Te vreau langa mine cu Gabriela Cristea


gabriela-cristea-te-vreau-langa-mine

Am creat aceasta rubrica pentru toti cei care urmaresc si emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea. Va invit sa comentati si sa va spuneti parerea despre povestile prezentate in emisiune, dar si pareri despre format!

33 comentarii la “Te vreau langa mine cu Gabriela Cristea”

  1. 1
    Adi_P Says:

    Multumesc frumos Raluca ! As dori ca aceasta rubrica sa fie permanenta.
    La prima impresie , la cald, as aprecia sobrietatea emisiunii.
    Gabriela este tipul de moderator care stie ce vrea, cum s-ar spune scoate untul din concurenti.
    Exemplu: Isabela, fiica unui medic, o fata libera in actiunile sale, “nesupravegheata” cum spune tatal sau, este determinata sa recunoasca o legatura cu un fost iubit si sa-si ceara scuze public parintilor pentru ca le-a ascuns trairile sale.
    Gabriela ia legatura cu publicul, asculta parerile , puncteaza ceea ce i se pare interesant!
    Descoase la sange participantii, cauta sa scoata in evidenta si acele parti ale caracterului, ceea ce uneori nu convine concurentilor, acestia vociferand.
    Gabriela are lejeritate in exprimare, gesturi, totul e de partea ei , taseaza terenul usor, ajutand participantul sa treaca de la o stare apasatoare la normalitate.
    Printre ei se numara si Virgile participant la Mireasa pentru fiul meu sezonul II.
    Este un Virgil cu totul altfel, de nerecunoscut. Azi nu mi-a placut nici cum arata ca si tinuta, neingrijit. L-am vazut in ipostaza de a-si cere scuze unei
    fete, Ana-maria, concurenta, pentru ca insinua o relatie consumata intre ei, ceea ce nu era adevarat ( asa am dedus, nu am de unde sa stiu).
    Virgil are o fetita? Cel putin asa am inteles: la cealalta emisiune nu a
    reiesit acest lucru. Sa ai succes Virgil, nu-mi place cum te-ai comportat cu fata aceea venita pentru tine. Te-ai enervat prea tare, nu ai fost elegant!

    Doina, o femeie manager resurse umane, si-a abandonat fiica, aceasta o cauta prin intermediul emisiunii si dezvaluie ca mama sa nu si-o doreste.
    Doina este o persoana infatuata, cauta scuze, justificari. tatuata din cap pana-n picioare in contrast cu modestia fiicei sale.
    Fiica ei o cauta, vine in emisiune, au loc reprosuri; fata este tulburator de frumoasa! Doamne, nu o suport pe aceasta mama egoista !
    Una peste alta, succes Gabriela si cum spuneam tu meriti mult mai mult,
    esti moderator de trafic intens si nu pentru o ora ( excluzand publicitatea).

    Te vreau langa mine mereu
    Alaturi la bine, la rau !
    In ceas de toamna tarzie,
    Mana ta calda, sa ma mangaie !

    Succes Gabriela ! Poate si pentru tine va veni CINEVA !

  2. 2
    Violeta Says:

    Te vreau langa mine mereu
    Sa vad lumea prin ochii tai
    Sa ma bucur sau sa ma-ntristez
    Depinde de ceeea ce postezi…
    Eu de aceasta emisiune voi fi straina
    Dar, sunt sigura ca tu vei fi
    Intotdeauna, o comentatoare sublima!

    Adriana, cred ca este interesanta emisiunea, dar ora de difuzare face imposibila vizionarea ei din partea mea. Voi citi cu placere sintezele tale si voi fi alaturi de tine si de trairile tale. Te sarut, raza mea de soare!

  3. 3
    merry Says:

    Imi place Gabriela, sa fie naturala sa respecte pe cei care vin sa se casatoreasca, sa ajute cand nu se pot exprima deci sa fie foarte , foarte amabila, stiti de ce ? pentru ca o0amenii au o retinere sa mai vina de frica jignirilor din trecut in concluzie sa respecte pe toata lumea sa fie amabila. Stiti de ce nu prea vin persoanele singure ce a spus un barbat ” Nu ma duc ma sa fiu bataia lor de joc, ma pun sa fac flotari……” oamenii s-au speriat de cand era Viorica dar si niculina era dura.

  4. 4
    Valy Tulcea Says:

    Sa-mi spuna si mie cineva daca emisiunea se da reluare pe net.pup Adriana.

