Licitatia surpriza a facut ravagii in bugetul concurentilor!


licitatie-mpfm

In prima parte din Gala de astazi de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, au avut loc licitatii pentru 10 cutii in care s-au aflat diverse premii. Concurentii au licitat care mai de care mai multi bani in speranta ca vor primii cadouri foarte consistente, dar acestea s-au cam lasat  asteptate si pana la finalul licitatiei, concurentii si-au pierdut banii, licitand pentru premii sub pretul lor de licitatie. Iata cu ce s-au ales concurentii dupa faimoasa licitatie:

licitatie-concurenti-mpfm

  • Andreea a licitat, pentru cutia cu numarul 4, suma de 1500 de lei. Ea a castigat dreptul de protectie de la eliminare (o singura data) pentru ea sau pentru altcineva din competitie, pana in penultima saptamana din concurs inclusiv.
  • Doamna Stefana a licitat, pentru cutia cu numarul 1, suma de 2500 de lei. Ea a castigat valoarea totala a sumelor licitate de catre ea si de catre ceilalti pentru a intra in posesia acestei cutii. In concluzie, doamna Stefana s-a ales cu 2500 + 1500 = 4000 de lei.
  • Doamna Luminita a licitat, pentru cutia cu numarul 3, suma de 5500 de lei. Ea a castigat un CEC in valoare de 1000 de lei, pe care il va putea lua acasa numai daca se va afla printre finalistii acestei competitii.
  • Lorena a licitat pentru doua cutii. Pentru prima cutie, cea cu numarul 5, concurenta a licitat suma de 4000 de lei si a castigat un sejur de neuitat in Bulgaria pentru doua persoane. Pentru cea de-a doua cutie, mai precis cea cu numarul 6, Lorena a licitat suma de 6500 de lei si s-a ales cu o portie dubla de tort Tiramisu.
  • Dragos a licitat, pentru cutia cu numarul 2, suma de 5100 de lei. El a castigat acces la internet timp de o ora alaturi de alta persoana pe care o va alege.
  • Razvan a licitat, pentru cutia cu numarul 10, suma de 5100 de lei. El a castigat un voucher in valoare de 500 de lei, cu care va putea merge la cumparaturi.
  • Florin a licitat, pentru cutia cu numarul 7, suma de 3500 de lei. El a castigat buget dublu timp de 3 saptamani.
  • Madalina a licitat, pentru cutia cu numarul 8, suma de 6400 de lei. Ea a castigat dreptul de vorbi la telefon timp de 15 minute alaturi de o alta persoana. Ea a ales sa vorbeasca impreuna cu Cornelia. (Madalina a fost imprumutata cu 5000 de lei de catre doamna Maria si cu 1500 de lei de catre Liliana)
  • Cristina a licitat, pentru cutia cu numarul 9, suma de 9000 de lei. Ea a castigat un CEC in valoare de 5000 de lei, pe care il va putea lua acasa numai daca va reusi sa ajunga pana la finalul competitiei.

Ce parere aveti de licitatia organizata in Casa Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free