Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!


liliana

In Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, Liliana a fost singura concurenta care a parasit competitia, dintre cei trei propusi spre eliminare.

Florin a fost concurentul care s-a ascuns sub culoare galbena, dar si cel care a primit cele mai multe voturi (58,7%) din partea telespectatorilor pentru a ramane pe mai departe in competitie alaturi de doamna Maria, bunica lui.

Sub culoare rosie s-a ascuns concurenta Madalina, care de asemenea a fost salvata de la eliminare cu un procent de 21,7% din voturile celor de acasa.

Cea care a primit cele mai putine voturi si care s-a ascuns chiar sub culoarea preferata, a fost Liliana. Ea a fost nevoita sa paraseasca aceasta competitie asa cum de altfel si-a dorit.

Ce parere aveti de plecarea Lilianei din concurs?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 6
    mary Says:

    Ma bucur ca ai parasit competitia,nu era locul tau acolo,nu ti se potrivea nici un baiat. Nu am fost fana ta ,dar te admirca esti desteapta.

  2. 5
    otilia/magda Says:

    Liliana, succes in viata si sa dea Dumnezeu sa iasa ‘’soarele si pe strada” ta!
    P.S Te rog sa-ti anulezi urmatoarele ticuri: sa-ti sugi buzele fara rost intr-o emisiune televizata,sa faci cu ochiul, sa strambi din maxilar, sa razi fara rost!
    Acestea sunt sfaturi prietenesti, nu ti le zic aiurea! O sa-ti prinda bine in viata! Vezi, sa fii putin mai blanda, mai ponderata in discutii cu terte persoane! Tonul face muzica! Fii diplomata, ca o sa ai de castigat in viata!
    A, sa nu uit, vezi sa mergi la un stilist, sa-ti aranjeze parul, aceasta coafura te face mult mai matura!
    Daca ai citit aici, vino cu o fraza in care sa ne zici ca ne-ai citit! Te pup!

  3. 4
    Tilda Says:

    Liliana, iti doresc sa gasesti sufletul pereche si sa fi foarta fericita su iubita. ESti o fata de nota 10*!!!!!! Felicitari parintilor tai.

  4. 3
    Irina06 Says:

    Stiu, ca isi dorea foarte mult, plecarea din competitie, dar sincer,imi pare foarte rau. Era o fata deosebita!

  5. 2
    mariana-pitesti Says:

    Liliana,si-a dat seama ca participantii din concurs,nu sunt de aceasi talie cu ea si s-a dat la fund,special nu a facut materile asfel ca sa aibe posibilitatea de a parasi competitia.
    Mult succes in viata Liliana,sa-ti gasesti un partener conform dorintelor tale!

  6. 1
    alexya Says:

    Ma bucur otr ea isi dorea extren de mult lucrul acesta.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free