Ultimele emisiuni nu le-am vazut si incidentul cu Rela Luncan.. m-a cam indepartat; parerea mea si aci este multa regie … si parca ..monotonie; eleganta, rafinamentul G.C. nu inlocuie “perlele” pentru majoritatea telespectatorilor, scoase de antemoderatorii emisiunii, care aduceau hohote de ras!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free