Cosmin si Cristina au luat o pauza de la relatie!


cosmin-cristina

Cosmin are de la o vreme tot mai multe nemultumiri in ceea ce priveste comportamentul Cristinei fata de el. Se pare ca el a ajuns la vorbele doamnei Emilia, cand aceasta spunea ca relatia de prietenie cu Stefania este prea exagerata.

Cristina insa, nu crede ca a gresit cu nimic fata de Cosmin si cu aceasta ocazie a dorit sa ia o pauza de la relatia cu el.

“Pe Cosmin il deranjeaza totul la mine” a spus Cristina dezamagita.

Cosmin s-a simtit neglijat de Cristina si mai mult decat atat a fost deranjat si de dorinta ei continua de a parasi competitia.

Ii dati dreptate lui Cosmin in ceea ce priveste comportamentul Cristinei fata de el? Ati vrea ca cei doi sa se impace?

Articol realizat de Raluca

20 comentarii la “Cosmin si Cristina au luat o pauza de la relatie!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    mary Says:

    Fetele din casa nu o suporta pe Cristina. Andreea este in stare sa o manace cu papuci cu tot.Nu suporta ca este votata Cristina si are multi sustinatori afara si ii este frica ca ajunsa in finala Cristina va fi pe primul loc si chiar va fi si-i va sufla premiul de sub nas. Gestul facut cu dulapul spune totul despre Andreea. Madalina nu-i convine ca Emilia nu a sustinut-o sa-l desparta pe Cosmin de Cristina si nu o suporta pe Cristina.
    Florentina il place pe Cosmin si nu poate sa vada cum se iubeste cu Cristina si pe ea nu a bagat-o in seama.
    Liliana a dorit sa faca cuplu cu Cosmin ,dar el are o mama nu-i mai trebuie inca una.
    Cornelia nu suporta ca-i votata si sustinuta Cristina.

  2. 19
    mary Says:

    Cristina este un copil foarte bun. A suportat foarte multe in aceasta emisiune si cred ca s-a cam umplut paharul Pana acum n-a suportat-o soacra ,chipurile si-a dorit o nora mai matura nu stiu de ce nu i-a cautat o baba de varsta ei asa ca sa se inteleaga soacra cu nora. Ce nu inteleg acum cand Cristina este istovita de atat rautate de ce Cosmin nu ii este aproape ,de ce a inceput cu reprosurile vrea cumva sa o testeze?Ar putea sa greseasca Cosmin si va ramane cu buza umflata,nici o fata nu o sa doreasca sa fie cu el dupa felul cum s-a comportat cu Cristina.Dupa felul cum se comporta el are nevoie sa se maturizeze.Oricum le doresc din suflet sa treaca si peste acest hop si sa ajunga in marea finala la ultimul gong si sa fie votati , sa se casatoreasca si sa fie fericiti,dar singuri fara soacre prin preajma.

  3. 18
    yoyo_Fan club C&C Says:

    Acum cand se stie ca fata asta are si trei ani de facultate,ca tine piept tuturor ,mai ales soacrei,dar ce nu stiu ei ca tocmai rautatea lor ii unesc si mai mult si de aceea sunt sustinuti maxim.Cristina este cea mai votata concurenta in toate sondajele,ei nu au nici o problema cu alte cupluri,nu barfesc.

  4. 17
    irina Says:

    criss impacativa va rugam va sustinem

  5. 16
    claudia stoica Says:

    Ma bucur ca cei 2 s-au impacat a fost cea mai frumoasa veste pe ziua de azi. II voi sustine neconditionat , ii vreau castigatori. Singurii din concurs la care am vazut dragoste va potriviti de minune

  6. 15
    Eugenia Mindruta Says:

    Nu suntem noi in masura sa comentam cu privire la presupusa pauza dintre C&C, intai de toate trebuie sa ne evaluam pe noi insine, si dupa aceea sa comentam.
    Dupa cate s-a observat ei sunt foarte bine si impreuna, doar ca rautatile din casa isi pun e amprenta asupra lor cat si a tuturor, tensiunea acumulata afecteaza grav starea de spirit.
    Cristina si Cosmin, nu dati curs rautatilor, vedeti-va de relatia si iubirea voastra, care este mai presus decat orice suma de bani. Va pup !

  7. 14
    luma ade Says:

    frumosilor va vrem in marea finala

  8. 13
    luma ade Says:

    Cristina te rog frumos nu te uita la cei din jurul tau,ignora-i,noi te vrem in casa ….FORTA COSMIN :* CRISTINA :* MAMA EMILIA :*

  9. 12
    STAN IBI-GERMANIA Says:

    NU SE VOR DESPARTI PTR CA SUNT SINGURI DIN CASA CARE SE IUBESC CU ADEVARAT ,SUNT SINGURUL CUPLU CARE DEGAJA ENERGIE POZITIVA ,SUNT SINGURI CARE ATUNCI CAND AU DE SPUS CEVA SE PRIVESC FATA IN FATA SE VEDE ADEVARATA IUBIRE DINTRE EI NU CA SI CUPLU ALIN SI ANDREA FALSI VOR DOAR BANI!

  10. 11
    Flori Florentina Says:

    Ce bucurosi sunt cei care sustin alte cupluri… :) ), ma amuza comportamentul vostru, ma refer la cei care se bucura ca s-au despartit… Cristina il iubeste mult pe Cosmin pt ca nicio sotie (nu mai zic prietena pe care o cunosti de trei luni) nu ar fi rezistat cu asa o soacra, care nu stie decat sa-i strice imaginea. Si Cosmin o iubeste mult el s-a suparat ca vor sa fie si mai mult timp imreuna (sunt singurii dintre cupluri care isi spun zilnic “te iubesc”, pe ei i-am vazut tot timpul imbratisandu-se) Cred in iubirea lor. Cred ca cei care o fac, curva pe Cristina nu stiu sensul cuvantului. A fi curva inseamna sa umbli cu mai multi barbati in acelasi timp. Cristina nu a avut decat doua relatii pana la varsta de 19 ani . Comportamentul ei fata de Cosmin in aceasta emisiune a dovedit contrariul acelui material prelucrat (in care nu cred).

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free