Doamna Marioara – Mama competitiei Mireasa pentru fiul meu!


doamna-marioara-mama-competitiei-mpfm-marea-finala

La Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, doamna Marioara s-a clasat pe primul loc in randul mamelor, obtinand astfel titlul de Mama competitiei, cu un procent de 42,4% din voturile celor de acasa. Ea a nominalizat-o pe Andrada spre eliminare.

Doamna Marioara nu s-a ales cu o nora in concurs, insa va pleca acasa cu suma de 27.000 lei, plus o parte din Marele Premiu.

Credeti ca doamna Marioara merita titlul de Mama competitiei Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

22 comentarii la “Doamna Marioara – Mama competitiei Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 1
    Monica Pitesti Says:

    Veghez, sufar, ma bucur !
    – poezie -

    De dincolo, din lumea mea,
    Azi o scrisoare iti voi scrie,
    Sa spun la toti, maicuta mea
    Ca astazi eu sunt langa tine !!!

    Sufletul meu ratacitor,
    Nu poate acum sa odihneasca,
    Cand ochii tai nescurs izvor,
    Continua sa ma jeleasca !

    In orice fata tu ma vezi,
    Pe toate vrei sa ti le-apropii
    Si lumea rea tu o mai crezi
    O, cat ti-ar scoate unii ochii!

    Tu ierti si treci peste jigniri,
    Raman doar sumbre amintiri,
    Eu stiu ca-n sufletelul tau,
    Un coltisor e gol mereu .

    Eu printre ingeri te veghez,
    Maicuta mea cu suflet mare,
    As vrea un semn, ca sa ma crezi
    Ca supararea ta ma doare .

    Rasplata pentru fapte bune,
    In lumea voastra ii lucru rar
    Nu cere mama de la lume,
    Ca totul este in zadar.

    Astazi, acolo pe pamant,
    Rastalmacite vorbe dor,
    Cucernicia-i lucru sfant,
    Putini iti vin in ajutor!

    Astazi din nou sunt langa tine
    Ma bucura zimbetul tau
    Il vad pe fratiorul meu
    Simtindu-se, o, cat mai bine !!!

  2. 2
    andra Says:

    felicitari doamnei marioara si lui adrian.aceasta femeie chiar merita sa iasa pe primul loc…dragos se musca de buze cand a auzit cine e pe primul lok..era prea sigur ca ei castiga…la cat a fost jignita si luata la misto doamna marioara de alexandra si andrada k nu stie sa scrie sa vorbeasca,dar doamna gabriela stie sa vorbeaca?nu era emisiune sa nu faca greseli… chiar sa ii fie injurata fata moarta si sa se zica ce s-a zis….inuman…sa-i fie rusine doamnei gabriela,lui dragos,alexandrei si andradei pt circul facut…

  3. 3
    Nuty Says:

    Da, cu siguranta,cine altcineva,felicitari Marioara si multa sanatate!

  4. 4
    LAURA Says:

    SINGURA MAMA /EXEMPLU DE LA CARE FETELE AR FI PUTUT INVATA MULTE,DAR ELE SAU LIMITAT LA A RADE DE FELUL IN CARE VORBESTE,MA INTREB MAMELE SI BUNICILE LOR CUM SINT…A MERITAT DIN PLIN.
    ESTE O FEMEIE CE PROVINE DINTR/O FAMILIE UNITA NU DEZORGANIZATA SI MAHALAGIOACA CA A CELOR CARE COMENTAU…VAI DE EI.

  5. 5
    mariana-pitesti Says:

    D-na Marioara merita din plin marele premiu,la cat de tocata a fost dansa si Adrian,nu a fost emisiune fara ca ei sa nu fie adusi in discutie,cu mateiale provocatoare.Bine ca s-a terminat emisiunea.Bravo d-na Marioara si Adrian.Sa va dea domnul sanatate,o fata pe masura asteptarilor lui Adrian.
    La multi ani!,Adrian.

  6. 6
    ilona Says:

    da, merita marele premiu, o persoana serioasa, cu bun simt, modesta……merita din plin titlul….

  7. 7
    FULGULET Says:

    FELICITARI DOAMNA MARIOARA, CU SIGURANTA MERITATI ACEST TITLU. ATI FOST MAMA CEA MAI BLANDA SI CU BUN SIMT DIN CONCURS.

  8. 8
    HOGEA IULIANA Says:

    d-na Marioara merita sa fie mama castigatoare m-am rugat pentru ea si Adrian si pentru edina ,restul concurentilor au fost prea rautaciosi.

