“Moment istoric” in sezonul 2: Pentru prima oara doi baieti din cuplu au fost nominalizati!


florentina-mpfm2-gala-saptamanii-12-ianuarie-2013

Nominalizarile de fete si de baieti au continuat si in Gala de astazi. Daca pana acum s-au facut numai nominalizari din randul celor fara cuplu, de aceasta data Florentina impreuna cu Lorena au sparg gheata propunand pe lista de eliminari doi baieti din cuplu: Cosmin si Dragos.

Nominalizarile Florentinei au fost: Cosmin si Dragos, iar ale Lorenei: Florin si Dragos.

In urma acestor nominalizari surpriza, au aparut discutii aprinse intre concurenti, deoarece nimeni nu se astepta la asa ceva din partea fetelor.

In urma nominalizarii facute de Florentina, Cornelia a fost de parere ca Lorena a avut influenta asupra deciziei de a-l nominaliza pe Dragos, insa Florentina a negat acest lucru.

In ceea ce-l priveste pe Cosmin, doamna Emilia a afirmat cu regret “Am fost om bun cu Florentina si ea l-a nominalizat pe Cosmin”.

Lorena si-a motivat nominalizarile, spunand “Daca e competitie, sa fie competitie”. Ea a tinut sa adauge faptul ca l-a nominalizat pe Dragos, pentru ca nu se mai intelege bine cu Cornelia.

Ce parere aveti de nominalizarile facute in randul celor care formeaza un cuplu?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la ““Moment istoric” in sezonul 2: Pentru prima oara doi baieti din cuplu au fost nominalizati!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    stefipica Says:

    Florentina si Lorena cele mai sincere fete din casa

  2. 13
    otilia/magda Says:

    Florentina,bravo tie pentru curaj si corectitudine! Este un concurs,asa cum tu vei fi propusa spre eliminare, asa trebuie sa procedezi si tu! Data viitoare,nu uita sa-l ”deranjezi” de pe canapea si sa-l stresezi si pe Pleoscaila-Alin! Sa stie si el cum e! Succes!

  3. 12
    Zeno Says:

    O Doamne, chiar facem un moment istoric din orice fleac, capriciu, ataitudine…chiar nu mai stim sa fim oameni adevarati si sa dam cat de cat valoare si consistenta cuvintelor, le umplem doar cu fasuri si falsuri…

  4. 11
    ALEX Says:

    Felicitari Florentina,ai avut puterea sa zgudui asa zisele cupluri, apropo sincer nu vad nici cea mai mica scanteie numita dragoste la ele sa nu spun de Cristina care e o falsa si sclifosita totala. Esti frumoasa, desteapta, sa te tii tare. Curaj, respecta-ti principiile si ai sa reusesti!!!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free