  5. 5
    Ady_P Says:

    Emisiunea din 27 septembrie 2013
    – pamflet -

    Supla, inalta e ..gazela
    Asa e si .. Gabriela
    Vine in emisiune,
    Numai zambete, vezi bine !
    Tavi Clonda o invita,
    Oare, azi pe cin marita?
    Concurentii ei sunt… hmmmmm
    Acu… a pornit cu ei la drum !!!
    Doina, “tatuaj” marie
    Astazi s-a imbracat in ie !
    Nu prea da ia cu “floarea’
    Dar.. o doare-n cot…cicoarea !!!
    Gabi si-a invitat fina,
    Pe Diana gospodina,
    Cantareata armeneasca,
    Ele doua sa “barfeasca’
    Despre una, despre alta,
    La taclale, ne da gata !
    Oooooo, dar ce moment frumos
    Virgil danseaza .. duios!
    Un tangou ce n-a dansat,
    Nici el Pori-imparat !
    Cu Izabel, cea frumoasa,
    Am vazut-o si pe..asta !!!
    Un grasan..cam.. mistocar
    Laurentiu.. ( nu-i betivan )
    Vrea nevasta gospodina,
    Frumoasa ca o sulfina !
    Ana aduce gogosi
    Laurentiu vrea… lagosi !
    Ce-o iesi, vom mai vedea,
    Eu aici, inchei povestea!

  6. 6
    Ady_P Says:

    Si eu te pup Valy, nu stiu daca se reia pe net.. Oricum este mult mai interesanta sub formatul acesta, fara atata lalaiala, istericale, etc., etc., Parerea mea !
    Si … e si..scurta, avem timp de odihna !

  7. 7
    Valy Tulcea Says:

    Adriana eu sunt la servici pana la ora 17 dar as fi vrut sa o vad pe Gabi mi-e dor sa o vad moderand o emisiune mi-e tare drag de ea.

  8. 8
    Adriana (Ag) Says:

    Buna seara,

    Niculina, prima moderatoare a emisiunii cu toata duritatea ei, ifose si sclifoseli, atragea fantastic persoane de toate varstele; s-au format cupluri, au avut loc nunti, oamenii veneau cu incredere , mai ales cele vaduve/vaduvi , cu preponderenta din mediul rural !
    Invitatii, in special cantareti din sfera muzicii populare, intretineau atmosfera de nunta iar Niculina deseori umbla la “coarda sensibila” a telespectatorului vorbind despre bunici, rude , aducand mama si sora sa cante !
    Clejanii, au fost foarte urmariti in primul rand de cei care iubesc muzica lautareasca, concurentii lor au fost peroane de toate varstele, insa felul de a modera nu intotdeauna placea;
    Deseori “concurentii” erau ridiculizati, pusi in diverse ipostaze neplacute !
    Gabriela, o moderatoare fina, se cazneste sa intretina o atmosfera detensionata, din pacate lipsesc concurentii pe care-i place publicul larg.
    Fetele fitoase din emisiune, vor barbati care sa le intretina, bani , lux., insa filmate cu ajutorul camerei ascunse, comportamentul lor, modul de a se exprima lasa de dorit.
    Despre acesti concurenti, v-am mai povestit …
    Din emisiune, la ora actuala lipsesc cu adevarat cei care-si doresc sa nu mai fie singuri, persoanele in varsta, mucalitii, invitatul (artist, actor) din fiecare zi. Lipseste barbatul gospodar de la tara, care dupa ce si-a adunat recolta, vaduv fiind , singur vine cu incredere sa-si gaseasca jumatatea. Deja se instaleaza monotonia, unii chiar casca de mama focului in timpul emisiunii !
    Ca si la MPFM si aici, trebuie timp, curaj, rabdare si o motivatie puternica sa faci parte dintre concurenti!
    Care sa fie motivatia celor de acum? In niciun caz, gasirea jumatatii !
    Una peste alta, concurentii actuali numai la maritat/insurat nu
    au gandul !!!

  9. 9
    NICUSOR Says:

    Urmăresc emisiunea şi îmi place foarte mult! Gabriela pentru mine este o adevărata profesionista,a demonstrat asta 5 sezoane la Nora pentru Mama.Este o femeie de succes şi la cei 39ani arata senzational. Gabriela Cristea no1.

  10. 10
    Adriana (Ag) Says:

    Buna ziua

    .. si cum spuneam ieri, din emisiune lipsesc persoanele in varsta , dornice cu adevarat sa-si gaseasca jumatatea !!!
    Punct ochit, punct lovit ! La naiba, sa cred, eu ?! Nici n-am terminat bine de scris aici si s-a si infiintat la Gabriela , un italiano vero, adica Giuseppe. Giuseppe e in varsta, are o clinica si i s-au aprins calcaiele dupa nurii Anei-Maria o ” domnisoara” , care si ea a mai avut ceva experienta ( vorba lui Gigel stau cu 2-3 barbati si se “dau” nevinovate !!!).
    Ana-Maria e frumusica ce-i drept, Giusppe o fi de varsta tatalui ei, insa nu asta-i problema. Giuseppe e un cuceritor , aceasta spus elegant, altfel un fustangiu. Abia ce se sculase de langa Catalina care pe langa cafeluta ii calcase si camasa de dimineata mintind-o ca pleaca la clinica si iaca se infiinteaza la Gabriela !
    Catalina suna, se vaicare, una-alta ! In zadar, Giusso o tine pe a lui, adica el ..incearca si uite asa vrajita de casa la Marea Adriatica juna noastra nu tine cont de varsta, nici de Catalina si cate altele si-i spune, DA.
    Viva juna romana !

