Lorena a fost desemnata Mireasa Saptamanii (12.01.2013)


lorena-mireasa-saptamanii-12-ianuarie-2013

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, 12 ianuarie 2013, Lorena a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 26,2% din voturile celor de acasa. Ea i-a nominalizat pe Florin si Dragos.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a situat Cristina, care a acumulat un procent de 21.3% din voturi. Ea i-a propus pe Florin si Razvan pentru eliminare.

Pe locul al treilea a fost Cornelia. Ea a acumulat 16.9% din voturile celor de acasa. Propunerile ei au fost de asemenea Florin si Razvan.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste fetele protejate?

Articol realizat de Raluca

17 comentarii la “Lorena a fost desemnata Mireasa Saptamanii (12.01.2013)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    Flavia Says:

    felicitari lorenei si florentinei pt comportamentul lor!!!!!!!!!! cornelia este o fa
    ta f prefacuta, nu recunoaste daca ea greseste.dragos vb f urat,zici k esti omul junglei.urat din partea ta.sa-ti fie rusine!!!!!!!!!!florentina a procedat f bn nominalizand concurenti care formeaza cuplu,deoarece regulileoncursului nu interzic asta.bravoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!pwp papa

  2. 16
    NORICA Says:

    ,,,,,,,DOAMNA MIREKLA VA ROG CITITI MSJ ACEST CUPLU TREB SCOS AFARA COMPORTAMENTUL LUI MARICEL ESTE DE PROST GUST SUNT CEL MAI URAT CUPLU

  3. 15
    maria65 Says:

    Bravo Lorena,ai procedat corect,nu este obligatoriu sa fie eliminati numai cei fara cuplu. Daca ai ocazia elimina unul cate unul ca si asa au format cuplurii ca sa nu fie eliminati..Ce Alin este de insuratore la 19-20 de ani?

  4. 14
    Ana Bratu Says:

    Cel mai antipatic ,,cuplu ,, Maricel si Lorena. Certareti ,dusmanosi,falsi,maricel emana numai ura,e agresiv.ingamfat,fara bun simt,iar ea o miorlaita ,fara demnitate.o prefacuta mataita si urata. Florentina,si-a aratat adevarata fata,pentru care niciun baiat nu a placut-o,ca e falsa si perversa , se foloseste de oricine,apoi ii da in cap. Razvan un guraliv,care ii judeca pe toti,iar mama-sa s-a facut cat o batoza si se stramba tot timpul.

  5. 13
    stelena Says:

    foarte bine a procedat asa! nu a zis cornelia cu cateva zile in urma ca “face ce vrea cand vrea” sau nu a zis ca lorena “joaca murdar” acum de ce se plange? este un concurs fiecare face ce vrea,au fiecare aceleasi drepturi,fie ca au cuplu fie ca nu! si de ce s anominalizezi un prieten cand poti sa nominalizezi un dusman? lorena a procedat foarte corect. Dna stefana cornelia si dragos au fost atat de jalnici..se vede ca vor banii.. daca sunt propusi spre eliminare ce?care e problema? pleaca de unde au venit! doar ca ei vor decat banii atata…precum observam!sunt foarte prefacuti ce se agitata atata nu stiu..si apropo dragos vorbea ca e gelos maricel pe el..extraordinar! cornelia a fost facuta praf de descrierile lu dragos asupr afemeii perfecte pt el..si coco a obs ca defat lorena se incadra in toate cele!

  6. 12
    otilia/magda Says:

    Felicitari Lorena,ai procedat corect,nu trebuie sa lovesti in prieteni,propune-i pe toti cei din cuplu,pe rand,sa vada cum este! Te sustin si te votez! Succes!

  7. 11
    merry Says:

    Ba merita, decat baroaica de Andreea o rautacioasa sau Cornelia care face cuplu numai sa nu fie eliminata si in spate vorbeste, injura , bipuri si in direct se da fecioara neprihanita nu o pot suporta cea mai falsa din toate editiile.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free