Edina, marea castigatoare si Mireasa competitiei Mireasa pentru fiul meu!


marioara-edina-adrian-marea-finala-mireasa-pentru-fiul-meu

La Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, Edina a fost desemnata castigatoarea Mireasa pentru fiul meu si Mireasa acestei competitii. Ea a fost votata in proportie de 43,1%.

Edina l-a propus spre eliminare pe Dragos.

Deoarece nu s-a casatorit in concurs, Edina nu va putea beneficia de Marele Premiu, ci doar de o parte din el, acesta fiind impartit intre finalisti.

Credeti ca Edina a meritat titlul de Mireasa competitiei Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

30 comentarii la “Edina, marea castigatoare si Mireasa competitiei Mireasa pentru fiul meu!”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    DeeDee Says:

    Mai da-o incolo de treaba! Cum sa o scoata lumea invingatoare pe una care tot sezonul a stat bosumflata. Abia scotea doua vorbe si chiar si atunci cand le scoatea parea ca se chinuie,cu aceeasi fata scarbita. Parca o supunea cineva la chinuri groaznice acolo. “vreau acasa…vreau in casa…iarasi vreau acasa. Ooo stai,se apropie finala,vreau sa raman acum!” Dezgustator,nu stiu ce-au vazut altii…pot doar sa ma mir de rezultat.

  2. 29
    vladimir Says:

    felicitari adrian ,edina si doamna marioara , mult succes in viitor, sanatate si o viata frumoasa. toti trei ati fost jos palaria , va admir si va respect

  3. 28
    smith Says:

    au meritat. daka castigau dragos-alex.-gabriela era mai bine nu? ce vorba e asta? am vrut sa vedem reactiile tuturor, parca asa a spus alex. mie mi se pare f. aiurea sa nu te gandesti in primul rand la parintii tai… hai sa ne jukam putin cu suflelete lor iar mai apoi sa fii mandru/a de afirmatia facuta.

  4. 27
    Madalina Says:

    Edina e o femeie usoara,o pan*rama,o fata josnica din toate punctele de vedere.Iar Adrian un prostanac.

  5. 26
    Deea Says:

    Nu…Nu merita…este o nesuferita si o mare prefacuta merita Ionut cu Monica sau Dragos cu Alexandra cineva care chiar putea sa faca ceva cu adevarat cu banii…Edibna este o idioata

  6. 25
    Tilda Says:

    Gloria este un scop la care aspira orice suflet deosebit,dar la care nu se ajunge cu dorinta , ci cu capacitate.
    (Lorenzo Stramusoli)

    Au castigat pe bune. Ei si NUMAI ei meritau sa castige!!!!!!

  7. 24
    Nuty Says:

    Nu a spus nimeni ca Edina este perfectiunea intruchipata, insa dintre toate fetele, ea a jignit cel mai putin,a vorbit tot timpul frumos, daca a fost ironica la vreun mesaj, la ….la ironie raspunzi cu ironie, pai nu?…..nu a folosit cuvinte jignitoare precum…limitati,prosti,etc.. este o fiinta cu bun simt, pacat ca a tinut mai tot timpul capul plecat si nu trebuia……cine sa fie mireasa finala, ganditi/va la toate celelalte fete ce urat au vorbit, ce s/au balacarit……..nici nu vreau sa/mi amintesc…poate Andreea,daca ramanea in finala….poate avea sanse, dar Edina a avut cel mai ok comportament dintre toae fetele…ca s/a lipit de Adrian, si ce daca, lui i/a prins bine ca a fost alaturi de el….altfel, chiar ca era singur…..nu/i obligati sa fie cuplu, cum o vrea bunul Dumnezeu….va pup pe toate!

  8. 23
    Pistol Elena Says:

    Bravo!felicitari!da a meritat,pt ca a avut putere sa spună stop la timp in relatia cu Dragoș,pt ca a jignit doar cand a fost jignita,e finuta,eleganta si știe ce vrea de la viața.la început mi-a plăcut f mult alexandra dar relatia ei cu Dragoș a transformato in rea,mahalagioaca,avocata…etc.nici măcar victor nu a traso așa rău in jos precum Dragoș.mare păcat ca venise o super fata…dar Dragoș ia sucit mințile de tot…

  9. 22
    andreea Says:

    Daca o astfel de fata ( competitiei , lenesa si prefacuta ), e mireasa competitiei , inseamna ca in tara asta nu mai este nimic de valoare . Mireasa competitiei , trebuia sa fie un exemplu de cum trebuie sa fie o fata care se va marita .SUNT TARE DEZAMAGITA . Dupa un timp , dupa ce trece totul, nici no sa se mai uite la Adrian (si e normal la felul cum arata el si ce caracter grosolan are ) , deoarece ,nu mai are nevoie de el , nu mai are nevoie de voturi .Trebuie sa recunoastem ca daca nu era alaturi de Adrian nu era nici macar pe locul 2 .

  10. 21
    nina Says:

    Felicitări celor trei-Adrian, dna mărioara și Edina! Au meritat din plin. Adrian și Edina cei mai frumoși miri, chiar cei mai frumoși, superbi. Edina o fată finuță, Adrian un băiat frumos și cinstit. Și-au ales rochia și costumul fff reușit, frumos. Andrada ce ai făcut aceia ai pățit, oricum și pănă acolo ai mers prea mult.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free