  9. 9
    IOANA Says:

    MERITA DIN PLIN ACEASTA BUCURIE IAR CAPRELA SI DRAGOSELUL EI NICIODATA NU VOR FI IMPREUNA CU ALEXANDRA ,LA MULTI ANI ADRIAN AZI DE ZIUA NUMELUI ,FELICITARI CELOR DOI PENTRU CA AU DAT DOVADA DE NULT BUN SIMNT

  10. 10
    doinitza Says:

    FELICITARI d-na Marioara . Eu cred ca si in ultimile 2 saptamani cand a iesit Gabriela si Alexandra pe primele locuri trebuia sa fie Edina cu d-na Marioara . Va felicit ptr. toata rabdarea de care ati dat dovada cand cele 2 proaste Andrada si Alexandra se radeau de dialectul pe care il aveti . Alexandra nu vedea ca Dragos si ‘’soacra ” Gabriela nu vorbeau o propozitie corecta , ea o auzea numai pe d-na Marioara si Adrian . RUSINE SA-TI FIE ALEXANDRA . PACAT DE FACULTATEA PE CARE AI FACUT-O .

  11. 11
    lili Says:

    felicitari adrian te-am votat ,speram sa citesti la multi ani.esti un invingator ploiesti.

  12. 12
    HOGEA IULIANA Says:

    Ma bucur foarte tare pentru d-na Marioara si pentru Adrian va admir rabdarea de care ati dat dovada sunteti niste invingatori.Felicitari!Ii doresc lui Adrian sa-si gasesca perechea potrivita,m-as bucura daca ar fii Edina sunt frumosi amindoi.

  13. 13
    otilia/magda Says:

    Doinitza,ai mare dreptate,pe toate site-urile erau pe primul loc d-na Marioara si Edina,dar bine e ca au iesit la final pe primul loc!

  14. 14
    nina Says:

    Ați meritat dna mărioara, pentru că ați dat dovadă de atîta răbdare și bun simț. cea mai bună mamaă din competiție. Felicitări!

  15. 15
    Nuty Says:

    Felicitari doamna Marioara, cea mai buna ,blanda, iertatoare,iubitoare,haioasa, sportiva, activa,credincioasa,rabdatoare si cea mai puternica mama din concurs, a rezistat tuturor atacurilor si jignirilor si nu au fost putine, bravo doamna, bravo moldoveanca noastra,va iubim!

  16. 16
    Nuty Says:

    Monica, versurile tale,trimise ….de la un inger din cer……..m/au facut sa plang, cu siguranta nu numai pe mine…….tare frumos gand ai avut pentru aceasta mama buna, sper sa le citeasca si sa.ti poata multumi, ca meriti……..tot ce/ai compus tu a fost un deliciu,pentru mine si multi altii, dar aceste versuri am sa le copii pe o foaie alba si o sa le port in geanta langa rugaciunile de care nu ma despart niciodata,multumesc ,te adooooor!

  17. 17
    Tilda Says:

    Cea mai buna,eleganta,blanda,intelegetoare,iertatoare MAMA. Cine altcineva putea sa fie MAMA competitiei??? Numai DOAMNA MARIOARA!

  18. 18
    Rica Says:

    Multumim Nuti de mii de ori pentru vorbele frumoas ep care i le spui Monicai si eu am copiat aceasta poezie. Ar fi bine sa ajunga la doamna Marioara si facem apel la cineva din Bacau sau cine ne citeste sa i-o transmita lui Adrian.

  19. 19
    Nuty Says:

    Te pup Rica,ai o familie minunata,sa/ti traiasca, e tare frumos sa apreciezi oamenii pentru ceea ce fac, chiar daca nu/i cunosti personal,eu sper sa ma mai delectez cu versurile celor doi , mama si fiu, succes Monica,sa/ti mearga bine si sa te mandresti cu asa copil, sa/ti traiasca, va pup pe toti!

  20. 20
    andreea Says:

    felicitari adrian , edina si doamna marioara , aveti toata increderea ca sunteti cei mai buni, rabdatori si frumosi.doamna marioara sarut mana cea mai buna mama

  21. 21
    conea Says:

    cu siguranta merita doamna marioara sa fie pe primul loc deoarece este cea mai buna si frumoasa mama din toate sezoanele !!! speram sa o mai vedem de acum mult timp la televizor ca invitata , pe doamna noastra scumpa , marioara !!!!

  22. 22
    ANA SOFIA Says:

    MARIOARO,SI-A GASIT FIUL TAU VREO MIREASA PRIN ZECILE DE JUCARII DE PLUS?CRED CA CU JUCARIILE RAMANE PENTEU CA INCA NU IA-I TAIAT CORDONUL OMBILICAL SI NIMENI NU O SA-L SUPORTE INTR-O CASNICIE ASA DIFICIL CUM ESTE E.L

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free