Stefania: “Nu ma simt atrasa de Florin!”


stefania-florin-mpfm-2

Desi Stefania a spus inca de la inceput ca nu il place pe Florin si ca nu va forma un cuplu cu el, acesta a tot insistat sa-i intre in gratii concurentei, dar se pare ca nu a reusit.

De curand, intre cei doi au aparut noi divergente, Stefania fiind nemultumita de comportamentul lui Florin fata de ea. Bunica a incercat sa-l faca pe Florin sa inteleaga faptul ca el nu este la nivelul Stefaniei si asta o determina sa nu se uite la el.

Concurenta insa, a marturisit ca indiferent de situatia materiala, nu se simte atrasa de el si nu se pune problema formarii unui cuplu.

Cu toate acestea, Stefania si Florin vor petrece o zi impreuna in afara competitiei.

Ce sfat i-ati da lui Florin in ceea ce o priveste pe Stefania?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Stefania: “Nu ma simt atrasa de Florin!””

  1. 5
    mary Says:

    Stefania se considera cea mai frumoasa ,cea mai destepata si isi bate joc de sentimentele lui Florin,dar D-zeu nu doarme si tot cea ce ii face lui florin se vor intoarce impotriva ei inzecit. Ea a suferit cand il iubea pe George si el nu o baga in seama . Daca vor mai intra baieti nici unul nu o sa se apropie de ea din cauza ca si-a batut joc de Florin si pana la urma o sa-l doreasca pe Florin. Asa a facut si Alexandra cu Dragos din editia trecuta ,vazand ca nimeni nu a intrat pentru ea s-a orientat repede catre Dragos si s-a complacut in situatia de a nu fi cu un baiat cult cu studii,s-a complacut cu un needucat . Asa va pati si Stefania.

  2. 4
    nuty Says:

    Stef este printre preferatele mele dar in legatura cu Florin sunt de acord cu tine Nina,nu/i corect ca se joaca cu sentimentele lui si/i da sperante si el chiar o iubeste si fiecare gest de/al ei este o licarire de speranta pentru el, ar trebui sa ia o hotarare Stef .

  3. 3
    kmy cami Says:

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=545695562110252&set=a.543954745617667.131609.543879672291841&type=1&theater

    Nu mi-e cald si nu mi-e frig,
    Yo sunt deci, Florin Carlig !
    Nu sufar de-ncarligeala
    Sufar de-o inima-amara !
    Ca Stefi ma baga-n boala !
    Mai bine-o cotonageala !
    Dar cu Morticia-n poala
    Yo suport orice tortura !
    Si-un carlig de peste-n gura !

  4. 2
    nina Says:

    Îi pare rău de ar pleca doar după bunica, că nu va avea pe lîngă cine să se gudure și să se încălzească. Tot în folosul ei. Egoism din partea Ștefaniei, nu trebuie să accepte nici joaca dacă nu-i place.

  5. 1
    nina Says:

    Să o lase naibii odată și să își caute de treabă! Ea doar rîde și îl ia în batjocură și se folosește de bunătatea bunicii, astfel făcîndu-l pe Florin să sufere și să spere. Nu este corectă Stefania în acest caz. Nu-ți place , dă-te la o parte și lasă-l și pe el și pe bunica.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free