Edina, marea castigatoare si Mireasa competitiei Mireasa pentru fiul meu!


marioara-edina-adrian-marea-finala-mireasa-pentru-fiul-meu

La Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, Edina a fost desemnata castigatoarea Mireasa pentru fiul meu si Mireasa acestei competitii. Ea a fost votata in proportie de 43,1%.

Edina l-a propus spre eliminare pe Dragos.

Deoarece nu s-a casatorit in concurs, Edina nu va putea beneficia de Marele Premiu, ci doar de o parte din el, acesta fiind impartit intre finalisti.

Credeti ca Edina a meritat titlul de Mireasa competitiei Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

30 comentarii la “Edina, marea castigatoare si Mireasa competitiei Mireasa pentru fiul meu!”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    gardul Says:

    EDINA A URMARIT PROBAVIL EDITIA NPM3.
    ADRIAN ERA DUS DE VAL SI PUS IN FATA FAPTULUI IMPLINIT,PACAT CA NU SI-A ARATAT SI LATURA SENTIMENTALA CA,PE CEA COTIDIANA DE ZI CU ZI …….MA OPRESC AICI.
    SUCCES REZERVAT!!!!!!!!!!!

  2. 9
    mariana-pitesti Says:

    A meritat sa fie mireasa saptamanii.Ea fiind alaturi de Adrian de-a lungul competiei si faptul ca ea nu acumulase nici un ban,cred ca afost cel mai bine asa cum a iesit.Este bine ca Monica nu a fost eliminata si a luat o parte din marele premiu.Nu cred ca Monica merita sa iasa mireasa saptamanii si sa ia marele premiu,pentru ca ea nu prea a fost activa in timpul competitiei,tot greul l-a dus Adrian.
    De asemenea daca Edina si Adrian,simt ceva unul pentru altul,ar fi bine sa incerce sa se apropie mai mult,mai ales acum ca nu vor mai fi camere de luat vederi atintite pe ei.Afara vor vedea ce simt ei unul pentru altul cu adevarat.M-as bucura daca parintii lor ii vor lasa sa ia singuri deciziile,asa este cel mai bine si sa-i sustina in orice decizie vor lua ei.

  3. 8
    corina Says:

    EDINA CAMPIOANA PREFACUTELOR SI PARASUTELOR. ADRIAN ARE PROBLEME SERIOASE CU CAPUL. Oribil final! Au castigat cele mai infecte caractere din competitie. Rusine staf-ului ca nu triaza mai bine concurentii!!!!

  4. 7
    verginica Says:

    Cel mai urat….cei mai nesuferiti castigatori…se vede ca totul e aranjat;)

  5. 6
    dana Says:

    DA! Edina a meritat premiul cel mare si sa castige competitia! A fost o concurenta puternica, este o fata educata si desteapta! Sincer, mi-a placut Andrada si as fi vrut sa castige ea, competitia…DAR! E cert ca Edina a fost cea mai BUNA competitoare si a castigat, pt. ca A MERITAT!
    FELICITARI, TUTUROR!

  6. 5
    LAURA Says:

    FELICITARI,AU CASTIGAT CEI CE AU MERITAT,RASUFLATI USURATI CA ATI SCAPAT DE OAMENII RAI CE V/AU INCONJURAT,AVETI GRIJA UNUL DE CELALALT,SANATATE SI NUMAI BINE IN VIATE.

  7. 4
    alexandra Says:

    v-am votat…v-am sustinut…pt k alaturi de voi am ras si am plans…ma bucur ca ati putut trece peste toate jignirile celorlalti concurenti…in finala a invis dreptatea,si nu falsitatea!

  8. 3
    Nuty Says:

    Da, a meritat si stiti de ce,pentru ca a jignit cel mai putin dintre fete,a vorbit mereu politicos,nu a ridicat tonul,nu s/a implicat in scandaluri….si ce daca e fitoasa, cum spun unii,e tanara, e frumoasa,mereu a fost aranjata,…sa fie fitoasa…cand sa o faca, atunci cand va iesi la pensie,Doamne iarta/ma!…..FELICITARI ,EDINA!

  9. 2
    andra Says:

    a fost cea mai frumoasa miresica,adrian cel mai frumos ginere:x…sper sa se infiripe ceva intre ei afara…daca nu sa ramana prieteni in continuare:)

  10. 1
    andra Says:

    bv edina…tabloul final pe care am vrut sa il vad…inca odata s-a vazut cine e fals,alexandra a fost penibila cand a zis k s-a razgandit in legatura cu casatoria ,iar dragos ii soptea la ureche k nu vrea casatorie…ce suparata era in momentul ala…exact atunci s-au dat imagini….ma bucur pentru monica si ionut…cAsa de piatra!

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free