Te vreau langa mine cu Gabriela Cristea


gabriela-cristea-te-vreau-langa-mine

Am creat aceasta rubrica pentru toti cei care urmaresc si emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea. Va invit sa comentati si sa va spuneti parerea despre povestile prezentate in emisiune, dar si pareri despre format!

33 comentarii la “Te vreau langa mine cu Gabriela Cristea”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    aiana Says:

    Salutari Adriana !!! eu prefer sa urmaresc “Te vreau langa mine”, atmosfera creata de Gabi in platou,este relaxanta si placuta ! prefer buna-dispozitie,veselia,armonia care domneste in platou …m-am saturat de intrigi,rautati,barfe,invidie…nu mai vreau MPFM ! asta nu inseamna ca nu intru sa citesc coment. si sa va salut …o zi buna !

  2. 19
    anonim Says:

    nu am urmarit-o,si nici nu o urmaresc,mi-i antipatica prezentatoarea,am inteles ca e o emisiune de doi lei, toata stima pentru Mirela Boureanu Vaida,super emisiunea,super prezentatoarea………………..

  3. 18
    Bunicu Says:

    Buna seara am vazut emisiunea la paravan a fost o fata imi scapă pe moment numele pentru care au venit doi tineri de culoare ca asa a vrut fata ca ea a mai avut prieten un negru de care sa despărți si la final a spus ca pleca cu amindoi in club restul emisiunii a fost de distractie.

  4. 17
    Adriana ( Ag) Says:

    Am inteles de la cineva, ca aseara la emisiunea lui Dan Capatos, a fost invitat dl .Marcel Toader, ca s-a luat in dezbatere cazul Rela (cantareata)
    si ca M.T. a trecut cu multa dibacie peste subiect, aparandu-si fosta sotie. Un gest frumos !
    Nici azi nu am vazut emisiunea, imi pare rau ! Chiar nimeni nu vrea sa scrie un rand aici ?

  5. 16
    Adriana ( Ag) Says:

    Ultimele emisiuni nu le-am vazut !

  6. 15
    Adriana ( Ag) Says:

    … azi nu pot prinde Kanal D, daca cineva vede emisiunea, sa-mi povesteasca si mie, in cateva cuvinte !

  7. 14
    Adriana ( Ag) Says:

    .. ai dreptate merry, asa este draga mea !
    Azi nu am vazut decat foarte putin si nici macar nu au amintit despre acea doamna ( sau poate nu am auzit eu)! Zic eu, nu era fitecine participant!

  8. 13
    merry Says:

    Eu am zis sa fie respectati cei care vin la paravan, foarte multi ar veni dar le este frica sa nu fie jigniti , urat, urat, mortaciunea de Virgil cine se incurca cu el ce gura urata are…….. pacat de aceasta cantareata bine ar fi sa nu mai vina nimeni, nu merita nimeni sa fie umilit. Am crezut ca Gabriela acum este mai atenta dar iar a inceput sa vorbeasca pe nas sa isi dea aere incerca sa o copieze pe Bahmu dar este diferenta .

  9. 12
    Adriana ( Ag) Says:

    Rela Luncan, cantareata de muzica populara din Craiova, 45 de ani a fost
    invitata la aceasta emisiune, paravan cu Virgil, fost concurent MPFM(2)
    Eu, ca telespectator imi spun parerea, nu am crezut in acest paravan, din punctul meu de vedere a fost o regie. De ce? Intre Rela si Virgil era diferenta de varsta si zic eu, principii de viata ! Rela a murit la cateva zile, dupa acest paravan, a fost gasita moarta-n baie. “Gurile rele”, dupa cum am citit prin ziare, spun ca s-ar fi simtit umilita la emisiune, deoarece nu a fost lasata sa cante dupa banda pe care o pregatise ci a cantat live, un refren. Se zice ca din suparare … a murit !
    …gura lumii , ce nu vorbeste !!! Cate necazuri nu duce omul cu el !
    Condoleante familiei si prietenei sale, d-na O. din Pitesti. Pe Rela, am ascultat-o la o nunta in Craiova ! Canta foarte frumos !

  10. 11
    Adriana (Ag) Says:

    Bravo Virgil, fost concurent MPFM 2 ; dansator excelent !
    ( a se intelege “bravo” numai pentru dans).

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free