    P.S. Raluca, tu ai pus pagina aici la rugamintea mea, mi-am cam facut mendrele ca si Giuseppe, daca nu poti si te incurca, nu o mai tine ca au deschis si cei de la Kanal D un site special !
    Tot ca si Giuseppe , italiano vero, poftesc si eu la ” prospatura” , adica sa citesc si pe site-ul lor !!! Ca de scris… sunt destule Cataline !

  11. 11
    Adriana (Ag) Says:

    Bravo Virgil, fost concurent MPFM 2 ; dansator excelent !
    ( a se intelege “bravo” numai pentru dans).

  12. 12
    Adriana ( Ag) Says:

    Rela Luncan, cantareata de muzica populara din Craiova, 45 de ani a fost
    invitata la aceasta emisiune, paravan cu Virgil, fost concurent MPFM(2)
    Eu, ca telespectator imi spun parerea, nu am crezut in acest paravan, din punctul meu de vedere a fost o regie. De ce? Intre Rela si Virgil era diferenta de varsta si zic eu, principii de viata ! Rela a murit la cateva zile, dupa acest paravan, a fost gasita moarta-n baie. “Gurile rele”, dupa cum am citit prin ziare, spun ca s-ar fi simtit umilita la emisiune, deoarece nu a fost lasata sa cante dupa banda pe care o pregatise ci a cantat live, un refren. Se zice ca din suparare … a murit !
    …gura lumii , ce nu vorbeste !!! Cate necazuri nu duce omul cu el !
    Condoleante familiei si prietenei sale, d-na O. din Pitesti. Pe Rela, am ascultat-o la o nunta in Craiova ! Canta foarte frumos !

  13. 13
    merry Says:

    Eu am zis sa fie respectati cei care vin la paravan, foarte multi ar veni dar le este frica sa nu fie jigniti , urat, urat, mortaciunea de Virgil cine se incurca cu el ce gura urata are…….. pacat de aceasta cantareata bine ar fi sa nu mai vina nimeni, nu merita nimeni sa fie umilit. Am crezut ca Gabriela acum este mai atenta dar iar a inceput sa vorbeasca pe nas sa isi dea aere incerca sa o copieze pe Bahmu dar este diferenta .

  14. 14
    Adriana ( Ag) Says:

    .. ai dreptate merry, asa este draga mea !
    Azi nu am vazut decat foarte putin si nici macar nu au amintit despre acea doamna ( sau poate nu am auzit eu)! Zic eu, nu era fitecine participant!

  15. 15
    Adriana ( Ag) Says:

    … azi nu pot prinde Kanal D, daca cineva vede emisiunea, sa-mi povesteasca si mie, in cateva cuvinte !

  16. 16
    Adriana ( Ag) Says:

    Ultimele emisiuni nu le-am vazut !

  17. 17
    Adriana ( Ag) Says:

    Am inteles de la cineva, ca aseara la emisiunea lui Dan Capatos, a fost invitat dl .Marcel Toader, ca s-a luat in dezbatere cazul Rela (cantareata)
    si ca M.T. a trecut cu multa dibacie peste subiect, aparandu-si fosta sotie. Un gest frumos !
    Nici azi nu am vazut emisiunea, imi pare rau ! Chiar nimeni nu vrea sa scrie un rand aici ?

  18. 18
    Bunicu Says:

    Buna seara am vazut emisiunea la paravan a fost o fata imi scapă pe moment numele pentru care au venit doi tineri de culoare ca asa a vrut fata ca ea a mai avut prieten un negru de care sa despărți si la final a spus ca pleca cu amindoi in club restul emisiunii a fost de distractie.

  19. 19
    anonim Says:

    nu am urmarit-o,si nici nu o urmaresc,mi-i antipatica prezentatoarea,am inteles ca e o emisiune de doi lei, toata stima pentru Mirela Boureanu Vaida,super emisiunea,super prezentatoarea………………..

  20. 20
    aiana Says:

    Salutari Adriana !!! eu prefer sa urmaresc “Te vreau langa mine”, atmosfera creata de Gabi in platou,este relaxanta si placuta ! prefer buna-dispozitie,veselia,armonia care domneste in platou …m-am saturat de intrigi,rautati,barfe,invidie…nu mai vreau MPFM ! asta nu inseamna ca nu intru sa citesc coment. si sa va salut …o zi buna !

