MPFM3: Raymond, 22 de ani, Brasov


raymond-mpfm3

Raymond a intrat in competita Mireasa pentru fiul meu, sezonul 3, cu gandul de a-si gasi perechea. El a venit singur in concurs, deoarece mama lui nu l-a putut insoti din cauza locului de munca.

Are 22 de ani, este din Brasov, comuna Cristian si este in zodia capricorn.

Raymond este student si se caracterizeaza ca fiind serios, calm, fidel, bun gospodar, iubaret si atent. Raymond este un sportiv, el avand ca si pasiuni: fotbalul, inotul si pescuitul.

Raymond a urmat American Hotel Academy. In prezent este student.

Se considera un luptator si doreste sa-si gaseasca o fata sincera, care sa nu minta si nici sa fie isterica.

Raymond este fratele Vanessei, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, sezonul 2.

Ce parere aveti de concurentul Raymond?

Articol realizat de Raluca

17 comentarii la “MPFM3: Raymond, 22 de ani, Brasov”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    andrei Says:

    nu il suport pe baiatu asta,considera ca el e buricu pamantului,foarte increzut, nu o suport nici pe prietena lui,dar macar aia nu trage de el cand se cearta, raimondel asta sigur ii va rupe dintii din gura constantinei cand ies din casa si se cearta la cum trage de ea.

  2. 16
    eva Says:

    ai dreptate Mariana!chiar nu imi dau seama cum isi permite acest :NIMENI” sa spuna ca cei care nu sunt fanii lui au IQ 20

  3. 15
    eva Says:

    EU NU CRED CA micutul ray nu si-a putut vgasi o fata afara,la cat e de frumos si bogat,deci daca a venit la aceasta emisiune din cauza unui pariu,mai bine se duce acasa/fara o tiga

  4. 14
    eva Says:

    e un increzut COMPLEXAT,care vrea sa-i demonstreze surorii lui,ca el va CASTIGA,un copil de bani gata,care crede ca totul e usor daca parintii au bani,chiar daca nu ai caracter si faci compromisuri,eu personal cred ca el a venit la aceasta emisiune numai sa demonstreze parintilor ca e bun de ceva in urma prostiilor facute toata viata asta cred eu,in plus a mai asteptat pana sa faca un cuplu sa vada {cine e primul loc} eu ma bucur ca a ales gresit! RAY NU MERITA SA CASTIGE!

  5. 13
    Yna Says:

    Este un baiat care a golanit , ( asa a spus el ) de unde sa aiba si educatie? I-a spus lui Laur ca Oana il educa , dar Tina ce face cu el ? Pe el intr-adevar nu-l poate educa nimeni , dar Tina incearca sa il dreseze. Ha ! ha! ha !

  6. 12
    Unom Says:

    Îmi aduce aminte de povestile colegilor mei moldoveni care sunau așa : ” in ziua de salariu, toți sotii moldoveni mergeau la crasma, beau bine, apoi mergeau grabiti acasă sa-si bată nevestele!”
    Sunt uimit cum romanii apreciază aceasta tipologie umană !majoritatea care privesc emisiunea sunt femei si ma gândesc cu stupoare ca acest copil de 22 ani este idealul lor! No comment!

  7. 11
    mariana Says:

    este impertinent, obraznic, frustat , plin de ura si invidie. Nu tine cont de mame de prieteni, de nimic.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free