Cosmin si Cristina au luat o pauza de la relatie!


cosmin-cristina

Cosmin are de la o vreme tot mai multe nemultumiri in ceea ce priveste comportamentul Cristinei fata de el. Se pare ca el a ajuns la vorbele doamnei Emilia, cand aceasta spunea ca relatia de prietenie cu Stefania este prea exagerata.

Cristina insa, nu crede ca a gresit cu nimic fata de Cosmin si cu aceasta ocazie a dorit sa ia o pauza de la relatia cu el.

“Pe Cosmin il deranjeaza totul la mine” a spus Cristina dezamagita.

Cosmin s-a simtit neglijat de Cristina si mai mult decat atat a fost deranjat si de dorinta ei continua de a parasi competitia.

Ii dati dreptate lui Cosmin in ceea ce priveste comportamentul Cristinei fata de el? Ati vrea ca cei doi sa se impace?

Articol realizat de Raluca

20 comentarii la “Cosmin si Cristina au luat o pauza de la relatie!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    flory Says:

    dupa cum ati vazut cu totii, nu sau despartit si se iubesc mai mult ca oricând. Cosmin si cristina, este cuplul cu cei mai multi sustinatori.

  2. 9
    Oana Says:

    Au fost niste certuri trecatoare ca in orice cuplu de indragostiti…s’au impacat si acum totul este bine. Ma bucur ca au discutat si au lamurit lucrurile.

  3. 8
    otilia/magda Says:

    Cosmine, pacat de tine ca ai multe calitati, dar ai dat peste cine nu trebuia! Mai bine desparti-ti-va, decat asa, o zi buna si 29 cu scandal si ifose! O sa intre fete si precis te va alege una si pe tine, daca nu mai esti cu Cristina! Aceasta fata nu e de ”casa”, are alte ganduri, …

  4. 7
    ramona Says:

    CRISTINA este inca o copila mai are nevoie sa copilareasac avrigeanu nostru este un baiat foarte simtit si bine crescut ,are o anumita virsta la care barbati gindesc altfel si are nevoie linga el de o femeie cel putin la fel sa chiar mai buna ……..

  5. 6
    Levy Says:

    Era o pauza ca si intre doi parteneri de cuplu.Nu stiu de ce se face asa mare caz ..pana la urma acum incearca sa-se cunoasca,sa afle trecutul ,sa afle visurile unul alteia.O relatie asa trebuie sa fie.Cand o sotie se supara pe sotul ei…si nu vorbesc decat dupa o saptamana??Care e problema?Nu putem fii intotdeauna cu zambetul pe buze…mai sunt si cateva neintelegeri ca intre doi indragostiti care vor sa se cunoasca ca sa poata trai impreuna mai departe.

  6. 5
    Tilda Says:

    Eu cred ca lui Cosmin nu ia placut caracterul Cristinei ,si-a seama de mult nu e cea ce cauta el, dar nu a vrut sa para ca “asculta” si face cum vrea mama lui. Altfel nu se potrivesc deloc. Nici Cosmin nu este “visul”Cristinei, dar ea de dragul concursului si sa nu fie nominalizata a tinut cu Cosmin. Cu prima ocazia ii va da papucii , chiar daca se vor mai impaca…relatia lor nu o sa mearga. Unde dragostea nu e, nimic nu e, degeaba forteaza.

  7. 4
    alexya Says:

    ce rau imi pare de ei doi era singuru cuplu care se iubea, si da este adevarat ca erau diferiti k temperament dar ei se iubeau curat si frumos.Sper sa se impace sau sa se impece in ciuda lui Florii ptr k altii urmaresc doar banii.

  8. 3
    alexya Says:

    ce rau imi pare de ei 2 era singuru cuplu care se iubea, si da este adevarat ca erau diferiti k temperament dar ei se iubeau curat si frumos.Sper sa se impace sau sa se impece in ciuda lui Florii ptr k altii urmaresc doar banii.

  9. 2
    mariana-pitesti Says:

    Eu cred ca ei sunt in masura sa-si dea raspunsul la intrebarea daca ei sunt potriviti sau nu.L-as fi vrut pe Cosmin mai vioi,el pare foarte sensibil si isi doreste in acelas timp sa schimbe persoana de langa el.Daca iubesti pe cineva poti fi maleabil si nu trebuie sa-l incatusezi pe cel de langa tine.Eu credeam totusi in maturitatea lui,dar este posibil ca partenera lui sa fie mai matura,chiar daca nu are varsta,are cred maturitatea gandirii.

  10. 1
    Florina Flory-Braila Says:

    Foarte bine ca s-au despartit acum, decat mai tarziu, pt ca relatia lor nu are viitor sub nici o forma deoarece fiecare are aspiratii diferite si asteapta altceva de la viata Nu se potrivesc nici comportamental si nici ca trairi pt ca ea este un vulcan ce clocoteste pe cand el este o apa linistita…

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free