“Moment istoric” in sezonul 2: Pentru prima oara doi baieti din cuplu au fost nominalizati!


florentina-mpfm2-gala-saptamanii-12-ianuarie-2013

Nominalizarile de fete si de baieti au continuat si in Gala de astazi. Daca pana acum s-au facut numai nominalizari din randul celor fara cuplu, de aceasta data Florentina impreuna cu Lorena au sparg gheata propunand pe lista de eliminari doi baieti din cuplu: Cosmin si Dragos.

Nominalizarile Florentinei au fost: Cosmin si Dragos, iar ale Lorenei: Florin si Dragos.

In urma acestor nominalizari surpriza, au aparut discutii aprinse intre concurenti, deoarece nimeni nu se astepta la asa ceva din partea fetelor.

In urma nominalizarii facute de Florentina, Cornelia a fost de parere ca Lorena a avut influenta asupra deciziei de a-l nominaliza pe Dragos, insa Florentina a negat acest lucru.

In ceea ce-l priveste pe Cosmin, doamna Emilia a afirmat cu regret “Am fost om bun cu Florentina si ea l-a nominalizat pe Cosmin”.

Lorena si-a motivat nominalizarile, spunand “Daca e competitie, sa fie competitie”. Ea a tinut sa adauge faptul ca l-a nominalizat pe Dragos, pentru ca nu se mai intelege bine cu Cornelia.

Ce parere aveti de nominalizarile facute in randul celor care formeaza un cuplu?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la ““Moment istoric” in sezonul 2: Pentru prima oara doi baieti din cuplu au fost nominalizati!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    merry Says:

    daca au cupluri sa se duca acasa sa faca si ceilalti cuplu, unde scrie ca nu trebuie sa se elimine daca au cupluri sau incep sa vada si ei situatia ca nici un cuplu nu este solid. Stefan si Emilia mai sa o ia la bataie pe Flori, tata de Cristina bazaia ca pleaca mutulica al ei si ia promis la aia de la Mioveni ca vine aCASA CU DECAPOTABILA ROSIE. nU AS DA UN LEU PE MUCIOASELE ESTEA DE 2O ANI CARE UMBLA PEIN EMISIUNI DUPA BANI.

  2. 9
    silvia Says:

    Razbunarea e arma prostului,aceasta fata a nominalizat din invidie ,este bolnava de ura! urmatoarea va fi ea,si sper sa plece acasa sa se impace cu Petre.

  3. 8
    mary Says:

    Florentina este razbunatoare. L-a nominalizat pe Dragos pentru ca nu a ales-o pe ea ,o critica si o barfeste decate ori are ocazia.
    L-a nominalizat pe Cosmin pentru a-i face rau Cristinei si sa-i arate chipurile ca nu-l place pe Cosmin asa cum s-a pronuntat Cristina,dar Cristina a avut dreptate Flori il place pe Cosmin si vrea sa-l desparta de Cristina.

  4. 7
    Adriana Says:

    Epigrama

    Degeaba voi va suparati
    Si in mine cu pietre dati!
    Eu rolul mi l-am priceput,
    E un concurs si nu discut!

  5. 6
    maria65 Says:

    Bravo! bravo!Floreantina ca ai propus spre eliminare si din cuplurii ca doar nu este obligatoriu sa fie eliminati numai cei fara cuplu.Pot si afara sa se gaseasca si sa faca cuplu chiar sa si casatoreasca daca vor cu adevarat.

  6. 5
    Adriana Says:

    Felicitari pentru aceasta fata curajoasa! Ea a inteles rolul concursului!
    … in rest, discutii inutile !

  7. 4
    FULGULET Says:

    BRAVO, FLORENTINA! STII SA JOCI NU SA LINGUSESTI. ESTI CEA MAI ECHILIBRATA FATA DIN CASA. SPER SA INTRE SI PENTRU TINE UN BAIAT CARE SA TE MERITE.

  8. 3
    lumi Says:

    felicitari Forentinei desi ea n-are ce pierde ,si Lorenei ,mai ales ,ea v-a vedea consecintele nominalizarii ei ,bine ca s-a spart gheata ca doar ce naiba ,nu-i batut in cuie sa se numesca doar baietii liberi ca sa citez pe d-na Maria ;;dac-a asa e regula;;pai care reula ,cea pe care au facut-o cei care au cupu?e un concurs si toti au aceleais drepturi ,asa ca fiecare procedeaza dupa cum ii dicteaza interesul propriu ,n-o sa stau acum eu sa invinovatesc pe cele doue fete ,ci sa le felicit ca n-au urmat ;;turma;;si-au dovedit curaj ,Razvan e un partener de gasca care stie sa socializeze cu toti ,nu-i ranchiunos ,dc trebuie el sa fie mereu pe lista fetelor?doar ca nici una nu l-a gasit pe plac ?abia astept sa intr una pt el

  9. 2
    Tilda Says:

    Bravoooo Florentina. Fata curajoasa. Este cea mai frumusica, este o placere sa-l asculti cand vorbeste, mereu finuta, nu ridica tonul, nu spunr niciodata ca ” nu vreau sa raspund…nu am nimic de spus….nu stiu si asa mai departe. E o fata blanda,are pretentii de la viata, nu s-a cuplat de dragul competitiei. Sunt sigura ca va fi si ea nominalizata, mai ales de acum inainte. Si fim seriosi, nominalizarea ei nu era un pericol pentru nimini, insa ea va fi in pericol daca va fi nominalizat ca ea nu are asa de multi sustinatori.
    Eu doresc sa ramana si sa intra pentru ea un baiat care sa-i placa.
    Ea a gresit o data, si nu i se iarta! dar altii cate gresala fac …ohooo si ce greseli si sunt mult mai acceptati(din pacate).Este adevarat o greseala poti sa tii in minte si o poti calari mereu, dar sute de greseli?! nu mai stii dupa un timp unde ti capul, cand ai calari pe una …upss apare o alta greseala poate si mai mare.
    Stati linistite ca Stefana nu o sa inghite si o sa rasbune pe ea. Dna Emilia poate e mai intelegatoare dar nu-i sigur.
    In alte editii foarte des erau nominalizati cei care erau mereu protejate si nu din rautate. Pur si simplu nu au vrut sa supere pe nimeni. Asa ca nu vad ce mare pacat a facut Florentina, ea care nu a iesit niciodata nici macar protejata, dar barem M,S. A fost cumva cineva in pericol din cauza ei??????

  10. 1
    cre Says:

    alooo.. de ce bagi de la tine ? a spus lorena ca a vrut sa i faca rau ? nu ti-e rusine ? a spus ca nu se intelege bine cu doamna cornelia..nu da in penibil !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free