  21. 21
    Adriana_Ag Says:

    Pupici Aiana !
    Dac-ai citit postarile mele legate de aceasta emisiune, si eu am subliniat printre motivele pentru care am ales s-o vad, s-o comentez,
    ceea ce expui tu !
    Ultimele emisiuni nu le-am vazut si incidentul cu Rela Luncan.. m-a cam indepartat; parerea mea si aci este multa regie … si parca ..monotonie; eleganta, rafinamentul G.C. nu inlocuie “perlele” pentru majoritatea telespectatorilor, scoase de antemoderatorii emisiunii, care aduceau hohote de ras!

  22. 22
    aiana Says:

    Eu nu reusesc sa urmaresc zilnic dar azi ma bucur enorm ca am daschis tv-ul ! ce frumos,ce impresionant ,asa momente frumoase as vrea sa vad zilnic !!!nu am vazut inceputul,nu stiu cine a pregatit totul dar important este ca au pus-o pe Gabriela si pe Tavi la paravan si am auzit acea magica expresie “te vreau langa mine” !!!ce frumosi sunt !ce emotionati au fost ,se vede ca se iubesc ! sa fiti fericiti, meritati sa rasara soarele si pe strada voastra, sunteti doi frumosi !

  23. 23
    Adriana Says:

    Aseara la emisiunea lui Madalin ionescu, Wow.. Gabriela Cristea a vorbit despre relatia ei cu Tavi Clonda.
    Formeaza un cuplu iar pe chipul Gabrielei se citeste fericirea.
    Fostul sot o regreta.
    Aiana, pupici !

  24. 24
    aiana Says:

    Adriana si tie multi,multi pupici si toate cele bune ! sper sa “ne mai auzim” !

  25. 25
    nicusor Says:

    Frumoasa emisiunea! Gabi este o regina!

  26. 26
    nicusor Says:

    Gabriela este o frumoasa!

  27. 27
    merry Says:

    Eu zic sa fie mai mult respect si bunatate fata de cei care vin sa gasesca pe cineva nu se vede din partea moderatorilor , oamenii se simt jigniti daca nu stiu sa se exprime nu sunt ajutati, o rog pe Gabriela sa se uite la emisiunea lui Theo cum primeste invitatii cu dragoste cum ii ajuta sa uite ca sunt la tv. Gabriela este rece, da vorba ca nuca in perete, imi pare rau dar nu se schimba deloc se vede ca ii pasa doar de ea.

  28. 28
    Nicuşor Says:

    Gabriela este o frumoasa si are succes asa cum a avut 5 sezoane cu nora pentru mama.

  29. 29
    EVA Says:

    Gabriela draga urmaresc programul tau …. “Te vreau langa mine” Sunt o pensionara de 60 de ani si chiar imi place emisiunea, dar prefer sa vad si sa urmaresc subiectul emisiunii tale, nu faptul ca tu te maimutaresti in platou cu iubitul tau… nu e normal sa te comporti asa. Viata personala este viata personala. Nu se deruleaza pe un platou de filmare. Viata ta personala sa o faci cu usile inchise, nu la TV sau in public.

  30. 30
    Adriana Says:

    Eva, tu ai perfecta dreptate ! Sporadic am mai vazut aceasta emisiune iar Gabriela care este frumoasa, precum spune Nicusor, a devenit rece, distanta fata de “concurenti” desi la incepu promitea cu totul altceva;
    a urmat apoi acel incident mediatizat cu moartea Relei Lucan, o cantareata frumoasa si nefericita…

  31. 31
    nicusor Says:

    Gabriela esti o frumoasa si felicitari pentru emisiune!

  32. 32
    thtt oana Says:

    GABRIELA AMI PLACE FOARTE MULT EMISIUNEA TA SA STI
    CA DE MULTE ORI MISA ANTAMPLAT CAND AI ANCEPUT EMISIUNA
    TA MAM ANIMERIT CU MANCAREA PE FOC SI DE FOARTE MULTE ORI
    MI SA ARS SI DE ACUM MA ANVATAT MINTE SA O FAC DIMINEATA
    PANA LA ORA 1 SA FIE GATA TE URMARESC CU MARE DRAG AMI ESTI TARE DRAGA O FRUMOASA SI O SCUMPA DOAMNA VA YUBESC MULT AMANDOI
    AMI SUNTETI TARE DRAGI VA PUPACESCIOANA TOPA NAVODARI

  33. 33
    aiana Says:

    Imi place “Te vreau langa mine ” si m-as bucura daca si alte persoana care urmaresc ar intra sa ne spunem parerea despre participanti ,prezentatoare si despre ce se intampla in platou …of , ce mi-ar place sa am cu cine critica si comenta ! astept !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free