Doamna Marioara – Mama competitiei Mireasa pentru fiul meu!


doamna-marioara-mama-competitiei-mpfm-marea-finala

La Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, doamna Marioara s-a clasat pe primul loc in randul mamelor, obtinand astfel titlul de Mama competitiei, cu un procent de 42,4% din voturile celor de acasa. Ea a nominalizat-o pe Andrada spre eliminare.

Doamna Marioara nu s-a ales cu o nora in concurs, insa va pleca acasa cu suma de 27.000 lei, plus o parte din Marele Premiu.

Credeti ca doamna Marioara merita titlul de Mama competitiei Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

22 comentarii la “Doamna Marioara – Mama competitiei Mireasa pentru fiul meu!”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andreea Says:

    felicitari adrian , edina si doamna marioara , aveti toata increderea ca sunteti cei mai buni, rabdatori si frumosi.doamna marioara sarut mana cea mai buna mama

  2. 19
    Nuty Says:

    Te pup Rica,ai o familie minunata,sa/ti traiasca, e tare frumos sa apreciezi oamenii pentru ceea ce fac, chiar daca nu/i cunosti personal,eu sper sa ma mai delectez cu versurile celor doi , mama si fiu, succes Monica,sa/ti mearga bine si sa te mandresti cu asa copil, sa/ti traiasca, va pup pe toti!

  3. 18
    Rica Says:

    Multumim Nuti de mii de ori pentru vorbele frumoas ep care i le spui Monicai si eu am copiat aceasta poezie. Ar fi bine sa ajunga la doamna Marioara si facem apel la cineva din Bacau sau cine ne citeste sa i-o transmita lui Adrian.

  4. 17
    Tilda Says:

    Cea mai buna,eleganta,blanda,intelegetoare,iertatoare MAMA. Cine altcineva putea sa fie MAMA competitiei??? Numai DOAMNA MARIOARA!

  5. 16
    Nuty Says:

    Monica, versurile tale,trimise ….de la un inger din cer……..m/au facut sa plang, cu siguranta nu numai pe mine…….tare frumos gand ai avut pentru aceasta mama buna, sper sa le citeasca si sa.ti poata multumi, ca meriti……..tot ce/ai compus tu a fost un deliciu,pentru mine si multi altii, dar aceste versuri am sa le copii pe o foaie alba si o sa le port in geanta langa rugaciunile de care nu ma despart niciodata,multumesc ,te adooooor!

  6. 15
    Nuty Says:

    Felicitari doamna Marioara, cea mai buna ,blanda, iertatoare,iubitoare,haioasa, sportiva, activa,credincioasa,rabdatoare si cea mai puternica mama din concurs, a rezistat tuturor atacurilor si jignirilor si nu au fost putine, bravo doamna, bravo moldoveanca noastra,va iubim!

  7. 14
    nina Says:

    Ați meritat dna mărioara, pentru că ați dat dovadă de atîta răbdare și bun simț. cea mai bună mamaă din competiție. Felicitări!

  8. 13
    otilia/magda Says:

    Doinitza,ai mare dreptate,pe toate site-urile erau pe primul loc d-na Marioara si Edina,dar bine e ca au iesit la final pe primul loc!

  9. 12
    HOGEA IULIANA Says:

    Ma bucur foarte tare pentru d-na Marioara si pentru Adrian va admir rabdarea de care ati dat dovada sunteti niste invingatori.Felicitari!Ii doresc lui Adrian sa-si gasesca perechea potrivita,m-as bucura daca ar fii Edina sunt frumosi amindoi.

  10. 11
    lili Says:

    felicitari adrian te-am votat ,speram sa citesti la multi ani.esti un invingator ploiesti.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free