Florin si Stefania vor petrece o zi in afara competitiei!


stefania-florin

In urma celor patru probe de foc prin care au trecut concurentii in Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, un “cuplu” competitor a iesit castigator.

Cele patru probe prin care au trecut concurentii au fost interesante, dureroase, dar si amuzante.

In prima proba, fetele si baietii s-au jucat de-a Cenusareasa: baietii au fost nevoiti sa ghiceasca si sa potriveasca pantofii fetelor asa cum erau intial. Prima proba a fost castigata de cuplul Alin si Andreea.

In cea de-a doua proba, baietii au trecut prin clipe dureroase, deoarece fetele le-au pus carlige de rufe pe fata. A doua proba a fost castigata de Florin si Stefania

Proba a treia a fost cea mai amuzanta, deoarece baietii imbracati in kilt si cu pantofi cu toc in picioare au fost nevoiti sa treaca printr-un traseu accidentat (cu obstacole). Cea de-a treia proba nu a fost castigata de nimeni.

Ultima proba a fost una de indemanare, dar si de departajare. Baietii care au facut proba au fost Florin si Alin.

Cel mai rapid a fost Florin. El a fost desemnat castigator alaturi de Stefania. Cei doi vor petrece o zi in afara competitiei.

Ati vrea ca in urma zilei petrecute in afara competitiei, Stefania si Florin sa anunte formarea unui cuplu?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Florin si Stefania vor petrece o zi in afara competitiei!”

  1. 8
    otilia/magda Says:

    Florine, mergi acasa si maturizeaza=te, ne disperi cu atitudinea ta! Mai ingrijeste-te ca arati ca nepotul lui Ben-Laden! Stefania nu e pentru tine!

  2. 7
    nina Says:

    Cred că Ștefania procedează egoist, atunci cănd pe de o parte îl respinge, chiar cu ofensă altă dată, pe Florin, iar pe de altă parte profită de el pentru a se distra și mai ales se bagă sub piele Bunicăi, provocîndu-le și mai mare durere și unuia și altuia. Nu-i place- nu-i place, să se dea la o parte și să-și caute de ale ei. Așa ar fi corect din partea ei.

  3. 6
    doinitza Says:

    Felicitari Florin ptr. premiul pe care l-ai luat impreuna cu Stefania . Va urez distractie placuta . Ce fete aveau Alin si Andreea cand au vazut ca au pierdut , ei care int-un material vorbeau o data ca ei vor sa fie tot timpul pe primul loc.

  4. 5
    mariana-pitesti Says:

    Nu se stie,poate atat Florin cat si Stefania pot juca si la castig.Ramane de vazut.

  5. 4
    Xenia Says:

    Obsesia lui Florin pentru Stefania nu este sub nici o forma iubire;el ar fi bine merci in cuplu cu madalina, sau cu oricare fata care i-ar fi dat un dram de atentie.El se iubeste doar pe sine,este narcisist,nefericitul,pentru ca nici o fata cu toate tiglele pe casa nu s-ar aventura intr-o relatie cu un asemenea tip,care face ce,cand si unde “vrea” muschii sai.Jocul lui si al Stefaniei ii salveaza de plafonarea si anonimizarea in concurs,atragand astfel atentia asupra lor.

  6. 3
    Mara Says:

    Florine ,putere si rabdare pentru a merge mai departe .Un copil la inceput mai neindemanatec dar pe parcurs s/a schimbat.Un om ce stie ce sunt greutatile .Bravo lui si bunicii !

  7. 2
    artificier Says:

    Daca Stefania e revoltata ca Florin e obsedat de ea si o deranjeaza acest lucru,,,,,,,,de ce se bucura ca va petrece o zi cu el in orash????

  8. 1
    Tilda Says:

    Hmmm, felicitari. Florin si-a dorit foarte tare acest premiu, acuma ramana de vazut. Eu nu cred ca Stefania va forma un cuplu cu el, ori ce ar face. Sa fiu sincer nici eu.Acuma , vom vedea.
    Nu stiu de ce, dar simt ca si de aici vor iesi nemultumiri,reprosuri,dezamagiri si “materiale”neplacute. Ar fi bine sa gresesc.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free